Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanji
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 23:30

Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.

Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!

Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.

Slazem se u potpunosti sa tobom. Sve sto si veceras rekao ima smisla, ali ne mozes ti ovdje se sa djecom raspravljati, koji te odmah napadaju i nazivaju najvecem strucnjakom ako uputis jednu kritiku Edinu.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 dec 2011, 23:30

Pauk je napisao/la:Nije Dzeko iznad kritike ljudi, ipak veceras je igrao protiv b-ekipe Bayerna a ne protiv Barcelone.

Dvije srecne asistencije i to je to, inace Dzeko je skroz nezainteresovan i anoniman bio veceras.
hajde malo odmori svega ti.Skontali smo sta si htio reci,ne moras to ponoviti 20 puta....

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 23:32

hattab je napisao/la:haj ne serite vi sto sto branite dzeku, a ne serite ni vi sto ga previse pljujete. Moje realno vidjenje je da je imo 2 asistencije, a ostalo je bilo poprilicno lose, od kretnje do nezainteresovanosti. Imo je jednu dobru priliku iz sesnesterca al i to je traljavo preko kurca opuco. Izgleda mi malo zbunjeno i ravnodusno, takodjer ne mozemo se ni stalno zaliti na sebicnost jer i to je sastavni dio igre, nekad nam je grafite bio sebican, pa tevez a sad aguero i silva. Sve u svemu ponosan sam na naseg dijamanta OOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOO :)
To veceras ja sve vrijeme govorim,, znaci da i ti spadas u grupu pljuvaca,Welcome.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 dec 2011, 23:33

jes' lik uporan...ovo je spamanje yebote....pa bolan admine, ne znam kako dozvoljavas da jedan forumas kida zivce svima nama (vrlo je moguce da to namjerno radi, sto je jos gore) ?? pa yebemu salgiju vise...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 dec 2011, 23:33

Pauk je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.

Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!

Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.
Lave, pauče koja li god da si životinja
svi smo mi zivotinje, samo neki to priznaju a neki ne
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neko prizna, a većina se pomiri s tim da imaju razum ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 dec 2011, 23:34

Dobra partija Dzeke uz 2 asistencije ali realno imao je samo jednu loptu sa kojom je mogao postic gol, mislim da su Silva i Nasri i Toure jako sebicni u pm pa skoro nikakve lopte ni veceras nije imao. Ali ipak je Edin dobra srca pa daje dobre lopte drugima, u par navrata je Nasri imao loptu isto kao i Aguero sa kojom nista nisu mogli sami postic a da je Dzeko totalno FREE i to sam i nedaju mu treba Manchini otvorit oci dobro kad analiziraju tekmu koliko je puta Dzeko mogao dobiti loptu a nije.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 07 dec 2011, 23:43

sanji je napisao/la:
hattab je napisao/la:haj ne serite vi sto sto branite dzeku, a ne serite ni vi sto ga previse pljujete. Moje realno vidjenje je da je imo 2 asistencije, a ostalo je bilo poprilicno lose, od kretnje do nezainteresovanosti. Imo je jednu dobru priliku iz sesnesterca al i to je traljavo preko kurca opuco. Izgleda mi malo zbunjeno i ravnodusno, takodjer ne mozemo se ni stalno zaliti na sebicnost jer i to je sastavni dio igre, nekad nam je grafite bio sebican, pa tevez a sad aguero i silva. Sve u svemu ponosan sam na naseg dijamanta OOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOO :)
To veceras ja sve vrijeme govorim,, znaci da i ti spadas u grupu pljuvaca,Welcome.
Ja dzeku volim skoro ko svoju mater tako da to ne pije vode, ali moram pricati realno, nije danas bilo onih njegovih odlicnih pasova i driblinga, takodje sam pratio njegovu kretnju koja takodje danas nije bila zadovoljavajuca ali sve u svemu prolazna ocjena zbog 2 asistencije jer bez njih ovo bi bila losa partija dijamanta.

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 07 dec 2011, 23:43

Svakakvih bolida...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 23:43

Citao sam mnoge komentare ovdje na forumu, i PAUK ne spada u grupu pljuvaca Edina Dzeke, vratite se malo unazad na forumu, pa provjerite, isti slucaj sa KIMBOM. Dobro je jednom jedan momak (nick Dirk) rekao " gadite mi Edina ovdje, jer cim neko nesto lose kaze na njega ( kada lose igra), odmah se pojavi 100 ljudi, napadaju te, vrijedjaju itd." Zato vise nema momka, i to mu je bio najpametniji potez, jednostavno ovo nema smisla ovdje. Kako ne mozete postovati kada neko iznese svoje misljenje ( ne morate ga djeliti), odmah je pluvac, spamer itd. Pa Pauku i mene je Edin drag, mozda cak vise nego vama, jer mi kritikujemo ga, jer mu zelimo dobro, mora mjenjati nesto u igri, mora mnogo opasnije djelovati kao napadac.

dinoooo
Kontakt:

Post Postao/la dinoooo » 07 dec 2011, 23:43

[quote.
Sta treba Dzeko jos da uradi,da otrci sa strane,raspali jedan dobar centarsut prema 16,da stigne loptu kod gola i zabije glavom? [/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to kad stigne loptu, još jednom u 16 da sam sebi asistira :D oplakah

