FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BA1997
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 16:08

belosevic28 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Povampiri se raja protiv akademaca! Malo se treba i u njihovu kožu staviti. Možda se djeci ne čeka da napune 22 godine i naguraju 100 kg prije nego postanu redovni prvotimci. :hmmmmm:
Povampiri i to s razlogom. Hadzic nije odradio pripreme, vodali ga i Ado i Budo po ''evropskim velikanima'' i kad je ispusio na sve strane, vratio se i raja ocekuje da igra. Njegov mentor/babo/brat/alter ego Primorac ovdje bacao ublehe kako Hadzic ideu Benfiku cim napuni 18 ljeta, prodje od tad haman i jedan Bajram a veliki Hadzic ne ode... Opet cu navesti primjer Marka koji je do skora igrao za 900 KM i sutio ! A ovdje nas ucjenjuju djeca od 17 godina, hoce 30 % utakmica itd itd.
Do skora nas je 90 % pisalo ovdje da im se treba dati sansa, posebno Hadzicu, ali nazalost njegove babe, braca, mentori, komsije su doprinijele da se prema malom stvori animozitet.
pa sta ti jedan forumas znas sto on nije otiso u benfiku, logicno da djeca traze minute jer ih niko nije dobio u zadnje dvije god

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 16:12

BA1997 je napisao/la: pa sta ti jedan forumas znas sto on nije otiso u benfiku, logicno da djeca traze minute jer ih niko nije dobio u zadnje dvije god
ne laži

Anđušić, Mihojević,Kadušić....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2017, 16:15

jbt momak fino navede primjer Marka i on u odgovoru hladno kaze da niko nije dobio priliku. ma ne smaraj vise ba covjece!
sto vise pises sve vise se ofiras, al hajd sto ti pokazujes svoju 'inteligenciju' vec raji sve vise i vise omrzis tog momka. POPUSTI!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 16:17

DenchiNL je napisao/la:
BA1997 je napisao/la: pa sta ti jedan forumas znas sto on nije otiso u benfiku, logicno da djeca traze minute jer ih niko nije dobio u zadnje dvije god
ne laži

mihojevic jedini igro standardno, a ova dvojica igraju ali ne kao prvi. da su pametni bili poslije prve sezone kadusica u prvom timu da su ga jos gurali u prvu postavu mogli bi uzet dobre pare

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jun 2017, 16:20

@BA1997, prosvijetli nas, o Veliki Ucitelju, prosvijetli nas ''obicne forumase'' zasto Mbabe Hadzic nije otisao u Benfiku...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 16:23

BA1997 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ne laži

mihojevic jedini igro standardno, a ova dvojica igraju ali ne kao prvi. da su pametni bili poslije prve sezone kadusica u prvom timu da su ga jos gurali u prvu postavu mogli bi uzet dobre pare
pa uzećemo na Marku, u čemu je problem? uzećemo i na tvom ako bude pametan i da ti pedalu ;) :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 16:23

belosevic28 je napisao/la:@BA1997, prosvijetli nas, o Veliki Ucitelju, prosvijetli nas ''obicne forumase'' zasto Mbabe Hadzic nije otisao u Benfiku...
zato sto su svi menadzeri sa strane htjeli da uzmu pare sebi, jer benfika nije dala uslove kao sto su govorili dok je on tamo bio i sto su mu htjeli uzet svaki bonus od nike i sto je pisalo u ugovoru da ide BEZ OBESTECENJA ( pa skontaj sam kakve je tu muljavine bilo)

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 14 jun 2017, 16:24

Opet o ovom malom naglabate.. Boga mi, k'o da je budući Alen Bokšić.. A svi znamo da ni Alena Škoru neće prebaciti.
Nego priča li se šta o pojačanjima..
Spomenu li Valentin koje su ambicije kluba u sljedećoj sezoni??
IDEMO PONOVO!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 16:25

BA1997 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:@BA1997, prosvijetli nas, o Veliki Ucitelju, prosvijetli nas ''obicne forumase'' zasto Mbabe Hadzic nije otisao u Benfiku...
zato sto su svi menadzeri sa strane htjeli da uzmu pare sebi, jer benfika nije dala uslove kao sto su govorili dok je on tamo bio i sto su mu htjeli uzet svaki bonus od nike i sto je pisalo u ugovoru da ide BEZ OBESTECENJA ( pa skontaj sam kakve je tu muljavine bilo)
opet lažeš

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2017, 16:25

BA1997 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ne laži

Od 32 utakmice ove sezone u ligi, Kadusic je upisao 18 nastupa, sto ti dodje 56,25% NASTUPA + 6 u kupu!
Anđušić je upisao 17 nastupa u ligi, što je 53.125% + 5 u kupu!
Marko 22 u ligi, što je 68.75% + 7 u kupu!

KOME BA TI IZMIŠLJAŠ!!!

