FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni samo nije jasno, do koje granice neko može biti toliko pokvaren, bezobrazan, jadan, da čak i poslije najgoreg vođenja kluba mogućeg, poslije ispadanja i milion aferima NEMA obraza da jednostavno ODU, kao što su rekli da idu?
Sve veliki čaršijaneri, navijači Slobode, ne mogu da gledaju kakve se stvari dešavaju u klubu pa zato odlaze, ne mogu da gledaju klub kako pada... a onda oni GORE stvari rade, čak i kad su otišli.
Smradovi odlazite više za sva vremena, ne dolazite ni na tribine, poserem se na vašu ljubav i zakletve u klub koje potencirate po čaršiji i novinama.
Sve veliki čaršijaneri, navijači Slobode, ne mogu da gledaju kakve se stvari dešavaju u klubu pa zato odlaze, ne mogu da gledaju klub kako pada... a onda oni GORE stvari rade, čak i kad su otišli.
Smradovi odlazite više za sva vremena, ne dolazite ni na tribine, poserem se na vašu ljubav i zakletve u klub koje potencirate po čaršiji i novinama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa ima alternativa, Nedim Pestalic i 7 anonimacadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.
Nurdin Peštalić i 7 patuljakaRollingPaper je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:22Pa ima alternativa, Nedim Pestalic i 7 anonimacadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Njihova alternativa je Trazborn i Turci sa Suadom Suljicem ovo znam jer me licno Suad Suljic nekadašnji advokat Azmira kontaktirao i pitao me šta mislim da on tih svojih 600 hiljada ostavi u klubu i izabere svoje ljude i dovede te Turke koji bi kao dali 1.5 miliona .. to je on predstavio Aci i to Aco i ovi iz UG znaju .. ja sam mu rekao da ja to neću podržati koliko god ga ja poznavao jer Turci mi ne unose povjerenje posebno ako im kažeš da oni neće biti vlasnici ima da te zajebu samo tako .. ali oni su to pokušali Sukjica navući jer znaju da ima prema njemu Sloboda suzna oko 600 hiljada .. ma ništa od toga nama ako neće Bingo jedini spas je Azmir .. ovo je gotova stvar ali treba biti oprezan ovi ljudi će na sve strane pokušati minirati rad ovih ljudi , bas kao sto su i ranije dva tri čovjeka to uradila .. važno je samo da Azmir ne sluša njih nego ostalih 98% poji su uz njegadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bravo,nisam htio da prvi pišem o Trabzonu i Suljiću (po Meni nikakva opcija),i opet se mora tu ispitati situacija prošle uprave, koja je plasirala info da je zaustavila pokušaj prevare od strane istog Suljića (preko onog beskućnika)i da su umanjili dug brišući ta potraživanja...SaltCityAttack je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:33Njihova alternativa je Trazborn i Turci sa Suadom Suljicem ovo znam jer me licno Suad Suljic nekadašnji advokat Azmira kontaktirao i pitao me šta mislim da on tih svojih 600 hiljada ostavi u klubu i izabere svoje ljude i dovede te Turke koji bi kao dali 1.5 miliona .. to je on predstavio Aci i to Aco i ovi iz UG znaju .. ja sam mu rekao da ja to neću podržati koliko god ga ja poznavao jer Turci mi ne unose povjerenje posebno ako im kažeš da oni neće biti vlasnici ima da te zajebu samo tako .. ali oni su to pokušali Sukjica navući jer znaju da ima prema njemu Sloboda suzna oko 600 hiljada .. ma ništa od toga nama ako neće Bingo jedini spas je Azmir .. ovo je gotova stvar ali treba biti oprezan ovi ljudi će na sve strane pokušati minirati rad ovih ljudi , bas kao sto su i ranije dva tri čovjeka to uradila .. važno je samo da Azmir ne sluša njih nego ostalih 98% poji su uz njegadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.![]()
Ko koga ovdje hebe...?
-
- Kontakt:
A kako se znao svađati sa mnom i pametovati, što šutiš sad lave ba? Javiii seee, javiiii seeeeee
I ne miješaj Sulju u svoje gluposti, velika je to legenda da bi ti sjeo pored njega da gledaš utakmicu s njim, a do Sulje je hoće li nasjesti na tvoju politiku
I ne miješaj Sulju u svoje gluposti, velika je to legenda da bi ti sjeo pored njega da gledaš utakmicu s njim, a do Sulje je hoće li nasjesti na tvoju politiku
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ma šta se ima Aco pitati, jel on vlasnik ? ko je on da se njemu nude turci i kurc-i i palci, najebem mu se žene i sveg ženskog !?SaltCityAttack je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:33Njihova alternativa je Trazborn i Turci sa Suadom Suljicem ovo znam jer me licno Suad Suljic nekadašnji advokat Azmira kontaktirao i pitao me šta mislim da on tih svojih 600 hiljada ostavi u klubu i izabere svoje ljude i dovede te Turke koji bi kao dali 1.5 miliona .. to je on predstavio Aci i to Aco i ovi iz UG znaju .. ja sam mu rekao da ja to neću podržati koliko god ga ja poznavao jer Turci mi ne unose povjerenje posebno ako im kažeš da oni neće biti vlasnici ima da te zajebu samo tako .. ali oni su to pokušali Sukjica navući jer znaju da ima prema njemu Sloboda suzna oko 600 hiljada .. ma ništa od toga nama ako neće Bingo jedini spas je Azmir .. ovo je gotova stvar ali treba biti oprezan ovi ljudi će na sve strane pokušati minirati rad ovih ljudi , bas kao sto su i ranije dva tri čovjeka to uradila .. važno je samo da Azmir ne sluša njih nego ostalih 98% poji su uz njegadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.![]()
šta se više gradi kult ličnosti jevenih narkomana ace i bucija, nek puše qrčine više, baš me zanima kako će na tribine imati obraza da dođu poslije ovoga.
gori smo mi što trpimo sve to, a čovjek je psihoza žešća i poremećen, narcisoidni karinaš, naslađuje se kroz ove provokacije i što ga uzdižemo kao neku važnu personu.
opet pitam, ko zna nek odogovori. otkud tom tipu tolike ovlasti da on nešto odlučuje i pita se, jer nije ni u kakvim strukturama zvanično ?
jbt čovjek ispade bitniji od predsjednika kluba skupštine i gradonačelnika ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Bravo, neki ga uzdizali ko da je taj Aco dar od Boga. Ko ga yebe, nista on nije bitniji od nas ovdje koji idemo na utakmice. Nek vodi restoran i zacepi, ocigledno klub nije u stanju voditiMortus je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:23Ma šta se ima Aco pitati, jel on vlasnik ? ko je on da se njemu nude turci i kurc-i i palci, najebem mu se žene i sveg ženskog !?SaltCityAttack je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:33Njihova alternativa je Trazborn i Turci sa Suadom Suljicem ovo znam jer me licno Suad Suljic nekadašnji advokat Azmira kontaktirao i pitao me šta mislim da on tih svojih 600 hiljada ostavi u klubu i izabere svoje ljude i dovede te Turke koji bi kao dali 1.5 miliona .. to je on predstavio Aci i to Aco i ovi iz UG znaju .. ja sam mu rekao da ja to neću podržati koliko god ga ja poznavao jer Turci mi ne unose povjerenje posebno ako im kažeš da oni neće biti vlasnici ima da te zajebu samo tako .. ali oni su to pokušali Sukjica navući jer znaju da ima prema njemu Sloboda suzna oko 600 hiljada .. ma ništa od toga nama ako neće Bingo jedini spas je Azmir .. ovo je gotova stvar ali treba biti oprezan ovi ljudi će na sve strane pokušati minirati rad ovih ljudi , bas kao sto su i ranije dva tri čovjeka to uradila .. važno je samo da Azmir ne sluša njih nego ostalih 98% poji su uz njegadesperados je napisao/la: ↑29 jun 2023, 07:45Kad su vec navedena gospoda protiv Azmirovog prijedloga sta oni predlazu kao alternativu? Jel samo cilj slijepo tjeranje Azmira ili imaju neko rjesenje? S kakvim mi debilima imamo posla, sto neko rece Seceru se bez problema dala upravljacka prava i skupstina za 24k KM bez ikakvog glasanja i "zabrinutosti" a ovdje se nesto pokusava. Pozivam Fukare da ne odustaju da izvrse pritisak jer ovi su izgleda na sve spremni.![]()
šta se više gradi kult ličnosti jevenih narkomana ace i bucija, nek puše qrčine više, baš me zanima kako će na tribine imati obraza da dođu poslije ovoga.
gori smo mi što trpimo sve to, a čovjek je psihoza žešća i poremećen, narcisoidni karinaš, naslađuje se kroz ove provokacije i što ga uzdižemo kao neku važnu personu.
opet pitam, ko zna nek odogovori. otkud tom tipu tolike ovlasti da on nešto odlučuje i pita se, jer nije ni u kakvim strukturama zvanično ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam da oni ekskluzivne informacije daju, ali dok se ne ozvanici, ne vjerujem

