The Christchurch mosque shooter who took the lives of over 40 innocent civilians was inspired by Chetnik propaganda. His manifesto is riddled with bigoted tropes about the “Turks” in the Balkans (referring to Bosniaks and Albanians) and how they should be removed.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima srpske korijene izgleda ili je motovisan srpskom mitologijom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma ne mora značiti da je Srbin, znate da je bolesnim križarskim teroristama Četništvo uzor, pa Breiviku Karadžić idol jbt o čemu pričamo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mektić je ajatolah
kae šta treba zaustavljati svatove tražiti svima diplome na pregled 
Lik je ikona

Lik je ikona
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Monstrum sa Novog Zelanda inspirisan mitologijom lojavih spodoba što su se neki dan okupili u Višegradu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gdje ima video?rob do bagro je napisao/la:Kud pogleda video u pm![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- rob do bagro
- Kontakt:
Bilo je ovdje ali je uklonjen izgleda.Kaunas je napisao/la:Gdje ima video?rob do bagro je napisao/la:Kud pogleda video u pm![]()
https://livestreamfails.com/?status=post_not_found
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ASD
- Kontakt:
Ne moze se reci jer ne znamo koliko je ovaj lik imao veze s krscanstvom., ali se moze reci da je antiimigrantski ili animuslimanski ili desnicarski terorista.Federer17 je napisao/la:Krscanski terorista.
Kako je svaki koji ima bradu, ili bilo kakvu poveznicu s islamom - islamski. Nema dvojbe ciji je ovaj.ASD je napisao/la:Ne moze se reci jer ne znamo koliko je ovaj lik imao veze s krscanstvom., ali se moze reci da je antiimigrantski ili animuslimanski ili desnicarski terorista.Federer17 je napisao/la:Krscanski terorista.

- ASD
- Kontakt:
Pa ovaj za sad nema poveznicu s krscanstvom.Federer17 je napisao/la:Kako je svaki koji ima bradu, ili bilo kakvu poveznicu s islamom - islamski. Nema dvojbe ciji je ovaj.ASD je napisao/la:Ne moze se reci jer ne znamo koliko je ovaj lik imao veze s krscanstvom., ali se moze reci da je antiimigrantski ili animuslimanski ili desnicarski terorista.Federer17 je napisao/la:Krscanski terorista.
Zaboli me za krscanstvom, nego kazem kako je.
Kaunas je napisao/la:Gdje ima video?rob do bagro je napisao/la:Kud pogleda video u pm![]()
Da li ce se sada postavljati profilne kao znak podrske nastradalima ?
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno hoce muslimani sirom Svijeta, vjerovatno i koji ljevicar sirom zapadne evrope.jasmin10 je napisao/la:Da li ce se sada postavljati profilne kao znak podrske nastradalima ?
Ai shvatam tvoju poentu.
Inace, muslimana na Novom Zelandu ima tek nesto vise od 1%.
Nešto nije htjelo na mi pokrene na begstoreu, al evo vidim ima i na youtube.Kajzer10 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Gdje ima video?rob do bagro je napisao/la:Kud pogleda video u pm
mada je uzasno za gledat
Izgleda da ga je jedan lik pokušao spriječiti, prišao mu sa leđa, fino se vidi da hoće da mu se pokuša suprotstaviti, al bukvalno kad mu je došao da metar ovaj se okrene i saspe par metaka.

Tužno u svakom slučaju, Breivik 2.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 mar 2019, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.