Ovo samo moze dovesti do jos veceg karanja iduce sezone.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo samo moze dovesti do jos veceg karanja iduce sezone.
Shams Charania @ShamsCharania
Utah has waived forward Boris Diaw ahead of guarantee date, league **** tell The Vertical.
[Wojnarowski] Indiana offered Paul George to Golden State for Klay Thompson
Woj :"One offer that I was told was made was Indiana offered you(PG13) to Golden State for Klay Thompson. Golden State said no. Talks didn't go anywhere"
Ja sam i zaboravio da je on igrao sa Beverleyem.BernardBarnjak je napisao/la:
Kawhi. Pop i njegov sistem su i dalje tu, al previše čudnih odluka donosi u zadnje vrijeme. Od 2012. je jedino 2014. odradio skroz bez greške, a nakon nje je u ogromnom padu. Što je i razumljivo jer ne može niko dovijeka biti najbolji. Zasićenje i godine dođu same od sebe. Nadam se da ima dovoljno u sebi za izvući za Kawhijev prime.Sarmelino je napisao/la:Spurse jos jedino izvlaci to sto imaju Popa za top 3 na zapadu.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam da li iko gleda tekmu,ali prije nego se opet ujutro pocne pisati kako je Ball bio fantastican i imao TD,treba napomenuti par stvari...
Ocigledno je da je taktika ovih SL Lakersa da visoki grade kako bi Ball pokupio loptu i povukao je odmah u tranziciju zbog zelje da se igra brze i u stilu koji njemu odgovara.Otuda ovaj broj skokova.Sto se tice broja ass.,lopta je stalno u njegovim rukama i em samo on kreira,em zna to raditi,mada u ovom trenutku ima 7 izgubljenih na 11 ass. Takodje,ima 14p,ali na 20 suteva.
Ne kazem da je lako imati TD,ali ova vecerasnja predstava je pravi primjer toga da brojevi ne daju uvijek pravu sliku necijeg nastupa.
Jooooj, strašan je momak potencijal, i natjerat će neke ekipe da se pokaju što ga nisu izabrale, a mogle su... ALI, Bgmi mora poraditi na onom doskoku kad napada obruč.BernardBarnjak je napisao/la:
Igra fantasticno ovaj SL za DAL.Vjerovatno najspremniji za NBA lottery pik ovogodisnjeg drafta,ako se gleda sveukupna igra.Gotovo da nije imao oscilacija u svojim dosadsnjim nastupima.Upravu si i za fransizu u koju je dosao.Nema dileme da moze postati opasan igrac.BernardBarnjak je napisao/la:Licno mi se svidja kako igra Dennis Junior iako spada u onu grupu PG koji prvo pucaju pa gledaju da asistiraju. Momak je '97 godiste i mora (kao i velika vecina vrsnjaka) jos puno da uci. Ovaj problem sa ''landingom'' nakon ulaska pod kos bi mu zaista mogao biti problem ali vjerovatno je (mentalno) prebrodio onu povredu zbog koje je propustio cijelu high school sezonu (ACL). Zelja za dokazivanjem je prevelika pa mozda zato i ne pazi na ovakve i slicne situacije. Mislim da bi mu asistencija mogla biti najjace oruzije jer se na prvu vidi da ima nevjerovatan osjacaj za dodati... Mislim da je imao i srece sa timom koji ga je izabrao jer imati za mentora Nowitzkog i za trenera Carlisle je pozitivna stvar za karijeru.
Par mjeseci pred draft kotirao je kao top 2 PG iza Balla pa je na samom draftu malo pao i cini mi se da bas ima zelju da dokaze svima da je elitni igrac. Zelim mu karijeru sa sto manje povreda.NEZALAGANJE je napisao/la:Igra fantasticno ovaj SL za DAL.Vjerovatno najspremniji za NBA lottery pik ovogodisnjeg drafta,ako se gleda sveukupna igra.Gotovo da nije imao oscilacija u svojim dosadsnjim nastupima.Upravu si i za fransizu u koju je dosao.Nema dileme da moze postati opasan igrac.BernardBarnjak je napisao/la:Licno mi se svidja kako igra Dennis Junior iako spada u onu grupu PG koji prvo pucaju pa gledaju da asistiraju. Momak je '97 godiste i mora (kao i velika vecina vrsnjaka) jos puno da uci. Ovaj problem sa ''landingom'' nakon ulaska pod kos bi mu zaista mogao biti problem ali vjerovatno je (mentalno) prebrodio onu povredu zbog koje je propustio cijelu high school sezonu (ACL). Zelja za dokazivanjem je prevelika pa mozda zato i ne pazi na ovakve i slicne situacije. Mislim da bi mu asistencija mogla biti najjace oruzije jer se na prvu vidi da ima nevjerovatan osjacaj za dodati... Mislim da je imao i srece sa timom koji ga je izabrao jer imati za mentora Nowitzkog i za trenera Carlisle je pozitivna stvar za karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.