Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tyler durden
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tyler durden » 25 jan 2012, 09:57

StevieM je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Raspad sistema definitivno. Epilog prosle utakmice protiv Barce, igraci otkazali poslusnost, Mourinhova postava protiv Bilbaa, zvizdanje navijaca i pres konferencija poslije utakmice - Mourinho vise ne kontrolise situaciju. Mediji su ga uhvatili na krivoj nozi, jos ako ga i veceras torpedira stalna musterija, a sve su sanse da hoce, ne znam sta vise ima trazit u Madridu. Cekamo jos samo bijele maramice na Bernabeu :D

ma nista od raspada sistema ;) bar ne do juna ;)
ako Mourinho ode ,nema od Reala nista.

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 25 jan 2012, 10:03

Toxicity je napisao/la:Nek' zabiju one marame u neku stvar. Pa imamo najgoru publiku moguću, podrška 0 %.. Fuj, gade mi se.. Dođu na utakmicu kao da je neka kazališna predstava a ne Classico.
Ma jaro dat pravo kazem, nije nista bolja ni ona grupica delinkvenata na juznoj tribini sto pjeva "Pepe ubij!" ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 12:58

Veceras uzimamo 3:4
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jan 2012, 13:11

StevieM je napisao/la:Ma jaro dat pravo kazem, nije nista bolja ni ona grupica delinkvenata na juznoj tribini sto pjeva "Pepe ubij!" ;)
Slažem se, valjda postoji neka zlatna sredina. Hebote Bernabeu postao Barci kao Nou Camp, ne može to tako.. Malo atmosfere, zviždanja ali naravno sve u granicama normalnog ponašanja :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

nanek

Post Postao/la nanek » 25 jan 2012, 13:26

Nista me ne interusuje osim lige,i alianz arene i lige prvaka!Naravno osvajamo super kup i svjetsku klupsko prvenstvo! I to je dosta od mourinha da zacepi svima usta,naravno Ronaldo opet najbolji strijelac..Dok je platinija sumnjam da ce biti najbolji igrac al et :) NAMA DOSTA! Ovaj kup veceras pa nek se nadigravaju i naravno ne bi bilo loshe dobit 0-2 :)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 jan 2012, 13:30

nanek je napisao/la:Dok je platinija sumnjam da ce biti najbolji igrac al et :)
Bolje da si rekao dok je Messija :) ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jan 2012, 14:29

Blackjack je napisao/la:
bparena je napisao/la:"Velika trojka" - Perez, Murinjo i ROnaldo idu glaovm kroz zid. Dokazace oni nama da su oni najpametniji i najbolji na svijetu a da je citav svijed lud sto u njima ne vidi vrh. Samo do tada ce ih i istorija zaboraviti a ne samo navijaci i ostali.

p.s. Sto sad papak arogantno ne posalje pomocnog trenera na pressicu ? Nema Mo recept za sebe a tek Blaugranu koja je svj. godinama ipred njega.
Smaras mali... nikog ne zanima sta ces ti napisati, uzivaj u barsi ako mozes :roll: ostavi se Madrida.
zanimalo ne zanimalo - crni povez na oci - ali je ovo istina :D
Na ranijiim stranicama imas zadnju tekmu - skraceni snimak u HD pa skini ako mozes pa i ti uzivaj.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 jan 2012, 14:36

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jan 2012, 14:38

E vidi sad ove situacije...Barca vidjela da je Mourinho jedini koji koliko-toliko prati njihovu igru, jer sam uvjeren da Mou nije tu da bi Barca sad opet imala 10-12 bodova prednosti u Ligi i da bi se u LP u najmanju ruku dobro pomučili...Svjesni su u Barci da ako Mou ode od Reala nema ništa, pa su pokrenuli medijski rat... i uspjeli su. Sada svi pričaju o nekakvom raspadu sistema, o Mourinhovim nasljednicima na ljeto...strašno. Ali razumijem Mourinha. Ni meni se ne bi dalo boriti protiv razularenih i kontrolisanih(by you know who) medija sa jedne i razmaženih kvazi-navijača s druge strane...mnogi su treneri iz Reala otišli iz ovih razloga, sjetimo se samo Capella koji je otišao jer mu nisu dali da samostalno obavlja svoj posao... :evil: :(
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jan 2012, 15:01

