Budi konkretniji, reci u Barceloni. U Real vjerovatno nećeLos_Blanos2 je napisao/la:Zar nije Suarezu zelja-san da igra u Spanjolskoj ligi, bar je to on rekao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Budi konkretniji, reci u Barceloni. U Real vjerovatno nećeLos_Blanos2 je napisao/la:Zar nije Suarezu zelja-san da igra u Spanjolskoj ligi, bar je to on rekao
Pa naravno da nece u Real Sociedad..Carlo je napisao/la:Budi konkretniji, reci u Barceloni. U Real vjerovatno nećeLos_Blanos2 je napisao/la:Zar nije Suarezu zelja-san da igra u Spanjolskoj ligi, bar je to on rekao
Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ...
inace ne volim bas previse hrvatske nogometase samo zbog njihovih medija koji su gori i od nasih al kranjcar je sjajan igrac. mislim da ga se nikako ne moze svrstati u otpatke posebno ako se vidi cim mi raspolazemo.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ...
Ako je tebi Kranjcar otpadak onda uredu ... samo cu ti reci da je to bolji igrac od 60% sadasnjih igraca Liverpoola , a svi znamo da je jedno vrijeme bio najjaci igrac Tottenhama i da nikome ni danas nije jasno zasto je pao u drugi plan ... Niko je umjetnik fudbala !Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ...
Nebih bas rekao ali dobro to je tvoje misljenje po meni da je on dobar nebi bio u totte. nego u chels. man.utd itd i neigra u prvoj postavi, verovatno je van forme, uostalom njegovo dolazenje bi znacilo manje sansi za nase mlade talente tako da...Dirk je napisao/la:Ako je tebi Kranjcar otpadak onda uredu ... samo cu ti reci da je to bolji igrac od 60% sadasnjih igraca Liverpoola , a svi znamo da je jedno vrijeme bio najjaci igrac Tottenhama i da nikome ni danas nije jasno zasto je pao u drugi plan ... Niko je umjetnik fudbala !Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ...
joj pa ne mogu ljudi na svakoj utakmici briljirati (al koliko primaju to ocekujemo od njih),istina meireles u ostalim utakmicama dobar al na ovoj je bio totalno izgubljen i sad ga svi trebamo pljuvati???OTNYS_YNWA je napisao/la:Meireles je do ove utakmice igrao sve korektno, morao je i on nekada kiksati no to me ne sprjecava
da kazem da je ove sezone definitivno najbolji igrac.
Kako smo mi samo licemjerni prema Torresu, cas ovakav cas onakav... Odlucite se vec jednom. Ja sam uvijek
bio uz njega i vjerujem da ce pronaci staru/dobru formu.
aha sigurno ce u bayernYNWA je napisao/la:i odlazi u BayernSaurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..![]()
![]()
da ti osvjezim sjecanje malo, gerrard protiv manchestera iz slobodnjaka.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Treba nam honda ili neko sa ubojitim slobodnjakom, npr miralem pjanic. ne sjecam se kad smo posljednji put iz slobodnog postigli pogodak, i gerard izgubio osjecaj za sut, aurelio ponekad priprjeti i to je to.
Kenny: Final ball must improve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.