English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

wadethegreat
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la wadethegreat » 31 avg 2022, 01:10

Nismo jos ni blizu 300 miliona za odbranu tek treba neki ljudi da dodju dragi Azpi. Na 170 milki funti smo trenutno tu negdje. Od toga dosta djecurlije se dovelo.
Ti ko lik sa Nicka ti malo si se pogubio.
Ne gledas ti tekme ako mislis da je sredina Jorgan Gallagher dobra posebno ovaj prvi cunj.
Ja sam ozbiljan kad kazem da bih mogao ja trenutno da driblam i pravim budalu od Jorginha...
Udebljo sam se al ostala je tehnika sa termina :rol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 avg 2022, 01:11

Azpi je napisao/la:
31 avg 2022, 01:02
wadethegreat je napisao/la:
31 avg 2022, 00:59
Najmanji problem su nam pojacanja burazeru.
Problem su ovi stari igraci...
I to sto nemamo sredine...
Molim te ne brani ih, ovo se ne može odbraniti, dao si 300 miliona na odbranu a poštenog igrača nisi doveo

Sredina nije problem imaš Kante-Kovacic, nije fm da imaš 4 super kvalitetna, imaš jorginha i gallahera kao rezerve, to je sasvim dobra sredina

Napadača nemaš, na njega da si dao stoju nije problem jer ga nemas

Realno prelazni rok koji će ostati upisan kao jedan od najgorih i sa pravom ismijavan godinama
:tokralju: :salut: :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 31 avg 2022, 01:12

Vratili su vam se Ampadu i Baba Rahman

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 31 avg 2022, 01:14

wadethegreat je napisao/la:
31 avg 2022, 01:10
Nismo jos ni blizu 300 miliona za odbranu tek treba neki ljudi da dodju dragi Azpi. Na 170 milki funti smo trenutno tu negdje. Od toga dosta djecurlije se dovelo.
Ti ko lik sa Nicka ti malo si se pogubio.
Ne gledas ti tekme ako mislis da je sredina Jorgan Gallagher dobra posebno ovaj prvi cunj.
Ja sam ozbiljan kad kazem da bih mogao ja trenutno da driblam i pravim budalu od Jorginha...
Udebljo sam se al ostala je tehnika sa termina :rol:
Eto blizu si 250 miliona eura ma i preko za odbranu ne da mi se sad vaditi cijene, nevažno doveo poštenog igrača nisi doveo

Jorginho i Gallaher su rezerve, logično da neće biti kvalitetni toliko jer su REZERVNI VEZNI to što imaš FM ideju da imaš De Jonga kao rezervu to je do tebe

Veza je najmanji problem, a transfer rok je katastrofa nevidjena
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 avg 2022, 01:17

Nije sve na odbranu brate dragi jesi lud hahahaha..
Samo Cucurella i Koulibaly trenutno su u odbrani dovedeni... Ti izgleda vec gledao Fofanu u Celziju...
Veza najmanji problem a Kante non stop povrijedjen zadnje dvije godine dobro brate. Kova isto sitne povrede stalno...
Da rezerve su ali ako gledas tekme sto ocito ne radis znao bi da Jorginho trenutno ne bi u Sarajevu bio rezerva...

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 31 avg 2022, 01:23

Činjenica je da ste trebali dovesti nekog veznog prije tolikih defenzivaca. Pa bolje je bilo i Alonsa ostaviti još jednu sezonu i uzeti npr. Nevesa nego za Cucurellu davati tolike novce kad već imaš klasu Chilwella. Mislim, nije gotov rok, ali ne izgleda da je veznjak prioritet. Kovačić i Kante su klase, ne treba ni pričati o tome, ali tko zna koliko će puta skupa igrati... Vezni i devetka, pa tek onda Cucurella i Fofana.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 31 avg 2022, 01:24

Ja eto Jorginho je problem vamo Elneny, Milner, Fred rezerve, a Jorginho problem kako da ne

Kako nije preko 250 na odbranu, saberi čupavog, crnu konjinu, slomljenog i sad ovog wonderkida, a poštenog igrača nisi doveo da kažeš da je klasa ono da znaš šta si doveo
Kulibali kasnis sa transferom 5 godina
Fofana tek popravljen
Onaj po njemačkoj izigrava nekog modernog stopera
Čupavi ne znaš šta je bek ili stoper, jedino ga to vadi što dvije pozicije pokriva pa ne neki univerzalac

Ma ja se i ti nikad složiti nećemo (mislim svaka čast na pozitivi ne znam otkud je više imaš) a ja čekam samo još sutra here we go za Aubu za nekih 30 miliona samo pa da proslavim ovo fenomenalni prelazni rok :opaopa:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 avg 2022, 01:30