Ma eto nek ode pa nek dolaze Pellegriniji, Juande Ramosi i ostali "stručnjaci" koji neće još 6, 7 godina proći 1/8 finala Lige prvaka. Mourinho jest pretjerao s grubostima u Classicu ali koji bi se to trener bolje nosio sa onim "svemircima", pa u Ligi prvaka je Real bez poraza i u pravo dobroj situaciji da ponovi prošlogodišnji uspjeh i aBd ove godine izbjeći Barcu :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jan 2012, 15:03

Toxicity je napisao/la:Ma eto nek ode pa nek dolaze Pellegriniji, Juande Ramosi i ostali "stručnjaci" koji neće još 6, 7 godina proći 1/8 finala Lige prvaka. Mourinho jest pretjerao s grubostima u Classicu ali koji bi se to trener bolje nosio sa onim "svemircima", pa u Ligi prvaka je Real bez poraza i u pravo dobroj situaciji da ponovi prošlogodišnji uspjeh i aBd ove godine izbjeći Barcu :lol:
To ti kažem, ako ode najjebali smo...al' ne znaju to one razmažene serronje, isto su ovce, popušili priču koju su im servirali znaš čiji ljudi... :evil:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 25 jan 2012, 15:09

Šta vi znate možda se čuda dosadjuju pa se desi jedno veceras :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 25 jan 2012, 15:27

Blackjack je napisao/la:Čuda se desavaju ali ne ovaj put decki :mrgreen:
Napasti, pokusati uzeti loptu, napraviti koju sansu za gol, neka bude i 5-0.. ali ne samo papansku postavu kao u zadnjem el clasicu.
Ovo postujem. Sjecam se utakmice 2-6 na Bernabeu. Real je odigrao jako hrabru utakmicu,i do rezultata 2-4 su bili jednaki na terenu,napad za napadom. Nevjerovatna utakmica,vise sam ih postovao nego Chelsea koji je dosao na Nou Camp i "parkirao" autobus ispred i izvukao 0-0.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jan 2012, 15:39

raul-zakon je napisao/la:E vidi sad ove situacije...Barca vidjela da je Mourinho jedini koji koliko-toliko prati njihovu igru, jer sam uvjeren da Mou nije tu da bi Barca sad opet imala 10-12 bodova prednosti u Ligi i da bi se u LP u najmanju ruku dobro pomučili...Svjesni su u Barci da ako Mou ode od Reala nema ništa, pa su pokrenuli medijski rat... i uspjeli su. Sada svi pričaju o nekakvom raspadu sistema, o Mourinhovim nasljednicima na ljeto...strašno. Ali razumijem Mourinha. Ni meni se ne bi dalo boriti protiv razularenih i kontrolisanih(by you know who) medija sa jedne i razmaženih kvazi-navijača s druge strane...mnogi su treneri iz Reala otišli iz ovih razloga, sjetimo se samo Capella koji je otišao jer mu nisu dali da samostalno obavlja svoj posao... :evil: :(
pa te price najvise serviraju madridski mediji marca as,procital se kad po koji list tih novina,nije tacno da katalonski mediji to forsiraju,kad god odem prva vrijest u vezi murinjovog odlaska je na marci vecinom ,a zna se marca kome je naklonjena,procitaj po koji blog na marci i asu ,vidices koliko su i novinari koji su branili citavo vrijeme murinja se okrenuli protiv njega ,dosta im i pepea i njegovih postupaka ,murinja i kukavicke igre i svega.

slika

"pepe moj sin ne zeli tvoj dres "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 jan 2012, 15:39

ne znam sto potcjenjujete recimo pelegrinija, ni morinjo nista znacajnije nije napravio, samo je osramotio real.