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 07 dec 2011, 23:44

Ja nebi imao nista protiv da Man City osvoji sve titule koje se mogu trenutno osvojiti ali da Edin promjeni klub i da mu barem vidim jednom onaj osmjeh i olaksanje u igri koje je imao ranije konstantno. Trenutno je ogroman pritisak na njemu, jer i sam zna, da kada pocne utakmicu da je nece zavrsiti, a kada je nepocne, pitanje je dali ce uopste uci. To je za mladog, perspektivnog momka jako teska okolina. Kada postigne gol, raduje se nenormalno, jer je pritisak na njemu nenormalno visok. Tesko se nositi sa tolikim pritiskom sa strane trenera i navijaca nebitno koliki je kvalitet igraca u pitanju.

Rotiranje je jedna stvar, uspjeh ekipe druga. Evo sve pare svijeta, toliko rotiranje ali opet nema velikog triumfa.
I da jednog dana pobjede velike ekipe, nemaju ljepu igru, jako puno dodavanja u svojoj polovici cini igru staticnom i dosadnom, naprijed Dzeko djeluje dosta usamljen. Kada mu suigraci imaju mogucnosti dodati, to necine i eto to je sva prica oko Edina.

Ponavljam, ogroman pritisak, ogromne zelje i previse rotiranja cini atmosferu oko Edina jako losom, ljepo bi bilo da vidim osmjeh Edina na licu vise nego sve titule koje postoje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 dec 2011, 23:56

Na TM je neko postavio dobru sliku. Vidi se kako dupli asistent ove utakmice ceka i ne doceka...toliko o kretnji.

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 23:58

Evo citajte malo na Bluemoonu komentare od neutralnih ljudi(navijaci citya), koji ne gledaju samo Edina na terenu. Kaze momak da je Aguero ispravno postupio jer vise vjeruje Agueru, ne vjeruje Edinu i siguran je da bih Edin promasio sansu. Ne postuju ga na Bloomunu to sam odavno primjetio, mozda je Pauk upravu, mozda ga cak neki saigraci takoder ne postuju, pa zato ne dobija upotrebljive lopte.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 dec 2011, 00:00

Njegovi igraci kao prvo ne postuju trenera. Da je ovo Agüero uradio kod Heynckes ili Magatha, objesio bi ga, ali ne za vrat. No to je razlika, jedni igraju CL, a drugi ce da gledaju istu na TV.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 dec 2011, 00:04

sanji je napisao/la:Evo citajte malo na Bluemoonu komentare od neutralnih ljudi(navijaci citya), koji ne gledaju samo Edina na terenu. Kaze momak da je Aguero ispravno postupio jer vise vjeruje Agueru, ne vjeruje Edinu i siguran je da bih Edin promasio sansu. Ne postuju ga na Bloomunu to sam odavno primjetio, mozda je Pauk upravu, mozda ga cak neki saigraci takoder ne postuju, pa zato ne dobija upotrebljive lopte.....
Zato Edin ima više golova i asistencija od Kuna, ako možeš pobi ovaj argument

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 08 dec 2011, 00:05

sanji je napisao/la:Evo citajte malo na Bluemoonu komentare od neutralnih ljudi(navijaci citya), koji ne gledaju samo Edina na terenu. Kaze momak da je Aguero ispravno postupio jer vise vjeruje Agueru, ne vjeruje Edinu i siguran je da bih Edin promasio sansu. Ne postuju ga na Bloomunu to sam odavno primjetio, mozda je Pauk upravu, mozda ga cak neki saigraci takoder ne postuju, pa zato ne dobija upotrebljive lopte.....
e sigurno je to :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Bosna <3

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 dec 2011, 00:07

Kaze KO?
A ti mozda mislis,da nema Argentinaca na Bluemoonu? Odes na oficijenu stranicu,koja je postavljena na Facebooku,pa ih sve vidis i ko su i sta su,toliko o NEUTRALNOSTI ;)

Velis kaze ,vise vjeruje Agüeru,nego Dzeki,jer bi ondje Dzeko masio? I sta bi,pogodi li ondje Agüero,kojem taj gmizavac vise vjeruje? :roll:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 dec 2011, 00:07

Kun još nije doživio skandiranje kakvo Edin doživljava uvijek na stadionu i mislim da ga itekako poštuju uprkos lošem pocetku

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 dec 2011, 00:09

Principatus je napisao/la:Njegovi igraci kao prvo ne postuju trenera. Da je ovo Agüero uradio kod Heynckes ili Magatha, objesio bi ga, ali ne za vrat. No to je razlika, jedni igraju CL, a drugi ce da gledaju istu na TV.
Zavrsio bi na klupi,i ko zna kad bi vise usao kao starter,tako to rade pravi treneri,a vec si napisao i koji su. A tetkica Mancini ce nogu da dobije,ne uzme li titulu prvaka PL-a.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 08 dec 2011, 00:09

a blumunovci su bas onako objektivni...a pritom isto ko i ovdje, sve i zadnji je priznati strucnjak u necemu.
...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, fera, Google Adsense [Bot], kogmagie46, MrPink, Proximic i 41 gost.