Najbolje da probas i jedno i drugo pa da vidis sta je bolje.Sarmelino je napisao/la:ne znam vala bil radije **** drugog muskarca il ovcu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mislim da ped.er.luk jos nije registrovan kao bolest, ali nadam se da ce razum prevladati i da ce svijet poceti slijediti Islam sto se tice pogleda na pe.de.re. To je zaista jedini pravi lijek.ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sto su debili, imas li ijedan razlog da vrijedjas...ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Pe.deri ok,a ovi debili...
Pa yebeni ****.uk jeste vrsta psihicke bolesti,hoces da kazes da je normalno to.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Barbarossa
- Kontakt:
Sad sam vozio ugasenih svjetala i krizo se s policijom ,oni opališe rotaciju ono dva tri puta zavitla i ja upalim svjetla i nastavim dalje , vidim nema ih za mnom. Jesul oni mene to ko pokušali zaustavit il šta?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
samo da ne počnu slijedit saudijsku arabiju i qatar/egipat gdje ih undercover ima izobiljeavenija je napisao/la:Mislim da ped.er.luk jos nije registrovan kao bolest, ali nadam se da ce razum prevladati i da ce svijet poceti slijediti Islam sto se tice pogleda na pe.de.re. To je zaista jedini pravi lijek.ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Zarathustra
Ovim prvim je najbitnije ne pridavati nikakav znacaj,prolaziti kraj njih kao da ih nema,to ih najvise boli.Brcanskamalta je napisao/la:Sto su debili, imas li ijedan razlog da vrijedjas...ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Pa yebeni ****.uk jeste vrsta psihicke bolesti,hoces da kazes da je normalno to.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Zasto ti vrijedjas i koristis izraz pe....?Brcanskamalta je napisao/la:Sto su debili, imas li ijedan razlog da vrijedjas...ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Naravno da su debili jer se pozivaju na neko lijecenje neceg za sto strucnjaci koji su strucni u tome za razliku od njih rekli da nije bolest.
Samo tebe ne može izliječit ništa.ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- alan_kardec
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Što se moramo poznavati da bi te nazvao pič.kom licemjernom ? Licemjer si jer se prodaješ za normalnog Srbina a izdr.kavaš na zvezdine četnike a pi.čka si što te stavove ne smiješ ovdje javno da izneseš nego zamotavaš nešto,.alan_kardec je napisao/la:
% зато % се не '.
" $ не '. " ?, " ", " " & " $ " ", а $ ' ја " ?. ".
& 10+ $ на ' $ $ $ ", ја се ' % " & ?, " '/" знају ' ставове.
" % ја то '? $ јесу ¥ " група на & простору " $ $ " у ", " по ", ", ", "... то - " " " " ? ? сцене, ' % то ' $ '. ? % ?.
А ја $ ' " ", ' "/$.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ASD
- Kontakt:
Jedan se zamota i rijesen problem.Moggi je napisao/la:samo da ne počnu slijedit saudijsku arabiju i qatar/egipat gdje ih undercover ima izobiljeavenija je napisao/la:Mislim da ped.er.luk jos nije registrovan kao bolest, ali nadam se da ce razum prevladati i da ce svijet poceti slijediti Islam sto se tice pogleda na pe.de.re. To je zaista jedini pravi lijek.ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.

- ASD
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Samo tebe ne može izliječit ništa.ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Ko da te gledam.

Vi zatucani ste pravo smijesno kad druge optuzujete za neku naucnu zatucanost poput ove na klipu.
Svakom ko misli da je to bolest, sutra da mu sin bude gay, pa da mu objasnite kako se to može izliječit
sad ćemo ti neke lijekove pa ćeš ti zavolit žene 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Slusaj momak,na stranu vjerska ubjedjenja,ako im je normalno da muskarac jase muskarca i trljaju muda od muda,poserem im se na sve skole,diplome,strucnost i sve ostalo...ASD je napisao/la:Zasto ti vrijedjas i koristis izraz pe....?Brcanskamalta je napisao/la:Sto su debili, imas li ijedan razlog da vrijedjas...ASD je napisao/la:Pazi ovih debila, za svaku bolest ima lijek.
Naravno da su debili jer se pozivaju na neko lijecenje neceg za sto strucnjaci koji su strucni u tome za razliku od njih rekli da nije bolest.

bio vjernik ili ateista,ko god je stvarao ovaj usrani svijet,Allah dragi,ili neki praskovi i bumovi,da je htio,ili htjelo da musko jase musko,ili zensko zensko,ne bi stvarao dva spola.....
Bog te vidio kakva poremecenost vlada ovim forumom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Aktivno pišeš, pa te čitam često, nema situacije u kojoj nisi bacio kontru, čak i danas. Nije bitno kome.ASD je napisao/la:
Vi zatucani ste pravo smijesno kad druge optuzujete za neku naucnu zatucanost poput ove na klipu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jesi to bila na skupu?,ima li kakav after...Aerials je napisao/la:Ma ja, selefije su ok.. sve dok ne uleti neki jednom na ovakav skup i pobije 15 ljudi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- ASD
- Kontakt:
Pa vi ste ti koji udarate kontru nauci, ne ja.VolimTz je napisao/la:Aktivno pišeš, pa te čitam često, nema situacije u kojoj nisi bacio kontru, čak i danas. Nije bitno kome.ASD je napisao/la:
Evo da te pitam. Cime mislis lijeciti ove?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 15 mar 2019, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mlijekom direkt iz sise
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Devedesetka i 7 gostiju.