Benfica mu davala 1000€, al eto i oni su amateriEvander je napisao/la:Nisu mu dali dovoljno uvjerljive dokaze da ostane i da potpise ugovor. Na kraju, mi cemo biti na gubitku radi toga. Niti ce igrati za nas, niti cemo zaraditi (odnosno Tan nece zaradi) na njemu.zlo87 je napisao/la:Hajde mi objasni sto je uprava izradila Hadzica?Evander je napisao/la:Pljuvali ste isto ovako i Skoru i dizali upravu, a istina je da je njega ta uprava zahebala bila.
Ponavlja se isto sa Hadzicem.
Ako je talent kakvim ga predstavljaju, onda su mu trebali omoguciti uslove kakve i zasluzuje. Ako je talnet, onda se isplati dati mu ugovor na 4,5 godina, platu 3000-4000KM. Vrati ce se visestruko.
Ako nije talent, onda najbolje da prestanemo palamuditi o njemu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 14 jun 2017, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I evo i da ode Hadzic, dovest ce nekog polovnjaka napadaca iz Srbije ili ko zna odakle, dat ce mu tih 3000KM minimum.
Zelite li za iste pare gledati takve ili Hadzica?
+1FrancescoTotti je napisao/la:Sretno mu i hairli bilo sutra nek ide odmahOsmanhodzicBuco je napisao/la:Benfika je nudila 300 k, nasi ga nisu dali bez 400 k i zato je transfer propo... nudili su nam i procenat 20 ili 30 %... plata mu je bila ponudjena hiljadu eura, plus razni bonusi, a jedan od njih je da mu plata naraste na 17 hiljada eura ako upise nastup za prvi tim... tamo ga je u portugal vodio stari, i vodic im je bio Nuno Gomes, cini mi se da je trebala cijela porodica da odseli u Lisabon. Uglavnom poslije svega toga sto su vidjeli u inostranstvu, zele malog sto prije voditi vani... ovo je prico njegov stari, i znam da je donio par dresova benfike ovim kolegama sposla, sa autogramom nune gomesa...
Previse se usku*cili porodicno, nek idu svi sto prije nek povedu i ovog BA1997, primorca...
@BA1997
Mi nemamo svoju djecu, nasi super talenti su na shishama, teniskim terenima, prijete utokama.... svugdje su samo da ne treniraju... Voljni momenat i ljubav ne postoji izgleda. Vasa ocekivanja su da mi dr*amo na njihove transfere, da se brinemo sta ce i kako ce a njih da boli ku*ac za sve, divno ste to smislili... Braca na 1 mjestu Sarajevo, na drugom isto Sarajevo pa jos 5-6 mjesta Sarajevo, onda treba razmisljat o igracima kao sto je Mihojevic, a ovaj maleni uhljup zajedno sa porodicom nek ide u Lisabon ili u pm, svejedno, sto se mene tice nema potrebe uopste da igra, fulio je zimske pripreme, ljetne pripreme, odgovorost 0 bodova, ljudske vrline takodje 0 bodova... CV mu je odlican za nekog ko ima 15 minuta seniorskog staza ja vjerujem da mozemo prezivjet i bez njega...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Zec je dokazan, solidan counter špic, ima 5 sezona u nogama i solidan učinak...ko naš špic i drugi strijelac tu negdje...
ponuđeno je više nego ovoj djeci u koju se sad kunemo i ponosimo kako igraju i u repki i u timu...samo ne treba letit i sve će bit uredu...
ponuđeno je više nego ovoj djeci u koju se sad kunemo i ponosimo kako igraju i u repki i u timu...samo ne treba letit i sve će bit uredu...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije ovdje bila prica da je Nedim najveci talenat kod nas unazad 15 godina?
Pa ako vec tako razmisljamo, hajmo se onda i ponasati u skladu sa tim.
- HordasIstok
- Kontakt:
Dajte uozbiljite se sta su svi digli njuske oko primanja
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Evander je napisao/la:Nije ovdje bila prica da je Nedim najveci talenat kod nas unazad 15 godina?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evander je napisao/la:I evo i da ode Hadzic, dovest ce nekog polovnjaka napadaca iz Srbije ili ko zna odakle, dat ce mu tih 3000KM minimum.
