Možeš ti biti inspirisan čim god hoćeš, al samo psiho može uraditi ovo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Maminom pickom je bio inspirisan eto
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Walk on, with hope in your hearts.
Nachdem es am Sonnabend im Stadion des Fußball-Viertligisten Chemnitzer FC zu einer Trauerfeier für einen stadtbekannten Neonazi gekommen war, hat der Verein nun Anzeige erstattet. Die Strafanzeige sei gegen Unbekannt wegen aller in Betracht kommenden Dinge gerichtet, sagte der Insolvenzverwalter des überschuldeten Klubs aus Westsachsen. Indirekt bestätigte der Verein in einer Mitteilung, dass überwiegend rechte CFC-Fans die Trauerfeier mit Drohungen durchgesetzt haben sollen.
Tako to rade Svabe. Podrska x nacisti i za svega 5 dana otpuste umijesano osoblje.Der Neonazi-Eklat beim Chemnitzer FC schlägt hohe Wellen. Mehrere Mitarbeiter nach dem Skandal werden ausgetauscht, darunter auch das Sicherheitspersonal.
Der Fußball-Regionalligist Chemnitzer FC hat mit sofortiger Wirkung seinen Sicherheitsdienst ausgetauscht.
Uzori u svakom pogledu. Moja buduca domovina...

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
harden je napisao/la:Azpi je napisao/la:viewtopic.php?f=52&t=14111&p=6935634#p6935634madridist je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JohnCleese
- Kontakt:
PodijeliRaonffa je napisao/la:Našaoartemis77 je napisao/la:S Facebooka bi trebao nestati ubrzo, ali s interneta skoro pa nemoguće.Raonffa je napisao/la:Jesu li obrisali taj video?
Btw. Nisu ni Srbi, ni Četnici, ni Nacisti, ni meme kultura, ni PewdiePie krivi za ovaj napad, već isključivo ovaj psiho.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam kako ne mozete naci, prakticno na svakoj strani snimak. Pogotovo na youtube-u. Meni prvo sto je bilo u glavi je kako covjek ne moze nista protiv puske, nije to igrica, ne mozes se spasiti.
nije valjda da poredis svabe sa cetnicima?Asteriks je napisao/la:Nachdem es am Sonnabend im Stadion des Fußball-Viertligisten Chemnitzer FC zu einer Trauerfeier für einen stadtbekannten Neonazi gekommen war, hat der Verein nun Anzeige erstattet. Die Strafanzeige sei gegen Unbekannt wegen aller in Betracht kommenden Dinge gerichtet, sagte der Insolvenzverwalter des überschuldeten Klubs aus Westsachsen. Indirekt bestätigte der Verein in einer Mitteilung, dass überwiegend rechte CFC-Fans die Trauerfeier mit Drohungen durchgesetzt haben sollen.Tako to rade Svabe. Podrska x nacisti i za svega 5 dana otpuste umijesano osoblje.Der Neonazi-Eklat beim Chemnitzer FC schlägt hohe Wellen. Mehrere Mitarbeiter nach dem Skandal werden ausgetauscht, darunter auch das Sicherheitspersonal.
Der Fußball-Regionalligist Chemnitzer FC hat mit sofortiger Wirkung seinen Sicherheitsdienst ausgetauscht.
Uzori u svakom pogledu. Moja buduca domovina...

U cetnika bi ti radnici dobili jos bolji posao. Za sta se drugi srame to se kod cetnika slavi kao herojstvo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja fakat ne mogu da vjerujem da se onom nadri ljekaru i pampers đeneralu uopšte sudi išta a kamol da im se žalbe nekakve uvažavaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Još teže mi je povjerovat da je to krme debelo nekom heroj, lik ni devedeset trece nije bio u stanju istrčati sto metara da ne kidiše i crkaje a ovi ga izguslaše ko da je Silvester Stalone. Poslije sam ipak razumio realnost današnjeg svijeta, u šuplju glavu svašta stane pa i Ratkovo herojstvo,.Osim13 je napisao/la: Ja fakat ne mogu da vjerujem da se onom nadri ljekaru i pampers đeneralu uopšte sudi išta a kamol da im se žalbe nekakve uvažavaju
Ma kakav sratko i herojstvo. Kako je bjezao u buzimu ko p.icka ostavisi svoje genocidase da spasi sebe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Australski senator: To što muslimani u ovom slučaju nisu ubice ne znači da su nevini.
Kakav idiot.
Kakav idiot.
Kakvi ljudi idu po vjerskim objektima i promovišu vjeru, malo se i puca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam ni znao da se ovaj skup odrzava u Tuzli 5 godina realno. Ali smijesno svakako ono sukob selefija i gejpedera. 
Ovdje cak navijam za selefije.
Ali mi je smijesno odakle i jedni i drugi izrone. I na fb i u stvarnom zivotu. Komentari teski vjernici koje nervira sto Tuzla ima taj neki Bosanski, a ne Bosnjacki duh vs neki izobliceni ljevicari koji podrzavaju gejpedere.
Maja Sheytan vs Rusmir Handzar

Ali mi je smijesno odakle i jedni i drugi izrone. I na fb i u stvarnom zivotu. Komentari teski vjernici koje nervira sto Tuzla ima taj neki Bosanski, a ne Bosnjacki duh vs neki izobliceni ljevicari koji podrzavaju gejpedere.

Sta je ba ovo,nema ih ni za prvog safa u dzamiji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pogledaj klipove sa tuzlanskog i klixa, braća su ispali gospoda. I ono što je rekao jedan da su sve sami Tuzlaci je istina.tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ni znao da se ovaj skup odrzava u Tuzli 5 godina realno. Ali smijesno svakako ono sukob selefija i gejpedera.
PS: U Kuli ih ima puno, puno više ....
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Senator iz Australije krivi "naseljavanje muslimana" za napad na Novom Zelandu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
ne znam vala bil radije **** drugog muskarca il ovcu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.