Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Moggi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Moggi » 16 mar 2019, 09:38

Penaltiky je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Broj strejt ljudi neće se smanjiti ako se homoseksualcima dozvoli da žive svoj život bez bacanja drvlja i kamenja na njih, to je činjenica. Bilo to po vama prirodno ili ne.
Svoj zivot neka zive u svoja 4 zida, a ne da ped.erluk promovisu javno kao da je to nesto prirodno.
Ides parkom sa sinom i na klupi se dofatila dva cobana maze si kite. ..Kada te sin pita mama sta je ovo stas mu reci...Normala sine i ti vako akobogda...jel...
Najbolesniji su oni koji izjednacavaju vjeru i ped. erluk pa kaze i vjeru u 4 zida...Najbolesniji ljudi.
Svoj život da žive u četiri zida a ne da mi po gradu čijepw plakate predavanje Elvedina Pezića. Hodaš s djetetom gradom tamo iftar na trgu. Il hodaš a nindža i bradonja piče.
gleda dijete plakate protiv nove godine koju kao svako dijete obozava, kako objasniti da postoje ljudi koji su protiv toga
Zarathustra

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 09:41

Ne kontaju ljudi da je to definisano kad se rodiš, a ne kad vidiš dva **** da se žvaču, ja zadnjih 15 godina vazda gledam lezbače po habovima raznim i još sam hetero.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 09:45

Penaltiky je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Broj strejt ljudi neće se smanjiti ako se homoseksualcima dozvoli da žive svoj život bez bacanja drvlja i kamenja na njih, to je činjenica. Bilo to po vama prirodno ili ne.
Svoj zivot neka zive u svoja 4 zida, a ne da ped.erluk promovisu javno kao da je to nesto prirodno.
Ides parkom sa sinom i na klupi se dofatila dva cobana maze si kite. ..Kada te sin pita mama sta je ovo stas mu reci...Normala sine i ti vako akobogda...jel...
Najbolesniji su oni koji izjednacavaju vjeru i ped. erluk pa kaze i vjeru u 4 zida...Najbolesniji ljudi.
Svoj život da žive u četiri zida a ne da mi po gradu čijepw plakate predavanje Elvedina Pezića. Hodaš s djetetom gradom tamo iftar na trgu. Il hodaš a nindža i bradonja piče.
Eto vidis da nisi normalan.
Tebi je vjernik i pe.der isto.
Mogi mislim da ces mu lakse objasniti zasto muslimani ne slave novu godinu nego zasto dva pe. dera jasu jedan drugog...
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 16 mar 2019, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 16 mar 2019, 09:45

Penaltiky je napisao/la:Ne kontaju ljudi da je to definisano kad se rodiš, a ne kad vidiš dva **** da se žvaču, ja zadnjih 15 godina vazda gledam lezbače po habovima raznim i još sam hetero.
meni su ikamet proucili na desno ezan na lijevo uho pa vid me
Zarathustra

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 09:50

Brcanskamalta je napisao/la: Eto vidis da nisi normalan.
Tebi je vjernik i pe.der isto.
Mogi mislim da ces mu lakse objasniti zasto muslimani ne slave novu godinu nego zasto dva pe. dera jasu jedan drugog...
Da bi bio vjernik neko ti to nametne, il se navučeš na heroin pa nađeš vjeru, nije ni bitno. Dok se ko ped.er rađaš.

Zašto su to vjernici bolji od ****? Hajde mi objasni.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 09:53

Asteriks je napisao/la:Takve osobe imaju nedostatak, ocito, samo sto iste ne mogu povodom toga nista uraditi. To je vec moralno pitanje o pravima, jednakostima..

Npr. jarac godisnje svako mjesec/dva osjeti nagon za zenkom (kozama il kak mi u sali kazemo ovim feminiskinjama) i tu na osnovu svog njuha, sokova, svojih tako projektovanih gena... dobija seksualni nagon.