Zelimo da gledamo takve sta je problem ? isto bi zeljeli da ti pocnes pratit Real, Bayern il nesto slicno, ne zato sto non stop vezes crnjake i glumis sveznajuceg Bozijeg poslanika, vec zbog tebe, ti zasluzujes bolje, ti vrijedis vise... Ne zasluzujes da provodis vrijeme sa ljudima koji ne znaju gdje zive, sta rade, kakve su im mogucnosti
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Po meni je ovo bila velika glupost odbiti, ne znam ko je odbio al mu mpgu reci da je debil teski.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Benfika je nudila 300 k, nasi ga nisu dali bez 400 k i zato je transfer propo... nudili su nam i procenat 20 ili 30 %... plata mu je bila ponudjena hiljadu eura, plus razni bonusi, a jedan od njih je da mu plata naraste na 17 hiljada eura ako upise nastup za prvi tim... tamo ga je u portugal vodio stari, i vodic im je bio Nuno Gomes, cini mi se da je trebala cijela porodica da odseli u Lisabon. Uglavnom poslije svega toga sto su vidjeli u inostranstvu, zele malog sto prije voditi vani... ovo je prico njegov stari, i znam da je donio par dresova benfike ovim kolegama sposla, sa autogramom nune gomesa...
20 ili 30 % je bas velik procenat...
tebi kao da je cilj Nedimu dati para a ne da igra bolji igrač a Sarajevo pobjedi???Evander je napisao/la:I evo i da ode Hadzic, dovest ce nekog polovnjaka napadaca iz Srbije ili ko zna odakle, dat ce mu tih 3000KM minimum.
-
- Kontakt:
Dovesti Jusica iz Celika kao trecu opciju na stopera tu je i Mujakic i odbrana kompletna. Zahvalan, iskusan, nije skup, nije stranac. Ov'R. Selam za streamera, dobrodosao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Cilj mi je da vec jednom napravimo pravog igraca nakon 100 godina i da uradimo nesto sa njim.DenchiNL je napisao/la:tebi kao da je cilj Nedimu dati para a ne da igra bolji igrač a Sarajevo pobjedi???Evander je napisao/la:I evo i da ode Hadzic, dovest ce nekog polovnjaka napadaca iz Srbije ili ko zna odakle, dat ce mu tih 3000KM minimum.
Cilj mi je da Nedim ili neko deseti, iz naseg podmlatka, zaigra derbi otrese gamad i da nakon sto nesto osvojimo ode u neki jaci klub vani.
Cilj mi je da nas igrac od 20 godina prekuca ovu ligu.
Cilj mi je da ga za par godina gledamo u ligi prvaka (Nedima ili nekog treceg).
Dzaba ostati nece, to je sigurno. Nije ni lud da ostane dzaba, ako ima druge opcije.
- streamnavijac
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Dovesti Jusica iz Celika kao trecu opciju na stopera tu je i Mujakic i odbrana kompletna. Zahvalan, iskusan, nije skup, nije stranac. Ov'R. Selam za streamera, dobrodosao.

Jusic odlican treci izbor na stoperu.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Čekaj @Evander, kažeš 'dat mu platu 3-4 hiljade AKO ZASLUŽUJE'. Kako znamo da zaslužuje? Koliko je talenata u svijetu fudbala razbijalo u nižim kategorijama pa se izgube u seniorskom fudbalu? Evo ja npr pratim Chelsea od tih evropskih timova, i tu su momci poput Solankea, Bamforda, Feruza, Boge itd, koji su među najboljim u u23 timu al' za prvi se nikad nisu pokazali. Od njih je još samo Boga u klubu, ostali propali. Propali u vidu da sad igraju u Championshipu itd, ni blizu Chelseaja. I šta da uvalimo Hadžiću 4 milje maraka a on se izgubi? Počne hodat po Librisu, Damasku, vodat cure, kupi neku Audiciju, poleti momak s tim parama, šta onda? Je l' nam treba još koji Said il' Lelić u klubu? Neka hvala, ako mu se ne sviđa nek' razguli, veće je Sarajevo i od Safeta Sušića a kamoli nekog Hadžića.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
odlično , samo to ne može preko noći , mora se zabit u teretanu i trenirati i raditi prekovremeno ko i ovi sad malci što su se ustalili u prvi tim...Evander je napisao/la:Cilj mi je da vec jednom napravimo pravog igraca nakon 100 godina i da uradimo nesto sa njim.DenchiNL je napisao/la:tebi kao da je cilj Nedimu dati para a ne da igra bolji igrač a Sarajevo pobjedi???Evander je napisao/la:I evo i da ode Hadzic, dovest ce nekog polovnjaka napadaca iz Srbije ili ko zna odakle, dat ce mu tih 3000KM minimum.
Cilj mi je da Nedim ili neko deseti, iz naseg podmlatka, zaigra derbi otrese gamad i da nakon sto nesto osvojimo ode u neki jaci klub vani.
