Klub je bas ostro reagovao na odbijanje produzenja, kad se jos ne javljaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rijetko psujem ali da, ovakvim ufuranim hajvanima treba yebati sve po spisku i spustiti ih malo na zemlju. Ono nije jos kako treba ni iz pichke izaslo a vec postavlja uslove. Drugi nek treniraju a on ce sa mamom mlatiti reket pa cemo onda opet svi yebavati calu i ss sto mu ne daju sansu. Zayebi ti to bratezlo87 je napisao/la:alenpitar je napisao/la:I to je razlog da mu psujes najblize? Bas si posebna vrsta papka!PitarBordo je napisao/la: Prosle pripreme je propustio zbog nagovora da ide u benfiku. Otisao je, dobio ponudu i odbio jer hoce vise para. Sad mu opet dali sansu i uvrstili ga u prvi tim i on opet propusta pripreme i postavlja neke uslove (opet pare), a ima svega 20 minuta odigranih za prvi tim i to se nije primjetio na terenu. Pa yebem ja i njega i onog ko ga voda i savjetuje tako. Unistice mu karijeru i zivot.
Protiv tjeranja Leona je bila vecina.Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Kakav kokuzluk, dovodis Petraka koji nece igrati ispod sest ljami fiksne plate.Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Ja ne. I tad sam pisao sta je stvarni razlog i da su jedva cekali da ga otjeraju, jer prebijene nisu imali da ga placaju.zlo87 je napisao/la:Protiv tjeranja Leona je bila vecina.Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Koliko sam upoznat, Benko je placan iz Cardiffa. A da nemamo para, ne bih rekao, s obzirom na zahtjeve Petraka. Samo se pametnije radi, @Totti ti je to sve fino napisao, al tvoje misljenje.Evander je napisao/la:Ja ne. I tad sam pisao sta je stvarni razlog i da su jedva cekali da ga otjeraju, jer prebijene nisu imali da ga placaju.zlo87 je napisao/la:Protiv tjeranja Leona je bila vecina.Evander je napisao/la:Kako se sad sere po Hadzicu, isto se sralo po Benki nakon slucaja "piva". Kasnije su svi vidjeli da je to sve farsa bila i sta je bio pravi razlog tjeranja Benke. Problem sa Hadzicem sad je slicne prirode. Kokuzluk u klubu.
Klub se sveo na to da anam igraju sto jeftiniji igraci, hebes rezultat. Nek samo nismo u minusu.
E daleko bi dogurao sa takvom politikom.senad82 je napisao/la:Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.
Tako sa svima treba, ako neces nemoras ali neces ni uspjeti.
To su jos balavci i oni nesto uslovljavaju i zele. Ja bi te bolan vezao 5 godina i napisao ti minimalno obestecenje 5m eura
Sent from my iPhone using Tapatalk
k'o i ti so promjenata vo padežiEvander je napisao/la: Ne rise. Hebala te i uprava i Valntin i svi ostali. Ofiran si sa pricanje protiv Hadzica.
Ko ga smatra robom?Evander je napisao/la:E daleko bi dogurao sa takvom politikom.senad82 je napisao/la:Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.
To su jos balavci i oni nesto uslovljavaju i zele. Ja bi te bolan vezao 5 godina i napisao ti minimalno obestecenje 5m eura
Smatras fudbalere robovima?
Ko bi ti onda igrao?
Kako ces onda provuci talentovane mlade igrace iz drugih ekipa?
I volio bih da se obznane ti famozni zahtjevi Hadzica, a i da vidimo sta mu je to klub nudio.
Ako nisu u stanju, najvecem talentu u 15 godina, ponuditi dvije milje mjesecno, neka se roknu.
Nekakve polovnjake placamo po 3,4 hiljade.
drug citavih 850km hahahaEvander je napisao/la:E daleko bi dogurao sa takvom politikom.senad82 je napisao/la:Hadzic ako nece ugovor da produzi nek mu nedaju niti da trenira niti da igra. U buducnosti tako treba sa svima. Da su i sa Duljom prosle godine to uradili oni uhljupi on bi danas imao sa nama Ugovor ili bi bio pri kraju karijere pa igrao za Sutjesku iz Foče ove sezone.
Ko bi ti onda igrao?
I volio bih da se obznane ti famozni zahtjevi Hadzica, a i da vidimo sta mu je to klub nudio.
Ako nisu u stanju, najvecem talentu u 15 godina, ponuditi dvije milje mjesecno, neka se roknu.
ne kontaš banalne stvari , to što mu se ne nude pare , ne znači da nemamo niti da mu se neće ponuditi ako/kad pokaže nešto....Evander je napisao/la: E daleko bi dogurao sa takvom politikom.
Ko bi ti onda igrao?
Mogu slobodno reći da sam nakon ove utakmice počeo navijati za Sarajevo.High je napisao/la:Vjerujem da je krivo tvojoj generaciji što ste rođeni nakon ove utakmice.Mokes je napisao/la:
![]()
![]()
Nije stvar padeza nego slova M koje fali.DenchiNL je napisao/la:k'o i ti so promjenata vo padežiEvander je napisao/la: Ne rise. Hebala te i uprava i Valntin i svi ostali. Ofiran si sa pricanje protiv Hadzica.![]()
![]()
![]()
![]()
haj ba agentura...otkrivate pozicije i stevie wonder vas je provalio...![]()
![]()
Nije se odavno spomenuo, idemo opet.alenpitar je napisao/la:Ako nece hadzic hoce handzic
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, riki46, Rule_hz, Vutra i 70 gostiju.