Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobro, možda sam zeznuo ovo za rat, kad vidim šta su iz čitavog posta izvukli, dante yeboKaunas je napisao/la:Odvela nam Ivana ta sudbina kleta
Ne napadajte covjeka pogresno se izrazio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako i Srbi kazu samo Bosna 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kad moras biti ili genije ili manekenka da dobijes posao normalan.ASD je napisao/la:I u TK je bas zetnuta situacija zadnjih godina kada su z pitanju odlasci, nije puno bolje od Hercegovine. Jedina razlika sto je njima dole lakse otici.
Ma nije ga niko napao nego se malo besmisleno izrazio kao da je Posušje u Nikaragvi a ne u BiH,.
- ASD
- Kontakt:
Skoro jedan kod mene lokalni sto je prebijao civile druge nacionalnosti u ratu se pokusao se zapaliti tokom izricanja presude.Sage je napisao/la:I mog oca su "nasi" odveli i udarali svu noc uz objasnjenje da imaju informaciju da je postavio exploziv u termoelektranu. Da nije zalosno bilo bi smijesno. I dan-danas se smijemo tome. Nedavno neki film gledamo i buraz pita starog koju zicu treba presjeci, ono tamo u filmu na taocu bomba pa se znoje svi. Oplakali.
Bila bas drama dole na kantonalnom sudu.
Zapravo nije. Spominjao je samo Bosnu, ne i BiH. Posusje nije u Bosni, ali jeste u BiH.chily-rz je napisao/la:Ma nije ga niko napao nego se malo besmisleno izrazio kao da je Posušje u Nikaragvi a ne u BiH,.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 mar 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Šta sam trebao napisat, koliko god da se u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću, Doboju iseljavaju, u Posušju, Širokom, Mostaru, Čapljini je duplo gore. Ne jedi ****.chily-rz je napisao/la:Ma nije ga niko napao nego se malo besmisleno izrazio kao da je Posušje u Nikaragvi a ne u BiH,.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ne priznajem ja Hercegovinu, titula se zvala HercOg a ne Herceg a plus majorizira nas hrvate jer je dobila ime po poturici,.
Lillard dobro napisao, sta zajebavate. Eto oko cega se stvori rasprava, rofl. Valja i to znati.
Jedenje govana je njegov zivotni pozivLillard je napisao/la:Šta sam trebao napisat, koliko god da se u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću, Doboju iseljavaju, u Posušju, Širokom, Mostaru, Čapljini je duplo gore. Ne jedi ****.chily-rz je napisao/la:Ma nije ga niko napao nego se malo besmisleno izrazio kao da je Posušje u Nikaragvi a ne u BiH,.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ma realno, ne jedem svako ****, tebe recimo nikad ne bih pojeo,.Rigoletto je napisao/la: Jedenje govana je njegov zivotni poziv
ČUVAJTE SE HERCEGOVCI, BIĆE HERCEGOVINA SRCE BOSNE!!!! TEKBIR!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Srce mi ko dzamija kad vidim da vam je Tuzla trn u oku 
Glavni grad poššjeOsim13 je napisao/la:ČUVAJTE SE HERCEGOVCI, BIĆE HERCEGOVINA SRCE BOSNE!!!! TEKBIR!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma đe trn u oku, Tuzla vazda bila fino gostovanje, jedino to što nas malo plaše te delije iz Tuzle, s njima se nije zaebavat,.Fantasista je napisao/la: Srce mi ko dzamija kad vidim da vam je Tuzla trn u oku![]()
Da ratujem za interese srpske porodice Izetbegović pod plaštom patriotizma.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Šta su ovo morbile zavladale, ko da smo u 16. stoljeću. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ove novije generacije roditelja sve gluplje.Kaunas je napisao/la:Šta su ovo morbile zavladale, ko da smo u 16. stoljeću.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: MrPink, VensanKasel i 7 gostiju.