FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo bi trebalo uvesti reda na ovoj temi. Više od pola stranice svodi se na međusobna prepucavanja pojedinih kompleksaša. I to sve u mubarek mjesecu... 

SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni isto **** te, kontam ko ce meni sms poslati osim Sarajeva kad Nikestreamnavijac je napisao/la:High je napisao/la:Ko pogodi u koliko će sati poslati SMS-ove, od mene ima hediju da sjedi u prvom safu do mene.![]()
Ja sam dobio neku poruku danas. Ali od Nike.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sinanzlo87 je napisao/la:Izvor?Evander je napisao/la:Sasa Kajkut moguce "pojacanje".
Kako saznaju ............. iskusnog napadača već su kontaktirali gradski rivali Željezničar i Sarajevo.
Kajkut se već dugo godina, u svakom prelaznom roku, spominje kao pojačanje Željezničara, ali je sada najbliže Grbavici. Željo traži zamjenu za Ivana Lendrića koji će, sada je sasvim sigurno napustiti Plave u ovom prelaznom roku. Također sve je izvjesnije da od dolaska Sandra Gotala neće biti ništa.
Sa druge strane u timu Sarajeva trenutno od napadača imaju Mersudina Ahmetovića. Amer Bekić nije sa ekipom na pripremama, jer je bez ugovora.
Za Kajkuta su zainteresovani njegov bivši klub Borac i tuzlanska Sloboda, a iskusni napadač bi do kraja ove sedmice trebao odlučiti gdje nastavlja svoju karijeru.
SRETAN BROJ - 1725
Puna tema alfa mužjaka, odmah se poziva i na vanforumske obračune..fico je napisao/la:Malo bi trebalo uvesti reda na ovoj temi. Više od pola stranice svodi se na međusobna prepucavanja pojedinih kompleksaša. I to sve u mubarek mjesecu...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ovo su samo rasprave koje se vode o temi, tu i tamo offtopic post, ali on uvijek može proći. Prijavljeno vrijeđanje se uklanja, ako se nastavi ide sankcija u vidu 24-satnog ili sedmodnevnog boravka na prinudnom radu u Banovićima.fico je napisao/la:Malo bi trebalo uvesti reda na ovoj temi. Više od pola stranice svodi se na međusobna prepucavanja pojedinih kompleksaša. I to sve u mubarek mjesecu...
Stvorila se slika o nekim pričama koje nisu služebene i onda se ovdje pojedini stavljaju na ovu ili onu stranu. Forumi su idealno mjesto za testiranje mišljenja o nečemu. Zato nikad nećemo znati iz kojeg razloga neko poteže određenu priču. Pa i ova priča oko Nedima. Ne znamo apsolutno ništa a jedni krive njega drugi upravu, zašto? Na osnovu jedne poluinformacije. Nedim sigurno jedan veliki dragulj i vidjelo se da postoji interes za njega. Klub se želi ograditi koliko može, Nedimov tim izvući najbolje za njega, to je normalno u svijetu nogometa. Pustimo da vidimo šta će biti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakav god da je Nedim i kakva god da je priča, mislim da nije u redu da se psovanje nekih igrača toleriše, a npr. njemu ovdje psuju mater otvoreno i ništa. To psovanje mi je uvijek bilo nekako degute.hilmo je napisao/la:Ovo su samo rasprave koje se vode o temi, tu i tamo offtopic post, ali on uvijek može proći. Prijavljeno vrijeđanje se uklanja, ako se nastavi ide sankcija u vidu 24-satnog ili sedmodnevnog boravka na prinudnom radu u Banovićima.fico je napisao/la:Malo bi trebalo uvesti reda na ovoj temi. Više od pola stranice svodi se na međusobna prepucavanja pojedinih kompleksaša. I to sve u mubarek mjesecu...
