To nama treba magija nesto slicno ovom igracu
Mozda je ovo prevelik zalogaj, ali ima dosta na svijetu igraca starijih
Pa valjda nas zapadne neki Dzeko, Nani, Hulk, Ben Arfa, Taarbat nesto sto ce uvijek biti pojam za nasu ligu i uz nekog mladjeg napadaca napraviti od dva igraca prevagu naprijed onda ne treba nam puno ni mijenjati ovo trenutno sto imamo
Premijer liga BiH - aktuelno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I nemoj majke ti...gdje si tu si
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ako su braca na celu klubova, znaci li to da smo sad mi, navijaci zelje i sarajeva, rodjaci ? 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Da.Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 dec 2025, 07:47Ako su braca na celu klubova, znaci li to da smo sad mi, navijaci zelje i sarajeva, rodjaci ?![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisam dugo bio na forumu, tačnije od vakta kad je među plavim konama bila deviza "Nikom te ne damo". Moram malo prelistati da vidim jesu li dosljedni u svojim stavovima i da li je sad aktuelna tematika sa ključnim pojmovima: pranje novca, privatna prćija, prodaja utakmica, javni novac ne treba davati privatnim klubovima i tako te teme...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Dosljedni su još samo u brojanju posjete.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kad Mirviceve zene i djeca pokupuju ostale klubove u ligi onda cemo svi biti rodjaci
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Nesto kontam citao sam negdje prije ako vlasnik ima dva kluba onda ne mogu igrati oba u evropi. Pa kako se nisu sjetili da jedan bude na bratu, sestri ili zeni
Ne j... lijep nego uporan, vazda bilo
Slaviša Stojanović 
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma nisam opterećen, nego vaši stalno peru za doprinose i ti si valjao slične gluposti a po finansijskim izvještajima vidimo ko koliko troši na plate, doprinosenl i sličnojurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:23Sta si ba opsjednut ne igra Ljajic za Velez.StrikeWarzone je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:19Plaćate li pune doprinose na Ljajića i ostale zvjezdice ili idalje klepate državu po ušima, otimate ono što joj pripada ?
Ako je vaša ekipa jeftinija od naše, od Zrinjskog onda baš imate problem s realnošću.
Pa skuplje nas izašao Dangubić nego vas Renan.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
jurisicduska
- Kontakt:
To je zato jer ne znas citat finansijke izvjestaje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:54Ma nisam opterećen, nego vaši stalno peru za doprinose i ti si valjao slične gluposti a po finansijskim izvještajima vidimo ko koliko troši na plate, doprinosenl i sličnojurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:23Sta si ba opsjednut ne igra Ljajic za Velez.StrikeWarzone je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:19
Plaćate li pune doprinose na Ljajića i ostale zvjezdice ili idalje klepate državu po ušima, otimate ono što joj pripada ?
Ako je vaša ekipa jeftinija od naše, od Zrinjskog onda baš imate problem s realnošću.
Imas stavku pored plata, ostali rashodi mi na toj stavci imamo ko vi na platama. To su bonusi koje isplaćujemo jer su nam ugovori koncipirani na osnovicu i bonus i uvjetovani kvartalnom isplatom i to ne mozes pisati ko platu redovnu, ali eto vi bolje znate od svih sta se desava, I sto propagirate pricu bez pokrica. Ovo bez ikakve ljutnje. I da na bonuse se placa porez isto ko i na plate. Imas finansijski izvještaj uđi neostrascen i pogledaj i bice ti sve jasno. Pusti forumske ublehe. Nas budžet za primanja zaposlenih je između 7 i 8 miliona BAM.
Nema logike da Mirvic baca na taj nacin pare, to nigdje nije zavedeno i ne isplati se njemu jednostavno raditi na taj nacin da isplacuje plate. Ako me razumijes. Nadi mi ti budalu da na crno isplaćuje pare igracima i da te pare baca u vodu. Evo ti milion od mene imas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 dec 2025, 10:15, ukupno mijenjano 3 puta.
- maroonGiant
- Kontakt:
Provjerena info, govedji brat je trebao da se pridruzi FKS al je rekao NE, i to ga je ucinilo legendom. Inace k'o mali je tranzistorom pratio utakmice u ranim jutarnjim satima iz Nebraske. A znao je cesto doci i prosetati se mostom na Malti i gledati kako mu raja baca bombe na djecija igralista.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sve ti to fino duskice upakujes, ali tu pricu mozes prosipati svojim botovima, znas i sam da niste ispravni i regularni tako da otkacite od nas.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:59To je zato jer ne znas citat finansijke izvjestaje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:54Ma nisam opterećen, nego vaši stalno peru za doprinose i ti si valjao slične gluposti a po finansijskim izvještajima vidimo ko koliko troši na plate, doprinosenl i slično
Imas stavku pored plata, ostali rashodi mi na toj stavci imamo ko vi na platama. To su bonusi koje isplaćujemo jer su nam ugovori koncipirani na osnovicu i bonus i uvjetovani kvartalnom isplatom i to ne mozes pisati ko platu redovnu, ali eto vi bolje znate od svih sta se desava, I sto propagirate pricu bez pokrica. Ovo bez ikakve ljutnje. I da na bonuse se placa porez isto ko i na plate. Imas finansijski izvještaj uđi neostrascen i pogledaj i bice ti sve jasno. Pusti forumske ublehe. Nas budžet za primanja zaposlenih je između 7 i 8 miliona BAM.
Nema logike da Mirvic baca na taj nacin pare, to nigdje nije zavedeno i ne isplati se njemu jednostavno raditi na taj nacin da isplacuje plate. Ako me razumijes. Nadi mi ti budalu da na crno isplaćuje pare igracima i da te pare baca u vodu. Evo ti milion od mene imas.
Dokle god je Renan u Sec Oneu na bonusima, nemate pravo glasa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
A prema našim informacijama, na Grbavici se spominje i ime legenardnog bh. reprezentativca, ali i munchenskog Bayerna, Hasana Salihamidžića.
Na prvi pogled ovo zvuči gotovo pa nemoguće, no u svakom slučaju izraz je velikih ambicija "Plavih" koje će definitivno porasti nakon ulaska u klub finansijski moćnog strateškog partnera.

Na prvi pogled ovo zvuči gotovo pa nemoguće, no u svakom slučaju izraz je velikih ambicija "Plavih" koje će definitivno porasti nakon ulaska u klub finansijski moćnog strateškog partnera.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kakve vi gluposti valjate to nisu istine.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 dec 2025, 10:52Sve ti to fino duskice upakujes, ali tu pricu mozes prosipati svojim botovima, znas i sam da niste ispravni i regularni tako da otkacite od nas.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:59To je zato jer ne znas citat finansijke izvjestaje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 dec 2025, 09:54
Ma nisam opterećen, nego vaši stalno peru za doprinose i ti si valjao slične gluposti a po finansijskim izvještajima vidimo ko koliko troši na plate, doprinosenl i slično
Dokle god je Renan u Sec Oneu na bonusima, nemate pravo glasa.![]()
Ja bih volio da je tako Mirvic daje a ne pise pozajmice, vrhunski za nas
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovaj Mirvic senior isto druga osoba na ovoj slici sto su oni objavili
Jeste sigurni vi da je to taj frajer?
Jeste sigurni vi da je to taj frajer?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Grupa iznad svakog pojedinca.