FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 14 jun 2017, 13:25

Hadzic mi nije jasan ovo su druge pripreme koje preskace radi novca( transfera) a poslije ce prozivati Calu kako mrzi malog ne ubacuje ga .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2017, 13:28

High je napisao/la:Politika Ko je ko mi nas je i dovela do ovog ćorsokaka. Dok smo se mi često i bezrazložno busali u prsa, drugi su radili.
Dok smo predlagali drugima da se brane ostali su radili. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 13:47

FoSte95 je napisao/la:Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??
Zvezda ima veci godisnji ugovor sa GAzpromom, nego sto smo mi klub prodali.
Te stvari se ne mogu porediti nikako. Oni su u qurcu, ali su i takvi 100 godina ispred nas.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 jun 2017, 13:49

Ovdje pojedinci misle da je Sarajevo evropski gigant, a svi iz regiona su raspali, propali, umrli,.... Igramo u poluprofesionalnoj ligi koja je po snazi jedna od najslabijih u Evropi, kojoj su maltezanski i luksemburgski klubovi pojam (Ni takvu ligu nismo u stanju da osvojimo). Spustite se na zemlju, Sarajevo prvo mora biti najbolji i najorganizovaniji klub u BIH (sto sigurno nije), pa tek onda da trazi mane jednoj Zvezdi, Rijeci, DInamo ili Partizanu. Nas kadar je ispodprosjecan, mi sem Duljevica nemamo nijednog igraca koji bi mogao napraviti iole kvalitetnu karijeru. Budimo sretni ako prodjemo prvo kolo kvalifikacija, svi moguci protivnici su u pet deka sa nama, ako ne i jaci. Boze sacuvaj dokle idu ocekivanja na ovom pdf-u.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jun 2017, 13:51

FRANK RIBERY je napisao/la:Ovdje pojedinci misle da je Sarajevo evropski gigant, a svi iz regiona su raspali, propali, umrli,.... Igramo u poluprofesionalnoj ligi koja je po snazi jedna od najslabijih u Evropi, kojoj su maltezanski i luksemburgski klubovi pojam (Ni takvu ligu nismo u stanju da osvojimo). Spustite se na zemlju, Sarajevo prvo mora biti najbolji i najorganizovaniji klub u BIH (sto sigurno nije), pa tek onda da trazi mane jednoj Zvezdi, Rijeci, DInamo ili Partizanu. Nas kadar je ispodprosjecan, mi sem Duljevica nemamo nijednog igraca koji bi mogao napraviti iole kvalitetnu karijeru. Budimo sretni ako prodjemo prvo kolo kvalifikacija, svi moguci protivnici su u pet deka sa nama, ako ne i jaci. Boze sacuvaj dokle idu ocekivanja na ovom pdf-u.
Aferim :salut:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 jun 2017, 13:51

bordobijeli je napisao/la:Hadzic mi nije jasan ovo su druge pripreme koje preskace radi novca( transfera) a poslije ce prozivati Calu kako mrzi malog ne ubacuje ga .
Ide u tenisere, mama ga trenira.
Njegova je fudbalska karijera nazalost zavrsena.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 jun 2017, 14:01

pasica je napisao/la:Daj nek neko ukine ovog iz Lukavca! Koliko je onaj krokodil jeo **** sa onim invalidom, ovaj sad jos vise smori s njim.
:lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 jun 2017, 14:06

kinosvra je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Hadzic mi nije jasan ovo su druge pripreme koje preskace radi novca( transfera) a poslije ce prozivati Calu kako mrzi malog ne ubacuje ga .
https://postimg.org/image/qprwceyhj/ novi federer hahahahh
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2017, 14:09

kinosvra je napisao/la:
Ako tu ne uspije cuo sam ga bočarski klub međugorje jedva ceka...
Ne znam momka ali ocigledno je da je okruzen jako glupim ljudima koji su mu vec unazadili karijeru a on im vjeruje i slusa ih.
Ako hoce vec u europu trebao bi znati da je on vec stariji talent jer vecina klubova dovodi te igrace dok su još djeca i da je za njega jako lose sto zbog ovakvih gluposti vec godinu dana tapka u mjestu, mislim da je za sarajevo najbolje da ga se rijesilo jos prosle godine za sicu neku i postotak od narednog transfera pa sta bude. On bi vec trebao igrati za prvi tim i skupljati iskustvo pa u velikim klubovima u ligama petice imas igrace mlađe od njega koji imaju finu minutazu a on u nasoj ligi ne igra al je u svojoj glavi zvijezda.
Vjerovatno ima i nesto do kluba al mislim da je decko jako tezak i ljudi oko bjega su katastrofa treba se toga sto prije riješiti. Kakav god da je talent i kakav god da igrac moze postati on ce samo traziti razlog da napusti klub.
You are someone else I am still right here