Stvorila se slika o nekim pričama koje nisu služebene i onda se ovdje pojedini stavljaju na ovu ili onu stranu. Forumi su idealno mjesto za testiranje mišljenja o nečemu. Zato nikad nećemo znati iz kojeg razloga neko poteže određenu priču. Pa i ova priča oko Nedima. Ne znamo apsolutno ništa a jedni krive njega drugi upravu, zašto? Na osnovu jedne poluinformacije. Nedim sigurno jedan veliki dragulj i vidjelo se da postoji interes za njega. Klub se želi ograditi koliko može, Nedimov tim izvući najbolje za njega, to je normalno u svijetu nogometa. Pustimo da vidimo šta će biti.
Da ne pričamo o nekim forumašima koji mu idu na instagram i na slici sa materom ga prozivaju... Svakakvih bolesti ima haman.
Samo Saraj'vo.
Psovanje igračima svakako nije u redu, ali to se nosi iz kuće i to se kod nas nikad neće promijeniti. Takvi smo mi.
Ako bih sad uklonio psovanje Nedimu onda bih morao ukloniti stotine postova psovanja svim igračima.
Ako bih sad uklonio psovanje Nedimu onda bih morao ukloniti stotine postova psovanja svim igračima.
Meni je ovo malo cudno kad pojedini ovdje za Nedima kazu 'treba da se dokaze'! Pa decko je 3-4 godine u mladim kategorijama,nadavao se golova,oborio rekorde,dakle dokazao i pokazao vanserijski talenat koji sada treba da potvrdi u seniorskoj ekipi. Uostalom valjda ga je i nasa struka pratila i valjda znaju vrijedi li ili ne vrijedi...valjda.
I mislim da je stvorio sebi nekakav pedigre da moze traziti uslove koji su bar u rangu prosjecnih primanja ostalih prvotimaca. Ako je Ahmetovic imao 5-6 milja ili Amer 3,sto ne bi on dobio bar 2 milje!? Mislim da je to realno. A nekakvim stavkama u ugovoru se ograditi i klub i on pa ako bude dobar dobije povisicu,ako zakaze nema povisice i sl.
I mislim da je stvorio sebi nekakav pedigre da moze traziti uslove koji su bar u rangu prosjecnih primanja ostalih prvotimaca. Ako je Ahmetovic imao 5-6 milja ili Amer 3,sto ne bi on dobio bar 2 milje!? Mislim da je to realno. A nekakvim stavkama u ugovoru se ograditi i klub i on pa ako bude dobar dobije povisicu,ako zakaze nema povisice i sl.
Jedna ptičica mi je šanpnula da Čala nije oduševljen Nedimovim nastupom u Krupi. Nisam ni ja ali vjerujem da bi s većom minutažom nadošao.
Hajte budite ljudi i dogovorite se na zadovoljstvo svih.
Samo je onaj Armin Imamović mašina, ko ima priliku sutra u 13h kadeti igraju novu utakmicu na turniru "Igraj fudbal, živi život", stadion Otoka.
Hajte budite ljudi i dogovorite se na zadovoljstvo svih.
Samo je onaj Armin Imamović mašina, ko ima priliku sutra u 13h kadeti igraju novu utakmicu na turniru "Igraj fudbal, živi život", stadion Otoka.
vec je receno, imao bi sansu da je zimus umejsto lutanja po svijetu bio na pripreama sa prvim timom ... isto radi i sad ... jbg do njega jezagorski je napisao/la:Meni je ovo malo cudno kad pojedini ovdje za Nedima kazu 'treba da se dokaze'! Pa decko je 3-4 godine u mladim kategorijama,nadavao se golova,oborio rekorde,dakle dokazao i pokazao vanserijski talenat koji sada treba da potvrdi u seniorskoj ekipi. Uostalom valjda ga je i nasa struka pratila i valjda znaju vrijedi li ili ne vrijedi...valjda.
