Nije lose ovo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi ono ti juce rekao da je Hadzic nedokazan igrac? A kod nas je milion godina. Gdje je ba igra pola godina? Koga lazes? Je li debitovao u opste?pasica je napisao/la:Kako nedokazan, pa pola godine je mali kod njih grob te je.bo. Znaci da se njima dokazao i sad ti nude pare za njega. Nek Hadzic odigra 6 mjeseci u prvom timu, dokaze se, pa neka onda kaze koliko on misli da vrijedi. Kakis ti malo i kad treba i kad ne, a?Evander je napisao/la:Onda ulozis tih 120 000€ u Ordagica ili nekog slicno.Zukanovic je napisao/la:Slovački Trenčin ponudio 120.000 eura za fudbalera Sarajeva
Talentovani fudbaler Hamza Čataković karijeru će, prema svemu sudeći, karijeru će nastaviti u inostranstvu.
Čataković je očito ostavio snažan dojam na Slovake, koji su spremni, kako saznajemo, izdvojiti 120.000 eura za otkup njegovog ugovora.
Posao još nije završen, s obzirom da talentovani napadač još ništa nije potpisao, ali transfer u Trenčin je, vrlo vjerovatno, tek pitanje sata ili dana.
SC
Ali kurko. To neces vidjeti kod nas.
Reci ce "to je rizik". A nije rizik sto nama neko daje 120 000€ za nedokazanog igraca?
Ordagic? Ja tog lika ne bih djaba doveo, samo vi prizivajte nove Purice. Prodaju ga evo vec dvije godine, al ne ide nigdje, draga mu sloboda sta li.
Šta ti brate misliš o ovim igračima što trebaju doći (Petrak, Stojčev) i Mićka što je došao.Evander je napisao/la:Jesi ono ti juce rekao da je Hadzic nedokazan igrac? A kod nas je milion godina.
Cemu dupli standardi?
Ako neko samo za obestecenje za Catakovica da 120 000€ i to se smatra za OK, kako onda nije OK dati Hadzicu platu 1000€?
Pripremi Coctu da se hladi do iza ramazanaBordoBolesnik je napisao/la:Imas pice po volji na moj racun ako ovo bude tacnokinosvra je napisao/la:Gotovo je, Petrak je nas igrac, sutra bi trebao potpisati.![]()
Naravno poslije ramazana
Jučer sliku djece stavlje ispred kuće, prepada narod, a jutros iz teretane. Gore je.SiouxLukavac je napisao/la:A jel Dulja na Jahorini?
Hajdeeeeeeekinosvra je napisao/la:Pripremi Coctu da se hladi do iza ramazanaBordoBolesnik je napisao/la:Imas pice po volji na moj racun ako ovo bude tacnokinosvra je napisao/la:Gotovo je, Petrak je nas igrac, sutra bi trebao potpisati.![]()
Naravno poslije ramazana
Pa Teheran je inostranstvo... [emoji16][emoji41]zlo87 je napisao/la:Evo Petrak izjavljuje da trazi ino angazman?