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ali lik i nije u klubu i njega neko nešto pita i nudi mu. to mi nikako ne može biti jasno, kakva je to zajebancija ba.DamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:28Bravo, neki ga uzdizali ko da je taj Aco dar od Boga. Ko ga yebe, nista on nije bitniji od nas ovdje koji idemo na utakmice. Nek vodi restoran i zacepi, ocigledno klub nije u stanju voditiMortus je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:23Ma šta se ima Aco pitati, jel on vlasnik ? ko je on da se njemu nude turci i kurc-i i palci, najebem mu se žene i sveg ženskog !?SaltCityAttack je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:33
Njihova alternativa je Trazborn i Turci sa Suadom Suljicem ovo znam jer me licno Suad Suljic nekadašnji advokat Azmira kontaktirao i pitao me šta mislim da on tih svojih 600 hiljada ostavi u klubu i izabere svoje ljude i dovede te Turke koji bi kao dali 1.5 miliona .. to je on predstavio Aci i to Aco i ovi iz UG znaju .. ja sam mu rekao da ja to neću podržati koliko god ga ja poznavao jer Turci mi ne unose povjerenje posebno ako im kažeš da oni neće biti vlasnici ima da te zajebu samo tako .. ali oni su to pokušali Sukjica navući jer znaju da ima prema njemu Sloboda suzna oko 600 hiljada .. ma ništa od toga nama ako neće Bingo jedini spas je Azmir .. ovo je gotova stvar ali treba biti oprezan ovi ljudi će na sve strane pokušati minirati rad ovih ljudi , bas kao sto su i ranije dva tri čovjeka to uradila .. važno je samo da Azmir ne sluša njih nego ostalih 98% poji su uz njega![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ko sto su dali da onaj Eldar odlucuje i daje potpise, a lik ostavku dao prije mjesec