nije ni svjestan da njegovih vrsnjaka ima koji vec kidaju u prvim timovima i odskacu i da je najbitnije da igra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma meni samo nije jasno, imaš 18 godina i tebi je bolje sjediti kod kuće i natezati se za pare nego otići sa prvim timom, dokazati se i potruditi da mu za par godina ova sad mjesečna plata koju traži bude dnevnica
Nema Čala šta bit nezadovoljan, za 15 minuta na plastici ne možeš Messija procijenit. Ja se samo nadam da će naći zajednički jezik. Mi ako u sezonu uđemo samo s Ahmetovićem kao napadačem, ne piše nam se dobro. Nama trebaju tri napadača u rosteru, idealno bi bilo klasa - Merso - junior.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Neka je Husejinovićem bio zadovoljan pa nakon nesportskog života, viška barem 20 kilograma i fulanja penala u finalu - startao u Krupi.hilmo je napisao/la:Jedna ptičica mi je šanpnula da Čala nije oduševljen Nedimovim nastupom u Krupi.
Da se razumijemo, nisam advokat od malog, klub prije ulaska u te "pregovore" već je valjda znao da li mali vrijedi ili ne vrijedi za ulaganje u istog, glupo je što uopšte mi ovdje razglabamo tome. Samo mi smiješno ovo Čala nije zadovoljan sa njegovih 17 minuta, a Said sa nesportskim ponašanjem i odnosom preba Klubu koji ga plaća u istoj toj utakmici startao.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
A kako mi znamo da je upravo to slučaj? Samo mi to nije jasno. Na osnovu čega je tako ili nije tako?mirzatele je napisao/la:Ma meni samo nije jasno, imaš 18 godina i tebi je bolje sjediti kod kuće i natezati se za pare nego otići sa prvim timom, dokazati se i potruditi da mu za par godina ova sad mjesečna plata koju traži bude dnevnica
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Said je kriv sto Hadzic nece da produzi!!! Htio je da skrene poroznost sa sebe i neuspjesnog povratka u Klub. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
I šta bi na kraju sa Saidom? Na kraju krajeva boli me kurrac koliko je para uzeo na konto 200tinjak minuta u dresu FKS ove sezone, ono što je bitno jeste da se makne iz kluba jer upravo on, Dulja i slični svojim odnosom prema FKS postavljaju "dobre" primjere tim nadolazećim juniorima i argumente njihovim kvazimenadžerčićima i roditeljima da traže vanrealne cifre.
Samo Saraj'vo.
En odogovorio jos jednom Nedim nekom liku na instagramu. Ako niste upratili. Lik mu napisao aBd da se rijesi ta situacija oko ugovora, a Nedim mu na to odg."kako ce se rjesiti kad me iz kluba nisu kontaktirali vec par dana."
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve mi se čini da zbog Uprave i zastupnika njegovih će on jedini ispaštati. Ovi u klubu nonšalantni, ovi što njega zastupaju poučeni sa zadnjih nekoliko godina traže novce... Iskreno se nadam da će ga barem poslati na posudbu negdje da ne propadne baš skorz. Dovoljno smo potencijala uništili.Zagor je napisao/la:En odogovorio jos jednom Nedim nekom liku na instagramu. Ako niste upratili. Lik mu napisao aBd da se rijesi ta situacija oko ugovora, a Nedim mu na to odg."kako ce se rjesiti kad me iz kluba nisu kontaktirali vec par dana."

Samo Saraj'vo.
- streamnavijac
- Kontakt:
Malo je reci da sam ostao blago sokiran.MortemHz je napisao/la:I meni isto **** te, kontam ko ce meni sms poslati osim Sarajeva kad Nikestreamnavijac je napisao/la:High je napisao/la:Ko pogodi u koliko će sati poslati SMS-ove, od mene ima hediju da sjedi u prvom safu do mene.![]()
Ja sam dobio neku poruku danas. Ali od Nike.
Nisam se dopisivao od kad se Brena udala.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali