Šarni nam predikciju za dvomeč u EL!belosevic28 je napisao/la:Pojacanja zavise od toga ko ce jos napustiti klub, te od cinjenice da velikom broju igraca isticu ugovori 1.7. Traze se kapitalci a takvu nasu ligu dolaze kad im propadnu opcije za vani. Jbg takva nam liga nije to samo slucaj sa Sarajevom...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjavaMartinSco je napisao/la:E da nam je sad RustemOsmanhodzicBuco je napisao/la:ma nije to toliko zeznuta stvar legendo, al haj svaki dan smo sve blize radovcu i perici u veznom redu...![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bice dobrih igraca uskoro slobodno. Ne treba sad dovoditi po svaku cijenu pa kasnije kad izleti kapitalac da nemamo dovoljno raspolozivih sredstava. Sabura. Ramazan je.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
@high, druze moliti Boga za sto losijeg protivnka i da sarne bar jedan vezni do tada. I Svrakic rece da bi izgurati prvo pretkolo onda ce biti lakse (mislio je na dolazak pojacanja). Vidovic je otpao jer nije spreman da odma zaigra, sad se trazi alternatuva. Jbg jesmo nestrpljivi ali treba nekad i osaburiti...
@Primorac, poselami Hadzica i ne ispirajte djetetu mozak ili ce isti zavrsiti u Olimpiku. Do vas je...
@Primorac, poselami Hadzica i ne ispirajte djetetu mozak ili ce isti zavrsiti u Olimpiku. Do vas je...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Said nece praviti nikakve probleme. Nemojte praviti mit da nema pojacanja zbog Saida i njegove plate. Glupost obicna.kengur je napisao/la:Izgleda da nam finansije za pojacanja puno zavise od rezultata dogovora sa Saidom. Kad ce se definitivno znati sta je dogovoreno sa njim ?
-
- Kontakt:
Said pljuvacima:Lakoste je napisao/la:Said nece praviti nikakve probleme. Nemojte praviti mit da nema pojacanja zbog Saida i njegove plate. Glupost obicna.kengur je napisao/la:Izgleda da nam finansije za pojacanja puno zavise od rezultata dogovora sa Saidom. Kad ce se definitivno znati sta je dogovoreno sa njim ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A zašto nema nikakvih slika? kakav će dres biti iduću sezonu i to?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ostaju isti dresovi.ledesma je napisao/la:A zašto nema nikakvih slika? kakav će dres biti iduću sezonu i to?
[emoji106] 

Nije to mit, to je čista računica. Za pare koje on dobiva možemo dovest dva standardna prvotimca ili igrača koji će biti prevaga u pravom smislu te riječi i to je svima jasno. A vidjećemo hoće li praviti probleme...Lakoste je napisao/la:Said nece praviti nikakve probleme. Nemojte praviti mit da nema pojacanja zbog Saida i njegove plate. Glupost obicna.kengur je napisao/la:Izgleda da nam finansije za pojacanja puno zavise od rezultata dogovora sa Saidom. Kad ce se definitivno znati sta je dogovoreno sa njim ?
Samo naprijed Saraj'vo!
Aha, isto ko sto smo doveli i kad smo se rijesili Benkine plate. Nesposobnost Ihtijarevica u pregovorima pokusavate prebiti preko toga da nema love za pojacanja zbog Saida. Glupost.
Riješili smo se Benkine plate i doveli Saida + Četkovića npr. Samo što su šanse da ponovimo grešku kao sa Saidom minimalne.
Samo naprijed Saraj'vo!
Potezi uprave do sada su za pohvalu, ali konacni sud na kraju prelaznog roka.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zlo87 je napisao/la:Potezi uprave do sada su za pohvalu, ali konacni sud na kraju prelaznog roka.

Dodao bih i na jesen. Da vidimo ta pojacanja na djelu!
IDEMO PONOVO!
zlo87 je napisao/la:Potezi uprave do sada su za pohvalu, ali konacni sud na kraju prelaznog roka.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Zemljo otvori se kada sam dozivio da nam Slovenci budu uzori. 

U iščekivanju utakmica EL!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mlada reprezentacija, povrijeđenzagor1987 je napisao/la:Nema Kadusic mislim?kinosvra je napisao/la:Ma gotova je prica i sa Amerom.
Klub mu je ponudio uslove da se izjasni, a on sad salje neke druge uslove.
Sretno i prijatno.
Jos da se rijesi situacija sa Husejinovicem i svi igraci imaju dobre i cvrste ugovore.
Dovesti 4 prava igraca i imat cemo sigurno najbolju ekipu u ligi.
Vraca se Lesi kućibelosevic28 je napisao/la:@high, druze moliti Boga za sto losijeg protivnka i da sarne bar jedan vezni do tada. I Svrakic rece da bi izgurati prvo pretkolo onda ce biti lakse (mislio je na dolazak pojacanja). Vidovic je otpao jer nije spreman da odma zaigra, sad se trazi alternatuva. Jbg jesmo nestrpljivi ali treba nekad i osaburiti...

-
- Kontakt:
Idi Saide, idi, što dalje i povedi Lakoste-a molim te..
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, MojaMalenkost, mosarajvosa83, N3R3D, Oerde, Velaxsa, Velo6, ZaZelju i 94 gosta.