Nekako smo se svi prazno osjećali nakon toga.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Već kad smo kod najtužnije , koja vam je " najdraža " ?SlevinKelevra je napisao/la:E, jesmo otvorili temu, ali da i ja napisem..
Danska- ubjedljivo najtuzniji. Tada sam jos bio dijete, prakticno, i taj poraz mi je djelovao kao najveca licna i svjetska nepravda. Mrzio sam Jorgensena k'o najveceg neprijatelja.![]()
Francuska - najveci sok. Jednostavno, nakon sto ga je Nasri zabio, za mene kao da nije postojao baraz i dodatna sansa. 10 minuta te dijeli od Eura, a sad odjednom imas dvomec sa nekom jacom ekipom. Nekoliko dana kasnije sve mi se to potvrdilo kad smo dobili Portugal![]()
Nigerija- najveci samar. E, da mi je nakon posljednjeg zvizduka bilo izmjeriti pritisak.Mislim da sam se u toku tih 90 minuta napsovao vise nego za cijeli zivot do tada. Glupi Susic, glupi sudija, glupa stativa.... Ne volim se ni sjetiti.
To su sve tadasnje fudbalske "velesile" i nemaju veze s vecerasnjom utakmicom i je.b. Kiprom, istina da ce biti tesko, ali...Kobe Bryant je napisao/la:Meni ubjedljivo Danska (unio baklju i vratio ne zapaljenju) + tiket na kojoj 1 za 19800 KM (iako su me svi nagovarali da stavim 1x u da doplatim 2 markeCaptain4 je napisao/la:Meni je Nigerija najteže pala ..ramiral je napisao/la:Vazda nervoza...
Danska 2003
SiCG 2005
Francuska 2011
Portugal 2009, 2011
...Svjetsko, pa ove kvalifikacije...
Hitna uPomoć pred avlijom...)
drugo mjesto Nigerija , koja doduše još "boli"
jel kvota 1.85 ?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ljudi sve je moguce, sve me vise nervoza hvatakad pogledam s kladionicarske strane, sledeci scenario je najrealniji --> belgija tuce izrael, a mi igramo x s kiprom........jer kvote su takve trenutno!
a kad gledamo s neke navijacke i optimisticne strane, onda cemo pregazit kipar........jooooooooooj ludilo
Ti si lud..Captain4 je napisao/la: Već kad smo kod najtužnije , koja vam je " najdraža " ?![]()
Meni Argentina - cijeli život sam čekao tu utakmicu , i to mi je najdraža utakmica od svih koje sam pregledao . Sjajna igra , poraz od jačeg protivnika i golčina Messia
To je najvaznijeCaptain4 je napisao/la:golčina Messia
nadam se da nece biti kako kladionica prognozira, i da se nece desiti ono sto sam pricao oko utakmice s velsom.....hurem je napisao/la:Ajd molim te registruj se pod novim nickom:
1.85
Nastavak offtopica: ...a kloc Susic ima dvije zamjene neiskoristene i dopusta sebi da nam Litvanci prave prilike u sudijskoj...BelminM23 je napisao/la:Litvanija...
Kad se sjetim onog slobodnjaka na kraju Litvanaca i ona lopta se odbila u čeka se šta će biti u tišini i onda Asmir lagano uhvati i slavlje, plakanje...
hurem je napisao/la:mogla se osjetiti na svakom koraku: u restoranu, na ulici, u tramvaju, pa cak i u wc-u
Nisi jedini.GabrielBatistuta je napisao/la:Glupost Emir Spahica protiv Francuza i Nigerije cu pamtiti cijeli zivot.