Cilj mi je da nas igrac od 20 godina prekuca ovu ligu.
Cilj mi je da ga za par godina gledamo u ligi prvaka (Nedima ili nekog treceg).
Dzaba ostati nece, to je sigurno. Nije ni lud da ostane dzaba, ako ima druge opcije.
super i nek prekuca ligu rado bi to vidio, samo neće ON, vidiš da neće na pripreme druge zaredom....hoće van, pa kad ne uspije hoće u prvi tim odma, nebi se on zajebavo s treniranjem...taj će u Vratnik samo s takvom glavom....
Pa uvijek postoji rizik. Moze biti najveci moguci talent, zivjeti sportski i sve, ali slomiti nogu ili ne znam ti sta i propasti.skoroalen je napisao/la:Čekaj @Evander, kažeš 'dat mu platu 3-4 hiljade AKO ZASLUŽUJE'. Kako znamo da zaslužuje? Koliko je talenata u svijetu fudbala razbijalo u nižim kategorijama pa se izgube u seniorskom fudbalu? Evo ja npr pratim Chelsea od tih evropskih timova, i tu su momci poput Solankea, Bamforda, Feruza, Boge itd, koji su među najboljim u u23 timu al' za prvi se nikad nisu pokazali. Od njih je još samo Boga u klubu, ostali propali. Propali u vidu da sad igraju u Championshipu itd, ni blizu Chelseaja. I šta da uvalimo Hadžiću 4 milje maraka a on se izgubi? Počne hodat po Librisu, Damasku, vodat cure, kupi neku Audiciju, poleti momak s tim parama, šta onda? Je l' nam treba još koji Said il' Lelić u klubu? Neka hvala, ako mu se ne sviđa nek' razguli, veće je Sarajevo i od Safeta Sušića a kamoli nekog Hadžića.
Rizik postoji i uvijek ce postojati. Postojao je rizik kad su Saida vratili.
Stvar je samo kakva je procjena Nedimovih kvaliteta. Ako neko zaista smatra da je on vanserijski talent, da ce napraviti nesto, da je igrac kakav je pojavi jednom u 10 godina, onda je svaki rizik opravdan. Mozes puno vise dobiti nego izgubiti.
Ahmetovic sigurno ne igra za kikiriki. Sta od njega mozemo dobiti?
Meni bi Hadzic (ako je talent kakvim ga svi predstavljaju) uvijek igrao ispred njega.
upravo to , jbg znaš koliko Zec zaslužuje po cv-u ,a može mu sljedeća sezona bit haos/iz snova...e sad plaćaš ga po tome šta je ostvario ne po nadanjima nekim jbg...skoroalen je napisao/la:Čekaj @Evander, kažeš 'dat mu platu 3-4 hiljade AKO ZASLUŽUJE'. Kako znamo da zaslužuje? Koliko je talenata u svijetu fudbala razbijalo u nižim kategorijama pa se izgube u seniorskom fudbalu? Evo ja npr pratim Chelsea od tih evropskih timova, i tu su momci poput Solankea, Bamforda, Feruza, Boge itd, koji su među najboljim u u23 timu al' za prvi se nikad nisu pokazali. Od njih je još samo Boga u klubu, ostali propali. Propali u vidu da sad igraju u Championshipu itd, ni blizu Chelseaja. I šta da uvalimo Hadžiću 4 milje maraka a on se izgubi? Počne hodat po Librisu, Damasku, vodat cure, kupi neku Audiciju, poleti momak s tim parama, šta onda? Je l' nam treba još koji Said il' Lelić u klubu? Neka hvala, ako mu se ne sviđa nek' razguli, veće je Sarajevo i od Safeta Sušića a kamoli nekog Hadžića.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je po meni ocajan, igrac za Celik, Slobodu, Mladost itd.DenchiNL je napisao/la:Zec je dokazan, solidan counter špic, ima 5 sezona u nogama i solidan učinak...ko naš špic i drugi strijelac tu negdje...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bolji od Crnkića i mlađi godinu...MortemHz je napisao/la:On je po meni ocajan, igrac za Celik, Slobodu, Mladost itd.DenchiNL je napisao/la:Zec je dokazan, solidan counter špic, ima 5 sezona u nogama i solidan učinak...ko naš špic i drugi strijelac tu negdje...
Zec je solidan igrac za ovu ligu iz koje nikad otici nece.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bosnas_, Google Adsense [Bot], perodeformero, Proximic, samirr i 74 gosta.