da morinjo nije u realu to bi vam mozda bila i prednost, on je jedan od glavnih faktora zbog kojih se u barci napale, da je tu neki normalan trener nasi bi imali sigurno vise opustanja i u el clasicima i u drugim utakmicama, sjetimo se kako je samo capelo osvojio titulu u spaniji, covjek je sutio, nije provocirao, barca se opustila ispustila vec dobivenu titulu u zadnjim kolima, ovako morinjo je samo nama jos jedan plus, sto on pravi vise ciganluka nasi su sve vise napaljeni, a slijepac vidi da barcu ne moze zaustaviti niti jedan trener, nego samo sama sebe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 jan 2012, 15:45

Večeras ako bude iks dobro je za Real :roll:
Čelik Zenica 1945

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 jan 2012, 15:58

Romariooo je napisao/la:ne znam sto potcjenjujete recimo pelegrinija, ni morinjo nista znacajnije nije napravio, samo je osramotio real.

da morinjo nije u realu to bi vam mozda bila i prednost, on je jedan od glavnih faktora zbog kojih se u barci napale, da je tu neki normalan trener nasi bi imali sigurno vise opustanja i u el clasicima i u drugim utakmicama, sjetimo se kako je samo capelo osvojio titulu u spaniji, covjek je sutio, nije provocirao, barca se opustila ispustila vec dobivenu titulu u zadnjim kolima, ovako morinjo je samo nama jos jedan plus, sto on pravi vise ciganluka nasi su sve vise napaljeni, a slijepac vidi da barcu ne moze zaustaviti niti jedan trener, nego samo sama sebe
ajde vrati se u pecinu ;)

kakav pelegrini ,kakvi bakraci!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jan 2012, 16:53

Mourinho jeste napravio iskorak u kupu i Ligi prvaka, to mu se mora priznati. Ali to da bi neki drugo trener sada kaskao za Barcelonom nije tacno. Sta je to Mou napravio u Ligi ove sezone bolje od Pelegrinija? Nista! Izgubio od Barce i prosuo jos par bodova, slicno kao i Pelegrini. Real ima zasluzenu prednost, ali da Barca igra na nivou od prosle godine i da ne prosipaju bodove protiv ekipa poput Getafea opet bi situacija bila ista kao i ranije.
Don't hate what you don't understand.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jan 2012, 17:19

@barca 87 pa i mislio sam na madridske novine, koje su sada potpuno iskontrolisane pa zato i pišu to što pišu. Evo, vrati se par godina unazad i pogledaj, pošto bi recimo MARCA napala nekoga koga uprava(čitaj Perez) još uvijek podržava-nipošto, zato što su to uvijek bile novine koje su govorile isto što i uprava i na taj način im se uvlačile u guzicu, a sad im odjednom otvoreno kontriraju. Sami od sebe? Ma da... :roll: nebudi naivan... ;)

HALA MADRID !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jan 2012, 17:26

raul-zakon je napisao/la:@barca 87 pa i mislio sam na madridske novine, koje su sada potpuno iskontrolisane pa zato i pišu to što pišu. Evo, vrati se par godina unazad i pogledaj, pošto bi recimo MARCA napala nekoga koga uprava(čitaj Perez) još uvijek podržava-nipošto, zato što su to uvijek bile novine koje su govorile isto što i uprava i na taj način im se uvlačile u guzicu, a sad im odjednom otvoreno kontriraju. Sami od sebe? Ma da... :roll: nebudi naivan... ;)
Eto sad i Marca i As su novine Barcelone, a u stvari svi znamo ciji su i tu se nema sta reci. Cuj Barca povela medijski rat - kakav ba rat - ljudi pobjedili i otisli kuci. Loogicno je da se uvlaci nervoza i to nije cudo. Nocas ocekujem utakmicu sa sto manje grubosti. lp bparena
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.