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 14 jun 2017, 16:26

BA1997 je napisao/la: nasa djeca mogu donijeti pare klubu od transfera a igraci od 24+ godina ne mogu, mozete li skontsti vise
Koje pare Sarajevo može dobiti od Hadzica, kada je njemu bolje da se ganja i inati sa klubom umjesto da ganja kilometre na Jahorini. Vidi, očito ti poznaješ tog momka, molim te sjedi i reci mu da se uhvati terena i treninga. Mlad je, pa da mu se ne bi desilo da ode na klupu, tribine, treniranje sa pjetlicima i na kraju zaborav, ne nužno ovim redoslijedom. Nisu roditelji, rodbina i bliža raja uvijek oni koji najbolje znaju, u većini slučajeva oni u takvim momcima samo vide bijeg iz prosjeka, vide se u kućama na dubrovačkim plažama, u stanovima i skupim autima. Neka se mali spusti na zemlju i neka krene gristi zemlju da to njima obezbjedi, ali ako nastavi ovako može jedino obezbjediti sebi titulu još jednog koji je BIO VELIKI TALENAT, a sad radi u nekoj firmi ili u nekom tržnom centru.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jun 2017, 16:28

BA1997 je napisao/la:
Ovdje sam prestao citati :facepalm: I cestitam vam postigli ste to da ce vecina raje Nedimu yebavati majku ako ikad zaigra za 1. tim Sarajeva. Btw, neko dobro napisa, Skoru nece dostici a nekamo neke vece igrace !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 14 jun 2017, 16:31

MartinSco je napisao/la:Opet o ovom malom naglabate.. Boga mi, k'o da je budući Alen Bokšić.. A svi znamo da ni Alena Škoru neće prebaciti.
Brate, nemoj mi Škoru dirati. Ja bih volio da još samo jednom u životu vidim mladog igrača kao on, pa on je sa 17 godina zabijao sa 30 metara. I on je primjer šta loše savjetovanje uradi nekome ko je bio kapacitet za vodeće svjetske ekipe, mali Hodzic njemu nije ni do članaka. Kako je taj momak igrao...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jun 2017, 16:34

Kad je predstavljanje Murge? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 16:39

Sine, veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, Završit će karijeru u nižerazrednom "Vratniku"... :wave:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 14 jun 2017, 16:52

Chlan je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Opet o ovom malom naglabate.. Boga mi, k'o da je budući Alen Bokšić.. A svi znamo da ni Alena Škoru neće prebaciti.
Brate, nemoj mi Škoru dirati. Ja bih volio da još samo jednom u životu vidim mladog igrača kao on, pa on je sa 17 godina zabijao sa 30 metara. I on je primjer šta loše savjetovanje uradi nekome ko je bio kapacitet za vodeće svjetske ekipe, mali Hodzic njemu nije ni do članaka. Kako je taj momak igrao...
I ja ga nikad prežalit neću. Al eto.. Trebaju Škoru angažovati u omladinske kategorije da prica malo s djecom i njihovim roditeljima..
Prvo prokrvarit za FCS djeco moja, osjetiti malo Seferovića i Pačariza na plećima pa si onda spreman za Norveške ili Turske..
IDEMO PONOVO!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 jun 2017, 17:03

Benfika je nudila 300 k, nasi ga nisu dali bez 400 k i zato je transfer propo... nudili su nam i procenat 20 ili 30 %... plata mu je bila ponudjena hiljadu eura, plus razni bonusi, a jedan od njih je da mu plata naraste na 17 hiljada eura ako upise nastup za prvi tim... tamo ga je u portugal vodio stari, i vodic im je bio Nuno Gomes, cini mi se da je trebala cijela porodica da odseli u Lisabon. Uglavnom poslije svega toga sto su vidjeli u inostranstvu, zele malog sto prije voditi vani... ovo je prico njegov stari, i znam da je donio par dresova benfike ovim kolegama sposla, sa autogramom nune gomesa...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2017, 17:09

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Benfika je nudila 300 k, nasi ga nisu dali bez 400 k i zato je transfer propo... nudili su nam i procenat 20 ili 30 %... plata mu je bila ponudjena hiljadu eura, plus razni bonusi, a jedan od njih je da mu plata naraste na 17 hiljada eura ako upise nastup za prvi tim... tamo ga je u portugal vodio stari, i vodic im je bio Nuno Gomes, cini mi se da je trebala cijela porodica da odseli u Lisabon. Uglavnom poslije svega toga sto su vidjeli u inostranstvu, zele malog sto prije voditi vani... ovo je prico njegov stari, i znam da je donio par dresova benfike ovim kolegama sposla, sa autogramom nune gomesa...
Sretno mu i hairli bilo sutra nek ide odmah :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 17:20

Pljuvali ste isto ovako i Skoru i dizali upravu, a istina je da je njega ta uprava zahebala bila.
Ponavlja se isto sa Hadzicem.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 jun 2017, 17:25

Nisam u toku zadnjih dana, ima li sta novo u vezi dolazaka/odlazaka ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lavcina, Lecler, Proximic, TefalTava i 31 gost.