Sam Bog zna sta su oni tu sve muljali da zayebu Azmira
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno je sada Secer potpisao Buciju i jos nekima neke masne ugovore kada su uvidjeli da ipak dolazi Azmir i sada ce Azmir morati za otkaz da mu plati neke masne pare. Jer po gradu prica da ostaje i da ne ide, a tamo vijest bila kao da odlazi i da je dao ostavku.
Onda ce gledati da imaju vecinu 4 na 3 i blokiraju rad kluba. Ili ako ne to da ako ga Azmir otpusti mora mu platiti neke masne pare.
Onda ce gledati da imaju vecinu 4 na 3 i blokiraju rad kluba. Ili ako ne to da ako ga Azmir otpusti mora mu platiti neke masne pare.
Joj teorijatuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:55Vjerovatno je sada Secer potpisao Buciju i jos nekima neke masne ugovore kada su uvidjeli da ipak dolazi Azmir i sada ce Azmir morati za otkaz da mu plati neke masne pare. Jer po gradu prica da ostaje i da ne ide, a tamo vijest bila kao da odlazi i da je dao ostavku.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na osnovu starih iskustava oko prenosa nadleznosti uvijek gotovo budu tacneSkojevska je napisao/la: ↑29 jun 2023, 11:16Joj teorijatuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:55Vjerovatno je sada Secer potpisao Buciju i jos nekima neke masne ugovore kada su uvidjeli da ipak dolazi Azmir i sada ce Azmir morati za otkaz da mu plati neke masne pare. Jer po gradu prica da ostaje i da ne ide, a tamo vijest bila kao da odlazi i da je dao ostavku.
Onda ce gledati da imaju vecinu 4 na 3 i blokiraju rad kluba. Ili ako ne to da ako ga Azmir otpusti mora mu platiti neke masne pare.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ima li kakvih novina? 

Ima li jš kakvih čaršijski teorija i priča, nagađanja uz kaficu u nekom od kafića, pitam za jarana
, polomih se sav cekajuci . Daj ba ljudi niste svjesni šta pričate.
Eldar neku noc uhvatio maglu kad su fukare došle na sastanak, nigdje nikog tajac, lijepi strah

Eldar neku noc uhvatio maglu kad su fukare došle na sastanak, nigdje nikog tajac, lijepi strah

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ma ne mora to tako, nije on po dugovorom kao igrači. vjerovatno su to ugovori na određeno vrijeme. Predsjednik može donijeti odluku da promjeni sistematizaciju i ukine to radno mjesto ili izrazi potrebu da mu ne treba i da je višak i skine ga. samo što onda ne može u neredne čini mi se 2 godine primiti nikoga na to mjesto prije nego njega ponudi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:55Vjerovatno je sada Secer potpisao Buciju i jos nekima neke masne ugovore kada su uvidjeli da ipak dolazi Azmir i sada ce Azmir morati za otkaz da mu plati neke masne pare. Jer po gradu prica da ostaje i da ne ide, a tamo vijest bila kao da odlazi i da je dao ostavku.
ali da ga besplatno može otkantati može i to treba nabit nogom u guzicu, a možda će pristati i za 2 3 grama da ode, ko će ti znati. treba narkomančinu ponudit, samo sumnjam da se Azmir zna oko tih stvari niti hoće se bakćati nit mu treba u životu.
-
- Kontakt:
Hahahaha joj "direktora"fukara87 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:05Ima li jš kakvih čaršijski teorija i priča, nagađanja uz kaficu u nekom od kafića, pitam za jarana, polomih se sav cekajuci . Daj ba ljudi niste svjesni šta pričate.
Eldar neku noc uhvatio maglu kad su fukare došle na sastanak, nigdje nikog tajac, lijepi strah![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.