Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la bombaysaphire » 16 jan 2023, 23:09

ZutiFKS je napisao/la:
16 jan 2023, 21:17
Epidaurus je napisao/la:
16 jan 2023, 21:12
Kajzer10 je napisao/la:
16 jan 2023, 20:37

Pa sta ja napisa gore.

Upratite ko je plasirao tu pricu i zasto je plasirana. Jako sumnjiva ekipa.

hint: pinovana objava na doticnoj stranici.
slika
Koja stranica?
https://www.facebook.com/FatihoviSinovi/ :puke:
Jao mamu li im bolesnu , pa to ne treba u zatvor to prvo treba dobro mučiti i ubiti , šta nam zelena gamad radi od države :puke: :puke:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 16 jan 2023, 23:33

Vratija se Sime :mrgreen:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 jan 2023, 01:08

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2023, 08:55

baboedindzeko09 je napisao/la:
17 jan 2023, 01:08
slika
Uvijek na novo sokiran kad vidim da ovakvo nesto ima na hiljade ovakvih komentara, tek tad skontas koliko je glupog naroda oko nas.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jan 2023, 10:11

Goalgetter je napisao/la:
17 jan 2023, 08:55
slika
Uvijek na novo sokiran kad vidim da ovakvo nesto ima na hiljade ovakvih komentara, tek tad skontas koliko je glupog naroda oko nas.
U nas narod voli gatke sasvim jednostavno.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 jan 2023, 10:14

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
17 jan 2023, 10:11
slika
kod nas je narod glup nista vise nista manje tako nedavno nakon kiše ozelenila meka i medina svaki drugi komentar naznaka sudnjeg dana :urnebes: :urnebes:

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 17 jan 2023, 10:23

prođosmo pola puta između Nove godine i Elvaninog rođendana, danas je 17. dan u godini, a ostalo je još toliko do tog ročkasa

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 17 jan 2023, 10:43

ybt, sad na nekom forumu su izvadili iz naftalina onu bivšu glumicu, danas karmelićanku u pustinjaštvu Editu Majić, šteta, bila je prelijepa glumica, ali ona je odabrala svoj put, koja nostalgija brate

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 17 jan 2023, 12:12

slika
Opcenito nas narod s Balkana je najzatucaniji, najgluplji i najneobrazovaniji na svijetu.

Pa sjetite se samo Milana Tarota prije 15ak god kako je lapio lovu, ljudima javno govorio da turnu prst u suppak preko telefona da ce im bit bolje u zivotu, i ljudi to radili.

Ne treba zaboravit da su to ljudi koji redovno glasaju na izborima.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 jan 2023, 12:19

Ipak mislim da smo manje zatucani od kozojeba koji bicuju zene, brane im da idu u skolu i slicno, za njih smo elita.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 17 jan 2023, 12:31

numanumaye22 je napisao/la:
17 jan 2023, 12:12

Opcenito nas narod s Balkana je najzatucaniji, najgluplji i najneobrazovaniji na svijetu.

Pa sjetite se samo Milana Tarota prije 15ak god kako je lapio lovu, ljudima javno govorio da turnu prst u suppak preko telefona da ce im bit bolje u zivotu, i ljudi to radili.

Ne treba zaboravit da su to ljudi koji redovno glasaju na izborima.
Mislim da su tu Ameri na NUMBER 1 .

Problem kod "nas" jeste što želimo da u svemu pametujemo , teško mijenjamo mišljenje , o prihvaćanju krivice da ne pišem .

Mene u Sarajevu trenutno ubija papanluk , i kada nekome ukažem na taj papanluk obavezna je svađa .

Nedavno primjer , aerodrom na parkingu i imaju označena mjesta za invalide , dolaze arapi i prakiraju tako da su zauzeli dva mjesta za invalide ( kakvi kreteni ) , i vidim pored njih je lik skontam da je rent a car . On ništa im ne govori , u meni vatra i ja njemu buraz to su mjesta za invalide , je li moguće da pored ovolikog parkinga baš tu mora da se parkira ? Kaže on , ma brzo će oni ono klasika 5 minuta . Sad već drsko ja njemu , nema potrebe da tu bude uopšte neka skloni auto na normalno mjesto i neka bude koliko hoće , je li moguće da moram objašnjavati ?!?! Ko si ti pita me ? Rekoh običan radnik kao i ti , kojem smeta papanluk na sve strane . Ljut on , na arpaskom im objasni i oni se sklone . Hvala puno rekoh mu , on ništa ode i mrmlja u bradu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 17 jan 2023, 12:38

Ameri su vise neobavjesteni nego glupi, ne uce nebitne stvari vec samo ono sto njima treba kasnije. Mozda nije ispravno, ali pogledati ekonomiju takve zemlje pa prosuditi. Druga stvar, amerima na pozicijama nisu nikad glupi ljudi dok je kod nas to cinjenica.