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 jun 2017, 14:15

Ne znam otkad je to Zvezda mrtva, kad su u svim mogućim segmentima ispred nas stotinama godina... :hmmmmm:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 14 jun 2017, 14:21

kinosvra je napisao/la:
Znači li to da su razgovori s njegovim roditeljima/zastupnicima rezolutno okončani na obostranu štetu ili se i dalje pregovara?

Bili bi mi žao da propadne njegov talent kao i klupska investicija u taj talent.

Šta je sa Smajlagićem i Veladžićem? Je li oni treniraju s prvim timom ili su i kod njih ugovori problem?

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 jun 2017, 14:23

Nisu zavrseni pregovori, a izgleda da je i sa Veladzicem problem oko ugovora.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 jun 2017, 14:25

Ne preseravajte sa malim. Momak je u zadnje 2-3 godine u omladinskim ligama dao vise golova nego naša oba napadača zajedno u profesionalnim karijerama.
Sabrine mi moje!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 jun 2017, 14:29

Nisam ja rekao ništa da smo mi bolji od drugih, a mrtva zvezda kažem zato što i jest mrtva da nije igrali bi evropska takmičenja na jesen.
To sam napisao usporedbe radi, ako jedan klub koji max dođe do play-offa za EL daje tolike pare, onda mi koji se cjenkamo hoće li plata mjesecno biti 2 ili 3.000 maraka nemamo šta tražiti u toj evropi...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jun 2017, 14:30

Evander je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??
Zvezda ima veci godisnji ugovor sa GAzpromom, nego sto smo mi klub prodali.
Te stvari se ne mogu porediti nikako. Oni su u qurcu, ali su i takvi 100 godina ispred nas.
Mrsko mi da ti pisem za Zvezdu sad sve,iza njih stoji drzava sa par mil eura godisnje,dok nasi nista ne daju,plus Zvezda kaze bice ti plata godisnja 350 hiljada a dobijes 6000,pa Bozovic Grof se zalio da igraci nemaju da jedu i treniraju da im pn mora davat,tako da ti prica piie vode samo oni koji nisu bas upuceni u srpski fidbalni taj teski kriminal kakvi Gazpromi kakvi bakraci

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 14:43

kinosvra je napisao/la:Nisu zavrseni pregovori, a izgleda da je i sa Veladzicem problem oko ugovora.
Ocito im daju "super" uslove, cim niko ne zeli da potpise.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jun 2017, 14:44

Yebote sve kad dijete od 16-17 godina se cjenka i ne ide sutat loptu sa prvim timom jer čeka da mu se ponudi koja stoja više

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 14:55

Evander je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Nisu zavrseni pregovori, a izgleda da je i sa Veladzicem problem oko ugovora.
hoce da ih zarobe na tri godine a niko im ne garantuje da ce dobiti priliku a plus uslovi mizerni kao sto kaze valentin "pod znatno boljim uvjetima"

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jun 2017, 14:55

Prije par sezona Tan reče 'Od Sarajeva ću napraviti veliki klub'. Dobro nas je slagao. :damn: :crazy: :clap:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 15:00

BA1997 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
hoce da ih zarobe na tri godine a niko im ne garantuje da ce dobiti priliku a plus uslovi mizerni kao sto kaze valentin "pod znatno boljim uvjetima"
Kako ja vidim stvari.
Toj djeci se niti daju pare, niti se daje neka garancija da ce igrati, nemaju garanciju da klub ima neki plan sa njima, da ce im ugovor sukladno dobrim igrama rasti, niti im daju klauzule i onda se ocekuje da oni bjanko potpisu sta im Valentin ponudi i na taj nacin zarobi ih dugogodisnjim ugovorom od kojeg oni nista nemaju?
Pa niko nije blesav.
Ja prvi da sam roditelj te djece, na to ne bih pristao ni po koju cijenu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, soe i 49 gostiju.