Nisam ja pozitivan nego ti brate veze nemas sta smo mi radili ovaj prelazni rok.
Ja sam cak stavise jako negativan veceras bio...
Gledam redovno tekme i Cucurella je jedno 10 puta za sada korisniji za ekipu od Mounta Havertza i Jorginha...
Fofana i Gvardiol nisu dosli jos brate o cemu pricas ne kontam??
Koji wonderkid mislis ovaj dvojica na sredini ako mislis na Carneya ne igra stopera...
Ja bih trenutno bilo kojeg od tih igraca uzeo prije Jorginha.
@Cipiri Chilwell nije spreman i nece jos dugo biti spreman da u kontinuitetu igra 90 minuta a Cucurella moze igrati par pozicija i Cucurella je dobar za sada osim jedne greske kad je uvalio Gallaghera sve ostalo pristojno za sada odradio uspio i par asistencija upisati veceras nam skinuo cist gol...
To i govorim treba nam neko na sredini jer nazalost Kante je izgleda pregorio...
Kada je zdrav i u formi nema boljeg na terenu ali to je sve manje i manje zadnje dvije godine.
Kova opet igra mada i on svako malo se povrijedi..

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 31 avg 2022, 01:35

Trebaju početi sa četvoricom i Broja treba biti u vrhu napada. Na jednom krilu Sterling, na drugom neka se izmjenjuju Ziyech, Pulišić, Havertz i onda će biti i više prilika. U LP mogu gurati taj s 3 nazad, ali na malim utakmicama im očito ne ide s ovim što su igrali prošle sezone. Dovođenje Fofane izgleda kao potez iza kojeg stoji namjera da se nastavi igrati s trojicom nazad, jer će teško njega ili jednog od ove dvojice što su sad startali držati na klupi. Po meni svakako te pare za Fofanu preusmjeriti na De Jonga/Nevesa jer im je veza kriminalna... Svaki vezni im je ili injury prone ili nije nivo.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 avg 2022, 01:40

Pa od pocetka sezone tuchel mijenja 4 nazad i 3 nazad.
Broja mora poceti to definitivno vise je veceras u 20 minuta uradio nego Mount i Havertz u cijeloj sezoni.
Vidi se da je momak spreman za brzinu i fizicki dio Engleske.. Samo Tuchel to ne vidi iz nekog razloga.
Nema ko desno Ziyech i Pulisic nece da igraju vise za ovaj klub odnosno nisu dovoljno kvalitetni pored toga a Havertz ne znam sta reci za njegov pocetak sezone...
Dovode stopere jer za par godina nece biti Silve kojeg obozavam i Azpija kojeg nikako ne razumijem zasto nismo u Barsu poslali.
Na to sve Koulibaly za dvije godine ce imati 33 treba i o njegovoj dugorocnoj zamjeni vec razmisljati.
Zato su se i ovi klinci na sredini doveli jer i Kante i Jorgan idu u godine...
Radi se remont ekipe.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 31 avg 2022, 01:46

Ma mogu i Havertz i Mount dobro igrati, samo im treba pronaći pravu ulogu. Nije uopće stvar njihove kvalitete nego manjka motivacije i ideje što će se igrati. Havertz na polušpici očito ne funkcionira, Mountu ovo također ne odgovara. Promijeniš sustav i proigrat će, nisu zaboravili igrati nogomet. Remont svakako, ali opet je na obranu potrošeno previše, na vezu premalo.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 avg 2022, 01:51

Pa dato je na vezu 40 milki ali na dva klinca koji nisu trenutno u planu nego kazem za par godina.
Los plan jeste bio jer nisu predvidjeli ovoliko problema sa povredama na sredini i ne znam stvarno sto nisu sve pare bacili na de Jonga ili nekoga drugog Nevesa ne znam nekog 10tog..
Ja sam govorio na temi Celzija da nam treba neko na sredini zbog situacije sa Kanteom i Kovom pojedinim nije bilo jasno sto to pisem...
Igrali su oni i prosle sezone dobro Mount je imao svoju najbolju sezonu ali ovu su blago receno katastrofalno poceli.
Nije to vise ni do sistema kad igrac ne moze nikoga dobiti 1 na 1 kad trcis kontru 4 na 2 i Havertz u ocitom ofsajdu gdje sam odmah poceo psovati...
Ne znam do cega je znam samo da ce se sve slomiti na Tuchelu zasluzeno ili ne tako ce biti.
Posebno ako mu se dovede sve ovo sto se spominje u ovo malo vremena stegnut ce mu se konopac oko vrata.
Ako mu sve ovo Boehly dovede nema izgovora da se ovako igra jer su sve njegove zelje covjek ga je ispostovao maksimalno.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 31 avg 2022, 07:20

Tusel koji ne zna sta da igra na terenu, i lose ciljana transfer politika. To je problem sa Celzijem. Odlaskom Romana izgleda da su i otisli drugi bitni ljudi iz kluba.
Normalno da Kante fali u ekipi, al ne mozes biti onako los i bezopasan kao sinoc protiv nekog Sotona bez jednog igraca u jednoj utakmici.
Imam osjecaj da se svi igraci na terenu pogresno koriste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2022, 07:41

gaston je napisao/la:
30 avg 2022, 23:48
marconato je napisao/la:
30 avg 2022, 22:32
gaston je napisao/la:
30 avg 2022, 22:20
Fino to Boehi hendla.

