Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 12:13

BosniaBoston je napisao/la:da su svi homoseksualci u roku od 100 godina nas ne bi bilo
vjestacka oplodnja?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:13

Marsal je napisao/la:Opet mi je prirodnije i normalnije da se odrasli muškarci guze među sobom nego da hodže i popovi guze malu djecu po mejtefu i crkvi.
To nije nikad bila praksa u islamu.Ponovo nas stavljas negdje bezveze da bi izjednacio.Ukoliko je bio takav slucaj ja se izvinjavam
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:15

ASD je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:da su svi homoseksualci u roku od 100 godina nas ne bi bilo
vjestacka oplodnja?
Mozda bi to bilo rjesenje ali je dosad to bilo na malom uzorku(jedan od 10.000 bracnih parova).Ne znam da li bi to funkcionisalo na vecem primjeru,ali nisam doktor pa necu baljezgat.To ipak ne umanjuje bolest.Sve zivotinjske vrste(da i covjek) se je.bu nije prirodno i normalno da se prestane
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 mar 2019, 12:16

ovo za muske hormone, fakat ne vidim poentu sto mi to govoris i opet nista konkretno ne pises o tom nedostatku u kojem osoba voli osobu istog spola.
Kakav je to konkretno nedostatak, da li ga treba ispraviti i zbog čega, da li ga se može ispraviti, šta je loše u tom nedostatku?
Ne vidis jer nisi informisan... Ako nesto nisi citao, nemoj frustracijama i nekim zaobilaznicama pokusavati nastaviti diskusiju.

Evo da pokusam ukratko...

Od samog začeća, formiraju se hormoni, od kojih su neki izrazeniji kod zena drugi kod muskaraca. Tu je izmedju ostalih testosteron, koji je u vecem procentu izrazen kod muskaraca.

Medjutim, te hormone treba proizvesti. Za to je zaduzena hipofiza.

E, testosteron ti, uz ostale mentalne funkcije, zbog usadjenih DNK informacija utice na to da od seksualne zrelosti imas nagon prema zenama. Kod homoseksualaca, taj nedostatak i citav balans hormona nije isti, pa zbog toga imas (cesto) ponasanje koje prilici drugom spolu...

To da li je lose ili ne je pitanje morala sredine u kojoj zivis. Naravno, te osobe ni po cemu nisu krive.. Toliko od mene na ovu temu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 12:19

Romagnoli13 je napisao/la:**** je bolest.Neka rade u 4 zida šta žele, ali ta potreba da javno izlaze i promoviraju svoj poremećaj je van svake pameti.Nikad nije bilo niti će biti to normalno, normalnom insanu, svakako.

Termin "vehabija" je izmišljen od strane Šija i zatucanih sufija i njihovih tarikata.Onaj ko vjeru uči preko FTVa i ostalih kvazi medija, normalno da ne zna šta priča.Brada, kraće hlače i pokrivene žene, to sve ima uporište u čistočistom izvoru Islama.I da, prestanite mješati bolesnike ISILA i njihovoo haridžijsko tumačenje islama, sa čistim Sunetom.To veze sa vezom nema.
P.s. tanka je nit izmedju vehabija i isila, pogledaj po ovim nasim paradzematima gdje su jako visoki procenti odlazaka u Siriju. I puno vise imaju dodira sa nekim ko je otisao u Sriji nego recimo ja koji nemam dodira ni sa jednim od tih likova.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 16 mar 2019, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:20

@ASD za vjestacku oplodnju mislim d treba i muska i zenska spolna celija.Tako da ti je prica besmislena.Ako sam pogrijesio ispravi me
#Punoljetstvo

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 mar 2019, 12:20

BosniaBoston je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Opet mi je prirodnije i normalnije da se odrasli muškarci guze među sobom nego da hodže i popovi guze malu djecu po mejtefu i crkvi.
To nije nikad bila praksa u islamu.Ponovo nas stavljas negdje bezveze da bi izjednacio.Ukoliko je bio takav slucaj ja se izvinjavam
Naravno da je bio, i to u tvojoj državi.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/32 ... obodi.html
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 12:22

BosniaBoston je napisao/la:@ASD za vjestacku oplodnju mislim d treba i muska i zenska spolna celija.Tako da ti je prica besmislena.Ako sam pogrijesio ispravi me
Pa imas homoseksualce i muskarce i zene. Lako se to sredi.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:24

ASD je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:@ASD za vjestacku oplodnju mislim d treba i muska i zenska spolna celija.Tako da ti je prica besmislena.Ako sam pogrijesio ispravi me
Pa dobro ali onda jedan vjestacki roditelj(bracni partner od 1.ucesnika) nema nikakve veze sa djetetom,a onaj jedan prirodni(2.ucesnik) je udaljen od njega ko zna koliko.I zamisli tako citava planeta.Poklali bi se ljudi za svoju djecu
#Punoljetstvo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 12:25