Kod ljudi je to vise iskristalizirano obzirom na kompleksnost razuma, pa imamo podsvjesnu privlacnost. Onda na osnovu iskustava dobijes stanje u kojem, laicki receno - vidis ribu i nije ti dobro... To je ona tesko objasnjiva seksualna hemija.
Kakav nedostatak? Zdravstveni nemaju.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 mar 2019, 10:01

Nedostatak koji imaju u prenatalnom razvoju tacnije u DNK gdje se nalaze sve genetske informacije za kasniji razvoj. Takve osobe od prvih koraka u vecini slucajeva imaju nekarakteristicno ponasanje za osobe datog pola.

Znaci reprodukcijom produzujes vrstu ali imas i ovakvih situacija iako srazmjerno gledano daleko manje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 10:05

Asteriks je napisao/la:Nedostatak koji imaju u prenatalnom razvoju tacnije u DNK gdje se nalaze sve genetske informacije za kasniji razvoj. Takve osobe od prvih koraka u vecini slucajeva imaju nekarakteristicno ponasanje za osobe datog pola.

Znaci reprodukcijom produzujes vrstu ali imas i ovakvih situacija iako srazmjerno gledano daleko manje.
Nekarakteristicno ponasanje po tome sto vole drugacije ili su dibidus drugaciji? u skoli, na poslu, na stadionu itd.

Da li ja imam neki nedostatak ako recimo volim korejke, a niko u mom komsiluku ne voli Korejke. Ili ako volim odredjenu osobu koja se vecini ne bi svidjela.
Da li je to nedostatak u DNK, nekarakteristicno je ponasanje?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 mar 2019, 10:28

Ovo boldano nije prirodno i normalno vidjeti ni od strejt ljudi. Oboje je odvratno i treba se dešavati između četiri zida.
Šta ću mu reći, samo ću reći da ne obraća pažnju na to. Isto kao što ne treba da obraća pažnju na djevojku i momka koji sjede u parku i ljube se. Ne vidim razliku. Sve je to guranje nosa u tuđe stvari.
Kod nas ljudi generalno previše gledaju šta ko drugi radi, kako se oblači, šta jede, pije, kako hoda, šta vozi, kako živi. Umjesto da se fokusiraju na svoje živote, oni lagano sjednu na kaficu negdje vani i mjerkaju sve oko sebe tih par sati dok su tu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 mar 2019, 10:47

Nekarakteristicno ponasanje po tome sto vole drugacije ili su dibidus drugaciji? u skoli, na poslu, na stadionu itd.

Da li ja imam neki nedostatak ako recimo volim korejke, a niko u mom komsiluku ne voli Korejke. Ili ako volim odredjenu osobu koja se vecini ne bi svidjela.
Da li je to nedostatak u DNK, nekarakteristicno je ponasanje?

Kad kazem karakteristicno, msm na evo strikno, uzmi evoluciju, ono ponasanje koje predstavlja razliku muskarca i zenske. Tako ti je onaj balans zbog kojeg nas danas ima nekoliko milijardi...

Sama privlacnost je spoj fizicko/psihickih procesa tj. interakcije neurona mozga, prenosa informacija..

Muski hormoni prvenstveno testosteron uticu, izmedju ostalog na pamcenje, orijentaciju, koncentraciju, tj. grade musku jedinku onim tokom koji je priroda predvidila kao najproduktivniji.

Ovo imate po literaturi, koju vam ne skodi otvoriti sa vremena na vrijeme.

Da je bolest nije, ali definitivno jeste nedostatak u cijelom procesu izgradnje osobe, zbog kojih ima naklonost prema istom spolu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 10:49

Aerials je napisao/la:
Ovo boldano nije prirodno i normalno vidjeti ni od strejt ljudi. Oboje je odvratno i treba se dešavati između četiri zida.
Šta ću mu reći, samo ću reći da ne obraća pažnju na to. Isto kao što ne treba da obraća pažnju na djevojku i momka koji sjede u parku i ljube se. Ne vidim razliku. Sve je to guranje nosa u tuđe stvari.
Kod nas ljudi generalno previše gledaju šta ko drugi radi, kako se oblači, šta jede, pije, kako hoda, šta vozi, kako živi. Umjesto da se fokusiraju na svoje živote, oni lagano sjednu na kaficu negdje vani i mjerkaju sve oko sebe tih par sati dok su tu.

