FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 15 jun 2017, 21:40

@Denchi sad mezi ove sto su 'gurali' Hadziju, a isto se 'pokakio' na Klub, nakon sto je dobio sansu u zadnjem kolu. :urnebes:
Klub je bas ostro reagovao na odbijanje produzenja, kad se jos ne javljaju :mrgreen: Namazani su izgleda :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 21:41

Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 15 jun 2017, 21:43

zlo87 je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Prosle pripreme je propustio zbog nagovora da ide u benfiku. Otisao je, dobio ponudu i odbio jer hoce vise para. Sad mu opet dali sansu i uvrstili ga u prvi tim i on opet propusta pripreme i postavlja neke uslove (opet pare), a ima svega 20 minuta odigranih za prvi tim i to se nije primjetio na terenu. Pa yebem ja i njega i onog ko ga voda i savjetuje tako. Unistice mu karijeru i zivot.
I to je razlog da mu psujes najblize? Bas si posebna vrsta papka!
Rijetko psujem ali da, ovakvim ufuranim hajvanima treba yebati sve po spisku i spustiti ih malo na zemlju. Ono nije jos kako treba ni iz pichke izaslo a vec postavlja uslove. Drugi nek treniraju a on ce sa mamom mlatiti reket pa cemo onda opet svi yebavati calu i ss sto mu ne daju sansu. Zayebi ti to brate
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jun 2017, 21:44

Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Protiv tjeranja Leona je bila vecina.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 21:45

Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Kakav kokuzluk, dovodis Petraka koji nece igrati ispod sest ljami fiksne plate. :?
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 15 jun 2017, 21:47

Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.
Tako sa svima treba, ako neces nemoras ali neces ni uspjeti.
To su jos balavci i oni nesto uslovljavaju i zele. Ja bi te bolan vezao 5 godina i napisao ti minimalno obestecenje 5m eura

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 21:49

zlo87 je napisao/la:
Ja ne. I tad sam pisao sta je stvarni razlog i da su jedva cekali da ga otjeraju, jer prebijene nisu imali da ga placaju.
Klub se sveo na to da anam igraju sto jeftiniji igraci, hebes rezultat. Nek samo nismo u minusu.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jun 2017, 21:54

Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Ja ne. I tad sam pisao sta je stvarni razlog i da su jedva cekali da ga otjeraju, jer prebijene nisu imali da ga placaju.
Klub se sveo na to da anam igraju sto jeftiniji igraci, hebes rezultat. Nek samo nismo u minusu.
Koliko sam upoznat, Benko je placan iz Cardiffa. A da nemamo para, ne bih rekao, s obzirom na zahtjeve Petraka. Samo se pametnije radi, @Totti ti je to sve fino napisao, al tvoje misljenje.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 21:54

senad82 je napisao/la:Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.
To su jos balavci i oni nesto uslovljavaju i zele. Ja bi te bolan vezao 5 godina i napisao ti minimalno obestecenje 5m eura

E daleko bi dogurao sa takvom politikom.
Smatras fudbalere robovima?

Ko bi ti onda igrao? :)
Kako ces onda provuci talentovane mlade igrace iz drugih ekipa?

I volio bih da se obznane ti famozni zahtjevi Hadzica, a i da vidimo sta mu je to klub nudio.
Ako nisu u stanju, najvecem talentu u 15 godina, ponuditi dvije milje mjesecno, neka se roknu.
Nekakve polovnjake placamo po 3,4 hiljade.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 22:04

Evander je napisao/la: Ne rise. Hebala te i uprava i Valntin i svi ostali. Ofiran si sa pricanje protiv Hadzica.
k'o i ti so promjenata vo padeži :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
haj ba agentura...otkrivate pozicije i stevie wonder vas je provalio... :crazy: :roll: :puke:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 15 jun 2017, 22:04

Evander je napisao/la:
senad82 je napisao/la:Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.

