UDBA im je dala sve, al to sve je trajalo koliko i UDBA do 1992.godine.Samba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:30Gdje si ti vidio da Piroćanci šta poklanjaju ???![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina
Tanka je linija između UDBE, četničkog psihologa, "Bolje treći uz Allaha", Amidže- transvestita i otvoren klub za osuđenike.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:39Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
jurisicduska
- Kontakt:
DobroSamba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:44Tanka je linija između UDBE, četničkog psihologa, "Bolje treći uz Allaha", Amidže- transvestita i otvoren klub za osuđenike.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:39Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina![]()
Najtanja je linija između “nikom te ne damo” i neviđene euforije povodom ulaska investitora u klub. Da ste se plasirali u ligu prvaka manje bi vas euforija tresla. Nisam znao da baš niko od vas nema nikakav ideal.
Ali kad falsifikujes historiju to se dogodi. Nema suštine
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Kako sam dotičnog zaboravio, i duški treba psiholog. Izgleda da ga je poreski dug dotukao, ili finansijski izvještaj sa skupštine FKŽ, pa možda i ta činjenica a da postoje modeli gdje ne moraš izgubiti upravljačka prava u klubu da bi imao strateškog partnera.Samba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:44Tanka je linija između UDBE, četničkog psihologa, "Bolje treći uz Allaha", Amidže- transvestita i otvoren klub za osuđenike.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:39Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina![]()
Za 80 godina postojanja kluba spremaju dokumentarni film ''Teško je biti podstanar"
Eto ne moze cetnik da ne pomene svoga vodju
PS zna li neko zasto je udba ugasila zrinjski a nk skretnicar nije?
Znamo za onu teoriju da su cvikali svoje kamarate i navodno zbog toga su ih ostavili da postoje, ali mene zanima je li istina da iako su setakmicili i bili odani ndh ligi i drzavi, da su neki njihovi igraci i osnivaci i tada saradjivali sa srbima i ucestvovali u likvidacijama
PS zna li neko zasto je udba ugasila zrinjski a nk skretnicar nije?
Znamo za onu teoriju da su cvikali svoje kamarate i navodno zbog toga su ih ostavili da postoje, ali mene zanima je li istina da iako su setakmicili i bili odani ndh ligi i drzavi, da su neki njihovi igraci i osnivaci i tada saradjivali sa srbima i ucestvovali u likvidacijama
-
jurisicduska
- Kontakt:
Funkciju predsjednika i potpredsjednika skupštine obnašat će Sanin Mirvić.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:52Kako sam dotičnog zaboravio, i duški treba psiholog. Izgleda da ga je poreski dug dotukao, ili finansijski izvještaj sa skupštine FKŽ, pa možda i ta činjenica a da postoje modeli gdje ne moraš izgubiti upravljačka prava u klubu da bi imao strateškog partnera.Samba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:44Tanka je linija između UDBE, četničkog psihologa, "Bolje treći uz Allaha", Amidže- transvestita i otvoren klub za osuđenike.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:39Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina![]()
Za 80 godina postojanja kluba spremaju dokumentarni film ''Teško je biti podstanar"
Hajd sto je predsjednik **** to nego sto je i potpredsjednik. Model nezamisliv u svijetu fudbala.
Al hajd **** i to nego sto i u ostalim organima ima vecinu.
Dakle de fakto čovjek ima sva upravljačka prava.
Ali mu nisu dali upravljačka prava.
Vi ste toliko indoktrinirani da vam napišu da ste prvaci svijeta vi bi došli da proslavite.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 jan 2026, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
De ti nama reci jel bolje treći uz Allaha ili uz pomoć presuđenog Vlaha ???jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:49DobroSamba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:44Tanka je linija između UDBE, četničkog psihologa, "Bolje treći uz Allaha", Amidže- transvestita i otvoren klub za osuđenike.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:39Donacija poklon sos reprogram donacija poklon otpis sos donacija i tako 100 godina![]()
na tvoj se nivo jako teško spustiti a i da dam sve od sebe da se spustim pobijedio bi me jer si dominantan na nisko inteligentnim temama. Valjda iskustvo. Tako da odustajem.
Najtanja je linija između “nikom te ne damo” i neviđene euforije povodom ulaska investitora u klub. Da ste se plasirali u ligu prvaka manje bi vas euforija tresla. Nisam znao da baš niko od vas nema nikakav ideal.
Ali kad falsifikujes historiju to se dogodi. Nema suštine
Pitari pale flightradar24, stanje redovno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
jurisicduska
- Kontakt:
Rekao sam ti da se ne mogu toliko nisko spustiti intelektom i da si bolji u tom. Ne moras mi vise replicirati. Ne mogu fkt koliko god se potrudio. Morao bi nekako skroz zanemariti sve stečeno i urođeno da do tog dođem. To je bas guravo.Samba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:00De ti nama reci jel bolje treći uz Allaha ili uz pomoć presuđenog Vlaha ???jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:49Dobrona tvoj se nivo jako teško spustiti a i da dam sve od sebe da se spustim pobijedio bi me jer si dominantan na nisko inteligentnim temama. Valjda iskustvo. Tako da odustajem.
Ali kad falsifikujes historiju to se dogodi. Nema suštine![]()
Pa zar vasa nova godina nije 7-og ili 14-tog?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Duska i vas 15 koji pisu o Sarajevu.
Sportski pozdrav debatnom klubu Mjedenice na čelu sa našom duškicom.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:01Rekao sam ti da se ne mogu toliko nisko spustiti intelektom i da si bolji u tom. Ne moras mi vise replicirati. Ne mogu fkt koliko god se potrudio. Morao bi nekako skroz zanemariti sve stečeno i urođeno da do tog dođem. To je bas guravo.Samba71 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:00De ti nama reci jel bolje treći uz Allaha ili uz pomoć presuđenog Vlaha ???jurisicduska je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:49
Dobrona tvoj se nivo jako teško spustiti a i da dam sve od sebe da se spustim pobijedio bi me jer si dominantan na nisko inteligentnim temama. Valjda iskustvo. Tako da odustajem.
Ali kad falsifikujes historiju to se dogodi. Nema suštine![]()
Cuj kolumbijac, zar nismo na rubu propasti, zar nismo u dugovima… 
Za bordobijele boje
Ne znam lafe, vidi sa duskicom.
On ti je ekspert za ta pitanja.
Ja jedva cekam jos provjerenih informacija od dusanke. Jel sigurno odlazi mirvic il to tek za 15 dana? 
Tačnije 15 do 17 dana.
Naime, toliko mu traje terapija za uzimanje xanaxa.
Nece taj nigdje ba. Cim je ove svoje kolumbijce doveo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, primussucks, Samba71, Zaboljesutra i 28 gostiju.