Inače kad se heteroseksualci jebu u parku pored djece to jr normala.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 mar 2019, 10:53

Zar fakat ima neko ko pravi komparaciju između homoseksualaca i vjernika? Bukvalno, nemoguće za porediti i dovoditi u istu ravan.

Lično, nemam protiv tih ljudi ništa (homoseksualaca) sve dok se to samo njih tiče. Koliko sam protiv da oni izražavaju svoju seksualnost vani (ljubljenje, dodirivanje i sl.) toliko sam i protiv da strejt ljudi to isto rade. Nije normalno da se to izražava vani, imaš svoja četiri zida i tu radi šta hoćeš a vani budi civilizovana osoba, normalna prije svega jer ima djece i starijih ljudi prema kojima bi trebali imati jednu vrstu poštovanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 10:56

Solinaš je prikriveni, mašta da se s partnerom mazi po kiti, to mi je jedino logično kako je do tog zaključka doso.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:01

Penaltiky je napisao/la:Solinaš je prikriveni, mašta da se s partnerom mazi po kiti, to mi je jedino logično kako je do tog zaključka doso.
Slusaj majmune iskompleksirani koji proziva i vrijedja licno svakog ko ne misli ko on.
Tebi ako su pe. deri uredu u kuci ti bili medju djecom tvojom. Pa onda pametuj.
Meni nije uredu,a kao sto vidim nije ni vecini ovdje.

Nije uredu ni da hetero to javno radi nije u tome stvar uopste.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 16 mar 2019, 11:01

Sve vahabije među 4 zida, al zatvorska.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:04

Penaltiky je napisao/la:Solinaš je prikriveni, mašta da se s partnerom mazi po kiti, to mi je jedino logično kako je do tog zaključka doso.
Slusaj majmune iskompleksirani koji proziva i vrijedja licno svakog ko ne misli ko on.
Tebi ako su pe. deri uredu u kuci ti bili medju djecom tvojom. Pa onda pametuj.
Meni nije uredu,a kao sto vidim nije ni vecini ovdje.

Nije uredu ni da hetero to javno radi nije u tome stvar uopste.
Moje dijete ako bude supak meraklija njegov problem, samo da nije divljak iz sume koji drmne boga pa na dzumu.

@cadillac
I da bule nosaju svoje marame u cetiri zida.

Sve ugrozeno a satjeralo bi sve koji nisu ko oni u 4 zida, ****, pankere, navijače, skejtere, bajkere, usta te glupa solinaš ****, meni govoriš da vrijeđam nešto a niko ti živ osim strejt Bošnjaka muslimana ne valja.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 11:04

Ova tema vikendom nikad ne izda, peak se doživi :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 11:07

Kad šumsko stvorenje s obronaka Majevice odmara pa nabike cvike i misli da je pametan.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 11:10

Ko nece da vjeruje ne mora,ne mozes izjednaciti vjeru sa ped.erima nikako i hvala bogu to je misljenje vecine ovdje.
Ali onaj ko ne vjeruje nema pravo da i drugima brani da javno i slobodno izjasnjavaju se.Sta me briga vjerujes li ili ne svako za sebe odgovara ali nemozes ismijavati vjeru kao sto sada radis.
Yebeni pede.rluk i vjera nikada nece niti mogu pod isto.
Ako je tako onda neka se g. uzi i prima ku rac pred tobom yebe mi se ali neces ostalima nametat da je to normalno.
I kaze otisao svijet u pm pa kako nece dan ti yebem.
Fuj
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 11:10

Jel i moj jaran Osim moze spavati na ovom Dormeu?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.