FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako ovi sad daju gol, ide televizor od beton…
Alonso kita od trenera 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto im prilike da pobjedom stave jednu ruku na salataru.
Po meni neocekivan kiks Leverkusena koji se mora iskoristiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma može i miroljubivi remi što se mene tiče.
Nek drže odstupnicu od 6 punkti.
Bitnije su druge stvari ( moraš biti zdrav, biti zdrav
) za važniju utakmicu.
Nek drže odstupnicu od 6 punkti.
Bitnije su druge stvari ( moraš biti zdrav, biti zdrav

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Po meni očekivano, prošlu protiv Hendenhejma ili već kako… vile ih pronosale, trebali izgubiti protiv nas djelovali kao amaterčine… nisu ni nalik na onu ekipu od prije, spoljni igrači koji su uz Wrtza Shika i Dzaku nosili ekipu grohnuli ko baraka na oluji, raspašće se, ide sledeće sezone borba za opstanak što je dobro jer Wirtz vjerovatno neće biti oduševljen da igra u sjeni velikih fudbalskih zbivanja, što mu naravno Bajern UVIJEK garantuje. Malo me žutalji brinu i pored degeneka od Barce, solidni su od Nikinog dolaskaOmerbavarac je napisao/la: ↑12 apr 2025, 17:33Eto im prilike da pobjedom stave jednu ruku na salataru.
Ko nakon ove postave misli da je Vincent normalan trener taj veze nema, neovisno o rezultatu. Odlazi ubleho.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo je zarotirao, trebalo je to drastičnije uraditi te kljucne igrace odmoriti za srijedu.
Cak mu i ovaj rezultat iz Leverkusena ide na ruku.
S druge strane, pobjedom se mozda i zavrsava prica i tituli.
Vidjet cemo, ceka nas sigurno zanimljivih 7 dana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U koju kafanu izlaziš, daj mi broj da ti naručim naramak sijena i torbicu zobi.Saurman je napisao/la: ↑10 apr 2025, 15:08Halida Inn opet preskočio terapiju.Sve više vjerujem da je on neki ubačen element ovdje jer ove šizofrene postove ne možeš napisati ako misliš dobro klubu.Nadrobio hrpu sranja ali jedno ili dva se ističu kao mi pljujemo nakon jednog poraza a Vensan nije krivac i njemu ćemo dovesti Wirtza i druga pojačanja sa kojim ćemo pokoriti sve.![]()
Ovde je teška odluka da li ići na čuvanje recimo Kanea i Olisea pa totalno onesposobiti napad, ili ići na opciju “vrabac u ruci” pa eventualno osigurati titulu. Sobzirom da ovaj Leverguzen konačno nije zabio u produžetku, možda smo konačno izašli iz svih tih pehova pa se niko neće povredit, medjutim niko nije baba Vanga da zna. Može se i nekom laganom pobjedom atmosfera podići i rasterećeni izaći na dviboj Interu koji jeste u rezultatskoj prednosti ali daleko od toga da je neki veliki favorit za prolaz.
Jasno je da je Muller pismeniji igrac od Guerreira na AMF, tako da za mene je Kompany pokazao opce neznanje kada je pokusao s Guerreirom na AMF, umjesto da ga krpi nazad na lijevom beku gdje igra citavu karijeru i tako sprijeci eventualni ulazak Sache Boeya
-
- Kontakt:
Joshua back pass merchant Kimmich.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Sve isto… 

Ovog ocajnog bvb-a je barcelona rastavila na proste faktore i sa 4:0 su dobro prosli. Ah ja, barca nasa redovna musterija
Nece lopta u gol

Nece lopta u gol

Treba istaci da BVB igra mnogo mnogo opreznije nego protiv Barcelone. Tek pred kraj poluvremena su malo izasli naprijed i za jako malo su izbjegli primanje gola. Nekad mi se cini da ovi nasi ne vjezbaju zavrsnicu na treninzima.
Realizacija prilika problem, tri šanse (Staniša, Olise i Kane). BvB dosta povučeniji u odnosu na srijedu u Barceloni, prema naprijed 0.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Solidno poluvrijeme koje se lako moglo pretvoriti u izvrsno da je iz marka 4 izgledne prilike procenat realizacije bio 50%. Zuti bezopasni totalno, mislio sam da ce ga posle promasaja nasih zabiti iz neke frljoke sto nam se u zadnje vrijeme pocesto desava u prvom poluvremenu. Stanisic, Olise, Kane...moralo se zabiti. Kim mi je interesantan u zadnje vrijme osim sa protivnicima kao da se bori i sam sa sobom, gubi, uzima, smiruje onu loptu pa mu pobjegne on opet za njom i na kraju napravi najbolju sansu na utakmici. Ponekad djeluje kao da je u zarobljenistvu pa da je natjeran da igra fudbal u sklopu toga...Ipak ne moze se puno na odbranu, nisu dozvolili ozbiljne sanse pritivnicima, izgleda kao da Kompany pokusava dati vise slobode Saneu pa se lijevo cesto vraca/postavlja Goretzka. problem je okomito iznosenje lopte nisu niput ni pokusali cini mi se, vazda nesto na stranu pa zato ritam pocesto izgleda slab u kreiranju igre. U drugom redovno zabijamo, valjda cemo i danas.
-
- Kontakt:
Buši ha ha ha
**** li ti majku u picku i onoga ko te ubleho doveo u klub.
**** li ti majku u picku i onoga ko te ubleho doveo u klub.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli moguce da je kim jong un ovaj nas profesionalni fudbaler
Kakav amater
Kakav amater
-
- Kontakt:

Al nas polu-ekipe tipa BVB i Inter navlace na qrac
Trenutno korisnika/ca: pasha_the_one i 21 gost.