BosniaBoston je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Pa dobro ali onda jedan vjestacki roditelj nema nikakve veze sa djetetom,a onaj prirodni je udaljen od njega ko zna koliko.I zamisli tako citava planeta.Poklali bi se ljudi za svoju djecu
To je samo pretpostavka. Slicne pretpostavke mozes uzeti i za druge situacije.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:27

Sasvim realna pretpostavka doduse.Zamisli ti nedo bog da znas da imas djete a nikas ga nisi vidio i ono takoder ne zna za tebe.I tako na 7 milijardi ljudi
#Punoljetstvo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 12:31

Ljudi o cemu vi pricate nije mi nista jasno :urnebes:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 mar 2019, 12:33

ASD je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:**** je bolest.Neka rade u 4 zida šta žele, ali ta potreba da javno izlaze i promoviraju svoj poremećaj je van svake pameti.Nikad nije bilo niti će biti to normalno, normalnom insanu, svakako.

Termin "vehabija" je izmišljen od strane Šija i zatucanih sufija i njihovih tarikata.Onaj ko vjeru uči preko FTVa i ostalih kvazi medija, normalno da ne zna šta priča.Brada, kraće hlače i pokrivene žene, to sve ima uporište u čistočistom izvoru Islama.I da, prestanite mješati bolesnike ISILA i njihovoo haridžijsko tumačenje islama, sa čistim Sunetom.To veze sa vezom nema.
P.s. tanka je nit izmedju vehabija i isila, pogledaj po ovim nasim paradzematima gdje su jako visoki procenti odlazaka u Siriju. I puno vise imaju dodira sa nekim ko je otisao u Sriji nego recimo ja koji nemam dodira ni sa jednim od tih likova.
Haridžije samo fizički mogu da liče na onoga ko praktikuje sunnet u što većoj mjeri.Ali u shvatanju vjere, potpuno se razlikuju.To sto ti nazivaš "vehabijom" je obični insan koji slijedi sunnet i ništa više od toga.A haridžije su nešto sasvim drugo, podrumaši koji mrze sve i svakoga.Upoznao sam do sad par stotina momaka i starijih osoba koje nazivaju "vehabijama" a preziru ISIL kao i svaka normalna osoba.To je veće neznanje od mita da neko dobija pare da pusti bradu ili pokrije ženu.Ja takve još nisam upoznao, ali znam bezbroj onih koji imaju platu da se bore protiv brade i koriste često funkciju da oljagaju takve ljude.Pozivajući se na Hanefijski mezheb.A vješto krijući da je upravo taj mezheb jedan od najstrožih po pitanju brade i još mnogih stvari koje pljuju sa minbera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 12:36

BosniaBoston je napisao/la:Sasvim realna pretpostavka doduse.Zamisli ti nedo bog da znas da imas djete a nikas ga nisi vidio i ono takoder ne zna za tebe.I tako na 7 milijardi ljudi
Imas i dan danas takvih situacija pa ne vidim tenkove na ulicama zbog toga.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 12:38

ASD je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Sasvim realna pretpostavka doduse.Zamisli ti nedo bog da znas da imas djete a nikas ga nisi vidio i ono takoder ne zna za tebe.I tako na 7 milijardi ljudi
Imas i dan danas takvih situacija pa ne vidim tenkove na ulicama zbog toga.
Ima ali mnogo manje ljudi je u pitanju.Znas li ti kolka je planeta?A ako ne bi bili voljni onda bi doslo do uginuca vrste.Lose-lose situation.I jos ti sto ne vide djete dobiju gomilu kesa trenutno a svi znamo da veca ponuda>manja cijena>manje para dobijes.
Bolja je ideja klasicno je.banje slazes se?
#Punoljetstvo

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 mar 2019, 13:02

Penaltiky je napisao/la:
Opet pišeš gluposti, čuj ako ti je normalno nek se **** pred tobom. Naravno da imam pravo ismijavati vjeru. I to kad hoću i gdje hoću.
Ti svakim svojim postom više ismijavaš sam sebe nego li nekog drugog ili vjeru, ne možeš ti ismijavati nešto o čemu pojma nemaš, nisi kreditabilan za takvo našto nego si samo napačeni trol i islamofob.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 16 mar 2019, 13:34

Solinaš vratio ljude s razgovora za posao :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 16 mar 2019, 13:38

cadillac je napisao/la:Solinaš vratio ljude s razgovora za posao :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa garant se guzili u blatnjavom parku i normalno da ne mora i za njima čistit
Zarathustra

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 13:54

Bojao se **** povjeriti svoje svijetlo oružje. Četku za halu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 14:06

Mlad momak, a vec prva četka Beča.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, Sheyi i 11 gostiju.