I volio bih da se obznane ti famozni zahtjevi Hadzica, a i da vidimo sta mu je to klub nudio.
Ako nisu u stanju, najvecem talentu u 15 godina, ponuditi dvije milje mjesecno, neka se roknu.
Ko ga smatra robom?
Smatrate Vi FK Sarajevo socijalnom ustanovom pa da mozete da radite sta zelite i hocete
Igrat ce ljudi kojima je stalo da igraju za najveci klub u drzavi a ne da klub i mi navijaci pristajemo na ucjene i njega i ostalih balavaca kao sto je on.
Alen Škoro je za njega bio Maradona pa je klub popusio zbog tog istog Škore kojeg ja neizmjerno volim ali nije bio fer prema klubu. E sad svake godine treba da se desi novi Škoro. E nek staju i tome u kraj bas mi je drago pa taman da je moj sin. On jeste talenat ali taj talenat se nebi primjetio da ga Sarajevo nije placalo,vodilo i ulagalo u njega. E sad jos treba da nas on **** sa svojim zahtjevima. Nek mu je na cast i njemu i drugim ko sto je on.
Pa bolan kako Vas nije stid u zelji Kjosevski nije imao vise od 1000 KM do zadnjih pola godine pa se covjek nije cuo.
Klauzula 5m eura potpis na 5 god pa ces onda igrati i umirati u svetom dresu

F.K. SARAJEVO

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 15 jun 2017, 22:13

Evander je napisao/la:

drug citavih 850km hahaha

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 22:16

Evander je napisao/la: E daleko bi dogurao sa takvom politikom.

ne kontaš banalne stvari , to što mu se ne nude pare , ne znači da nemamo niti da mu se neće ponuditi ako/kad pokaže nešto....
jedino menadžeri skiče i cvile zbog koraka nove uprave, navijačima i fudbalerima je to ok.... :wave: :kafa:

je li ikom poznato zvuči ova podvučena rečenica :D
ode kartel :urnebes: :rol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 jun 2017, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jun 2017, 22:16

Dajte meni da odradim pripreme, igrat cu dzaba, samo mi dajte opremu. Perete s njim

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 15 jun 2017, 22:17

I to mu je dovoljno. Ima tu i premija i nagrada pa izadje na vise ali to necete da napisete jer to nije sigurno to treba zasluziti. Pokazes klasu pa za godinu trazi 5000 ako mislis da vrijedis toliko

F.K. SARAJEVO

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 22:23

High je napisao/la:
Mokes je napisao/la:

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Vjerujem da je krivo tvojoj generaciji što ste rođeni nakon ove utakmice. :kafa:
Mogu slobodno reći da sam nakon ove utakmice počeo navijati za Sarajevo.

Cluja se malo slabije sjećam, ali od Orebra je sve krenulo, barem za mene.

Dječak od 14 godina. :mrgreen:

High, očekivanja od nove pjesme?

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 22:23

Kako to da nismo nikog poslali na posudbu, Bosna Visoko, Olimpik. :hmmmmm:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 15 jun 2017, 22:24

Ako nece hadzic hoce handzic :kafa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 22:24

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ne rise. Hebala te i uprava i Valntin i svi ostali. Ofiran si sa pricanje protiv Hadzica.
k'o i ti so promjenata vo padeži :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
haj ba agentura...otkrivate pozicije i stevie wonder vas je provalio... :crazy: :roll: :puke:
Nije stvar padeza nego slova M koje fali.
Sreca pa me pojedini poznaju i mogu potvrditi da nikakve veze ni sa kakvim strujama nemam.

Moze li se to za tebe reci?

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 22:26

alenpitar je napisao/la:Ako nece hadzic hoce handzic :kafa:
Nije se odavno spomenuo, idemo opet. :rol:
Koji mu bijase nik i tako dalje... :kafa:

Muhammad Ali

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, riki46, Rule_hz, Vutra i 70 gostiju.