@marconato

Fakat se Srbija naosvajala trofeja i medalja, uvijek naravno Mitrovic u centru paznje. :salut:
Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije i jedan od najefilasnijih reprezentativnih spiceva danasnjice.
46 golova na 74 meca = 0.62 gola po mecu, brutalna statistika.
Msm da je u top 5 reprezentativnih napadaca po koeficijentu postignutih golova. Ispred su cini mi se samo Lukaku, Kane, Haaland i ne znam da li iko jos?!
Odveo Srbiju na 2 SP, malo li je?!
Jel bolji od Dzeke u primeu?
Naravno da nije, ali kakve veze ima sad Džeko sa citavom pricom, tj. pokusajem "sprdanja" i konstantni ironicni komentari pojedinaca na racun Mitrovića, trenutno drugog strijelca lige?! :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 avg 2022, 07:49

marconato je napisao/la:
31 avg 2022, 07:41
gaston je napisao/la:
marconato je napisao/la:
30 avg 2022, 22:32

Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije i jedan od najefilasnijih reprezentativnih spiceva danasnjice.
46 golova na 74 meca = 0.62 gola po mecu, brutalna statistika.
Msm da je u top 5 reprezentativnih napadaca po koeficijentu postignutih golova. Ispred su cini mi se samo Lukaku, Kane, Haaland i ne znam da li iko jos?!
Odveo Srbiju na 2 SP, malo li je?!
Naravno da nije, ali kakve veze ima sad Džeko sa citavom pricom, tj. pokusajem "sprdanja" i konstantni ironicni komentari pojedinaca na racun Mitrovića, trenutno drugog strijelca lige?! :roll:
Zavidni jer Bosna nema nekoga slicnog u napadu, niti sad niti u daljnoj perspektivi. Da je Mitrovic nas, vidio bi onda grmljavine onlajn :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 avg 2022, 07:55

Sheyi je napisao/la:
31 avg 2022, 07:49
marconato je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Zavidni jer Bosna nema nekoga slicnog u napadu, niti sad niti u daljnoj perspektivi. Da je Mitrovic nas, vidio bi onda grmljavine onlajn :mrgreen:
Ma dobar je Mitar nema tu šta, razvalio je Ch'ship prošle sezone, nastavio u u PL na istom nivou, za reprezentaciju non-stop zabija, veliki borac.
Ima još vremena da napravi transfer u veliki klub, šteta je da karijeru završi u Fulhamu.
Koševo Zapad

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2022, 08:02

Shategabri je napisao/la:
31 avg 2022, 07:55
Sheyi je napisao/la:
marconato je napisao/la:

Ma dobar je Mitar nema tu šta, razvalio je Ch'ship prošle sezone, nastavio u u PL na istom nivou, za reprezentaciju non-stop zabija, veliki borac.
Ima još vremena da napravi transfer u veliki klub, šteta je da karijeru završi u Fulhamu.
Cudan je po tom pitanju zaista. Par puta je cak (ponajvise u toku prosle sezone) izjavio da je srecan u Fulhamu i generalno Londonu i da ne zeli jos napustati klub, iako je imao ponude par Premierligasa...
Nadam se samo da nece tamo i zavrsiti karijeru, bilo bi bas glupo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 31 avg 2022, 08:04

U bilo koji veći klub da ode bio bi klupa, i backup. Nije on za prve opcije ni u jednom timu koji konkuriše za top4 ili čak i Evropu. U Fulhamu je kultna ličnost, živi u Londonu i logično da mu je dobro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 avg 2022, 08:10

marconato je napisao/la:
31 avg 2022, 08:02
Shategabri je napisao/la:
31 avg 2022, 07:55
Sheyi je napisao/la:

Cudan je po tom pitanju zaista. Par puta je cak (ponajvise u toku prosle sezone) izjavio da je srecan u Fulhamu i generalno Londonu i da ne zeli jos napustati klub, iako je imao ponude par Premierligasa...
Nadam se samo da nece tamo i zavrsiti karijeru, bilo bi bas glupo...
To mi donekle ima logike, vjerovatno je tip koji voli sigurnost, izgradio je tu legacy (što nije bilo lako - razvali u Ch'shipu, pa onda klupa u PL), sad je konačno nagrađen za svoj rad i ako ovu sezonu završi dobrim igrama, biće vjerovatno ponuda za transfer života.

Iz ugla srpske reprezentacije, to nije ni loše, mada je Mitar uvijek za reprezentaciju igrao odlično bez obzira da li igra u klubu.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 avg 2022, 08:13

Brokula je napisao/la:
31 avg 2022, 08:04
U bilo koji veći klub da ode bio bi klupa, i backup. Nije on za prve opcije ni u jednom timu koji konkuriše za top4 ili čak i Evropu. U Fulhamu je kultna ličnost, živi u Londonu i logično da mu je dobro
Pa eto ovakvom Chelsea bi legao ko šaka na oko.
Minimum 20 komada bi isporučio u sezoni.
Ne vidim što ne bi mogao pružiti ovakve igre sa boljim saigračima.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, Semrush [Bot] i 2 gosta.