Mi znamo sve a najgluplji smo, to je razlika. Sama je sreca pa je Austrougarska bila tu, pa su bar malo uspjeli da opismene stanovnistvo, da nije, ja mislim da bi se fijakeri i dalje gurali vecinom.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jan 2023, 13:53

U BiH prosjecan IQ 89, u Usa 98

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jan 2023, 13:53

Jadni roditelji te djece, kolika se buka digla zbog navijačke tuče.

"Mi smo u dokumentovanju ovog incidenta došli do informacija da je bilo još incidenata koji su prethodili tome koji su pravili državljani Srbije koji su bili učesnici turnira ali nama to nije prijavljeno, dakle naknadno smo došli do informacije", dodao je Hrvat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jan 2023, 14:23

Ne slažem se. Bosanci i Hercegovci su jako inteligentni ljudi, pogotovo ove novije generacije ali je postotak neobrazovanog stanovništva jako visok. Obrazovanje i inteligencija nisu isto. Mnoge starije ili srednjovječne generacije su neobrazovane ili imaju jako nisko obrazovanje. Bosanca baci svugdje on se snađe, brzo uči itd. Samo naši ljudi ne znaju vladati svojom državom, nisu naučili. I naučili su da podcjenjuju sami sebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jan 2023, 14:47

Nemamo te menadžerske vještine. Ne znamo upravljati ničim, a ne samo državom. A kao radnici smo dobri, od visokoobrazovanih do zanata.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jan 2023, 14:54

Bundesliga je napisao/la:
17 jan 2023, 14:23
Ne slažem se. Bosanci i Hercegovci su jako inteligentni ljudi, pogotovo ove novije generacije ali je postotak neobrazovanog stanovništva jako visok. Obrazovanje i inteligencija nisu isto. Mnoge starije ili srednjovječne generacije su neobrazovane ili imaju jako nisko obrazovanje. Bosanca baci svugdje on se snađe, brzo uči itd. Samo naši ljudi ne znaju vladati svojom državom, nisu naučili. I naučili su da podcjenjuju sami sebe.
Jako dobri radnici i vrijedni, normalno nece po Bosni gdje 30-50km dnevnica ali na zapadu kad im je dnevnica 200-300Km hoce zapet vise nego iko. Druga stvar zbog ekonomske situacije su naucili da rade dosta stvari, pokvari mu se mashina za ves (bubam), gledat ce da je napravi da ne bi uzimo drugu, okrecit ce kucu da ne bi placo molera itd. Dok Ameru se pokvari mashina on baci i uzme novu moderniju, nece uopste da se barce farbom niti prlja nego plati onom ko to radi itd. Ali to ne znaci da je Amer glup.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jan 2023, 14:55

alemsa je napisao/la:
17 jan 2023, 14:54
Bundesliga je napisao/la:
17 jan 2023, 14:23
Jako dobri radnici i vrijedni, normalno nece po Bosni gdje 30-50km dnevnica ali na zapadu kad im je dnevnica 200-300Km hoce zapet vise nego iko. Druga stvar zbog ekonomske situacije su naucili da rade dosta stvari, pokvari mu se mashina za ves (bubam), gledat ce da je napravi da ne bi uzimo drugu, okrecit ce kucu da ne bi placo molera itd. Dok Ameru se pokvari mashina on baci i uzme novu moderniju, nece uopste da se barce farbom niti prlja nego plati onom ko to radi itd. Ali to ne znaci da je Amer glup.
A to ne znači ni da je taj dobar majstor jer popravlja sve po kući.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jan 2023, 14:56

ASD je napisao/la:
17 jan 2023, 14:47
Nemamo te menadžerske vještine. Ne znamo upravljati ničim, a ne samo državom. A kao radnici smo dobri, od visokoobrazovanih do zanata.
To je više do lijenosti i nezainteresovanosti nego do nedostatka tih vještina. Nedostatak ambicija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.