Penaltiky je napisao/la:Krivo mu jer se u Boaanskom Kraljevskom gradu praktikuje nešto osim islama? Irony much?
Penaltice vodi Bosnjake svoje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Penaltiky je napisao/la:Krivo mu jer se u Boaanskom Kraljevskom gradu praktikuje nešto osim islama? Irony much?
ko je ovo rekoASD je napisao/la:srusiti piramide, logicno.Moggi je napisao/la:prvo to, a onda sta bi bgt egipcani trebali
kakva zaostalost hebote, i kako covjek da ima respekta pred bilo kime ko prakticira vjeru
Pa nije da nije niko u Egiptu.Moggi je napisao/la:ko je ovo rekoASD je napisao/la:srusiti piramide, logicno.Moggi je napisao/la:prvo to, a onda sta bi bgt egipcani trebali
kakva zaostalost hebote, i kako covjek da ima respekta pred bilo kime ko prakticira vjeru
Znači svi smo istiMoggi je napisao/la:kako covjek da ima respekta pred bilo kime ko prakticira vjeru
Stomačna čakraU okviru ovog kontinenta postoji sedam energetskih čakri (sjecišta energetskih tokova) i to:
– Stomak Europe, sa središtem u Visokom/Sarajevu
– Solarni pleksus, potez od Plitvica do Praga i Frankfurta
– Srčani sistem, pruža se od Baskije do Skandinavije
– Grleni sistem, sa sjedištem u Sjevernom moru
– “Treće oko”, Škotska
– Korjenski sistem Europe, od Makedonije preko Grčke do Krete
– Krunska čakra, Island
Prva, stomačna čakra Europe, započinje u Podzemnom labirintu Ravne ispod Bosanske doline piramida. To je bio razlog zbog čega su graditelji ovog kompleksa odabrali upravo tu lokaciju u dalekoj prošlosti.
E pa nije istina.ASD je napisao/la:Pa po ovom pitanju, mislim da jeste.
Po kojem pitanju?ASD je napisao/la:Pa po ovom pitanju, mislim da jeste.
Sta ti mislis o drugim religijskim simbolima, i to mnogobozackim? Sta ti braca Kobe, Hendo i Federer misle o tome, evo i ovaj novi Romagnoli.rio_Ferdy88 je napisao/la:E pa nije istina.ASD je napisao/la:Pa po ovom pitanju, mislim da jeste.
Pa ne mislim ništa, kažem ti već sam bio tu, da mi smeta ne bih išao.ASD je napisao/la:Sta ti mislis o drugim religijskim simbolima, i to mnogobozackim? Sta ti braca Kobe, Hendo i Federer misle o tome, evo i ovaj novi Romagnoli.rio_Ferdy88 je napisao/la:E pa nije istina.ASD je napisao/la:Pa po ovom pitanju, mislim da jeste.
Pa nema veze, ja sam govorio za kredit, nisam govorio za kamatu od štednje i takvo nešto, to je i IZ dozvolila u određenim situacijama.ASD je napisao/la:Pa ima veze, jer je kamata strogo zabranjena po Islamu.
Tom logikom, nemaju svi muslimani ni isto misljenje o alkoholu recimo jer neki sto se izjasnjavaju muslimanima, cak odu i u dzamiju ili poste za ramazan ga piju.
Pa imam i ja 10 koji ne misle tako, šta sad. Njegovo mišljenje, ha ja, svako ima pravo na to.ASD je napisao/la:
Ovo na fb je objavio jedan efendija.
A ja sam to vidio jer imam jednog u tim vodama u prijateljima.
Ne generalizujem ja, cak nista lose ni ne mislim, ali cinjenica je da je islam jasan po pitanju mnogobozackih vjerskih simbola. Nema tu generalizovanja, sami kazete da je Islam jedan, a ne da po pitanju vjere se uzimaju misljenja obicnih ljudi.Kajzer10 je napisao/la:Kakve to sve veze ima sa tim sto ti bezobrazno generalizujes? Pogrijesio si i sta da se radi. Povuci se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.