Koga dobijamo u grupi?Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..High je napisao/la:Džemat je spreman za ispadanje u EL?
Citirajte me na izvlacenju krajem augusta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...DenchiNL je napisao/la:ma daj pa valjda taj mali treba pokazati NEŠTO da bi zaradio/opravdao takvu platu , bar ovakvog solidnog/prosječnog igrača lige kao što je Zec????Evander je napisao/la:Zec je solidan igrac za ovu ligu iz koje nikad otici nece.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
po meni je to neupitno da ako se dokaže takvim radišom i talentom kako mu se "predviđa" da mu se ta plata tada i da , ali prije nego to uradi je traženje problema, ugovori se mogu poboljšati uvijek...
u najmanju ruku karakter i želju da igra za ovaj klub....DJELA ne prazne riječi....takve svi cijene...
Predsjednik Slobode kaze cijena za Ordagića je 50.000KM.
Nemam komentara za njegovo nedovođenje. Imamo priliku, zašto ne dovesti najboljeg veznog lige za takvu siću ?
Nemam komentara za njegovo nedovođenje. Imamo priliku, zašto ne dovesti najboljeg veznog lige za takvu siću ?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vodi ga kuci i je.bite se u supcic i ti i on i svi uzajamno vi koji ga odlicno savjetujete i koji ste mu vec unistili karijeru.BA1997 je napisao/la: druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...
1946~
šteta što nikad nećemo saznati....BA1997 je napisao/la:druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...DenchiNL je napisao/la:ma daj pa valjda taj mali treba pokazati NEŠTO da bi zaradio/opravdao takvu platu , bar ovakvog solidnog/prosječnog igrača lige kao što je Zec????Evander je napisao/la:Zec je solidan igrac za ovu ligu iz koje nikad otici nece.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
po meni je to neupitno da ako se dokaže takvim radišom i talentom kako mu se "predviđa" da mu se ta plata tada i da , ali prije nego to uradi je traženje problema, ugovori se mogu poboljšati uvijek...
u najmanju ruku karakter i želju da igra za ovaj klub....DJELA ne prazne riječi....takve svi cijene...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zato sto para nema, more bit.bidne, al sad nemaharis004 je napisao/la:Predsjednik Slobode kaze cijena za Ordagića je 50.000KM.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
isto tako je rekao da je Zrinjski poslao ponudu od 150k KM, UBLEHA!Pantelija je napisao/la:Zato sto para nema, more bit.bidne, al sad nemaharis004 je napisao/la:Predsjednik Slobode kaze cijena za Ordagića je 50.000KM.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
trebali bi ohladiti i jedni i drugi. obje strane su u pravu relativno. mislim da se ovdje mali ništa ne pita i da isključivo porodica odlučuje o njegovoj karijeri. pa **** te, ja kad sam imo 17-18 godina marka mi bila ko tepsija, njemu se daje hiljada. sigurno da se samo on pita prihvatio bi. a opet s druge strane, uprava je odlučila da zauzme oštriji stav u pregovorima i na žalost jedan od talentovanijih momaka može otići negdje drugo.
mislim da bi najbolja solucija bila uvesti pravilo da se svim omladincima daje isti ugovor pri potpisu profesionalnog(mislim da je pantelija lijepio tekst vezano za dinamo), i da nema razgovora oko toga. ili prihvataš ili ne pa u budućnosti po pokazanom nagrađivati igrača boljim.
eto moje skromno mišljenje, nemojte šta zahatarit
izvinte na pravopisu, lijen sam
mislim da bi najbolja solucija bila uvesti pravilo da se svim omladincima daje isti ugovor pri potpisu profesionalnog(mislim da je pantelija lijepio tekst vezano za dinamo), i da nema razgovora oko toga. ili prihvataš ili ne pa u budućnosti po pokazanom nagrađivati igrača boljim.
eto moje skromno mišljenje, nemojte šta zahatarit

4.10.2009.
temperatura dize se bura
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
tako će i bit abd, bar u tom smjeru i ide,koalem je napisao/la:trebali bi ohladiti i jedni i drugi. obje strane su u pravu relativno. mislim da se ovdje mali ništa ne pita i da isključivo porodica odlučuje o njegovoj karijeri. pa **** te, ja kad sam imo 17-18 godina marka mi bila ko tepsija, njemu se daje hiljada. sigurno da se samo on pita prihvatio bi. a opet s druge strane, uprava je odlučila da zauzme oštriji stav u pregovorima i na žalost jedan od talentovanijih momaka može otići negdje drugo.
eto moje skromno mišljenje, nemojte šta zahatarit![]()
samo Evander voli pjucat pa nevalja kad nije tako, a ako jeste nevalja što ne popišamo sva ta pravila radi jednog individualca...jbg nevalja ništa...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- bordoakapitar
Sta se sekirate ba? Prosetat cemo se kroz kvalifikacije EL! Ima da zbunimo pola Evrope sa laznim napadacem Ahmetovicem...
Nije mi drago sto se "osluskivac navijaca" vratio u ekipu. Ko jednom izda, izdat ce opet!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nije mi drago sto se "osluskivac navijaca" vratio u ekipu. Ko jednom izda, izdat ce opet!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..High je napisao/la:Džemat je spreman za ispadanje u EL?
Pola nas ovdje neće guzit do kraja augusta.
bgm za sebe pričaj...BelminM23 je napisao/la:Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:
I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..
Pola nas ovdje neće guzit do kraja augusta.

- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda dovedemo ovog Hajdadodje Biloko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
i ja sam cuo. Pregovara se i sa Prepišatovom Ligatov.ElCartel11 je napisao/la:Mozda dovedemo ovog Hajdadodje Biloko.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ako Bog da da i u Bordo dresu ovako igrao

samo sut popravi

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Gleda u Podbratka i konta ''Gdje cu tebi dodati, vidi te kakav si''Zagor je napisao/la:
samo sut popravi

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Evolution87
- Kontakt:
Ko nam to danas nije dosao? 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zagor je napisao/la:
samo sut popravi
Anel Hebibović like this.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, NazorUso, nedimmmm1337, Proximic, r3m1, riki46, said, Skojevska, Vanja8 i 80 gostiju.