argumenti ti nisu dobri, jer je dzeko asistent kod oba gola.sanji je napisao/la:Ako neko nesto kaze na Edina sa argumentima, odmah veze nema o nogometu. Ovo je show ovdje.
a ti kazes da se slabo kretao. rezultat kaze da se jako dobro kretao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
argumenti ti nisu dobri, jer je dzeko asistent kod oba gola.sanji je napisao/la:Ako neko nesto kaze na Edina sa argumentima, odmah veze nema o nogometu. Ovo je show ovdje.
Nemoj tako. Aguero nije sebican, vidis da su ga iritirali ovi igraci oko njega.panties je napisao/la:
nevjerovatno kakav sebicnjak. ovo bi bio go 100%
+1AYAN je napisao/la:Na žalost mnogo djece obitava na ovom forumu, samim ti mi je sve manje interesantna diskusija ovdje...
Da nije Džeke Citi nebi dao 2 gola... dovoljno rečeno.
Aguero i Nasri mi iz utakmice u utakmicu postaju stvarno odvratni, a ovaj prvi će za 2-3 kola biti isti Tevez birvaktile ...panties je napisao/la:toolyo je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...
Ocigledno da Aguerro i neki drugi igraci City-a nemaju postovanje i povjerenje prema Dzeki.panties je napisao/la:toolyo je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...
ovo treba stavit im tamo na bluemoon forumGoalgetter je napisao/la:Nemoj tako. Aguero nije sebican, vidis da su ga iritirali ovi igraci oko njega.panties je napisao/la:
nevjerovatno kakav sebicnjak. ovo bi bio go 100%. 'ebem mu seku
a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdjevrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
upravo, sto ce ti ga rec da je jedan timski igrac a drugi jednostavno nije.Monolog je napisao/la:Nije briljirao. Ako ćemo tražiti najboljeg pojedinca, onda bismo morali pogledati u Silvu i reći da je to on. No, Džeko je odigr'o solidan meč. Asistirao je Yayi, a i proslijedio je loptu za gol Silve. Samo, ne mogu da vjerujem kako je Aguero bio sebičan poslije prvog gola.Pa ondje bi 99.9% igrača dodalo suigraču da završi akciju, a on ide u dribling i šut. Nevjerovatno. Da je tu bio Trapattoni, vjerujem da bi Sergio nakon tog poteza završio na klupi. Isto bih ovako reagovao i da su uloge bile obrnute. No, činjenica je da bi Edin uvijek onu loptu proslijedio, a Aguero ne. Ogromna razlika.
daleko od toga da ne treba asistirati ali realno gledano to i nije njegov posao!! realno je da daje 1 gol po utakmici kada igra cijeli 90 min!!! a sto se tice njegove igre veceras ,,pogledaj malo statistiku , pa radijus kretanja bez i sa loptom ,, pa par akcija kada primi loptu i ide 1-1 i nemoze proci (u jednoj akciji Contenta) , jednostavno veceras je bio ispod prosjeka ,,nije bilo one njegove agresivnosti i volje ,,vjerovatno jer mu neki igraci idu na k**** !!! nikad lose nisam pisao o Edinu ali za jedog velikana svjetske klase ovo je premalo!!!!ZOI84 je napisao/la:a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdjevrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
Da je bilo obratno pao bi forum od silnog pljuvanja,jer kako objasniti ovo večerašnje šikaniranje Edina koji je odigrao sasvim solidnu utakmicu,odnosno svoj posao uradio kako treba.Monolog je napisao/la:Nije briljirao. Ako ćemo tražiti najboljeg pojedinca, onda bismo morali pogledati u Silvu i reći da je to on. No, Džeko je odigr'o solidan meč. Asistirao je Yayi, a i proslijedio je loptu za gol Silve. Samo, ne mogu da vjerujem kako je Aguero bio sebičan poslije prvog gola.Pa ondje bi 99.9% igrača dodalo suigraču da završi akciju, a on ide u dribling i šut. Nevjerovatno. Da je tu bio Trapattoni, vjerujem da bi Sergio nakon tog poteza završio na klupi. Isto bih ovako reagovao i da su uloge bile obrnute. No, činjenica je da bi Edin uvijek onu loptu proslijedio, a Aguero ne. Ogromna razlika.
haahahhaah Ako smatras da je Edinovo posao ( a vidim da smatras) da daje asist, a ne golove, nemamo lutko sta pricati, ne trazi nikog od njega da daje uvjek 5 golova, ( u ligi prvaka nema nijeda by the way) samo malo agresivnost malo zelja za tim golom meni nedostaje npr. povratna lopta Augera gjde je Edin, a da on nije zainteresovan da postigne pogodak, i ne moras me citirati kao strucnjaka, nikada to nisam rekao samo iznasim svoje misljenje, to sto mnogima ovjde ne odgovara to je druga stvar.ZOI84 je napisao/la:a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdjevrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
Evo direktno informacija iz svlacionice Citya. HvalaPauk je napisao/la:Jasno je da Dzeko nema dobre odnose sa vecinom igraca City-a, pogotovo sa Silvom, Aguerrom, Milnerom i de Jongom, a nije nesto ni dobar sa Nasrijem i Johnsonom.
Mnogi drugi su ''neutralni', i jedino je dobar sa Kolarovom, Savicem i Balotellijem i onako je sa Kompanyem i Yayom Toureom.
Medjutim vecina njih mu nemogu pomoci ofenzivno.
Mali, mene bi bilo stid javiti se da sam na tvom mjestu. Isprovaljivao si se posteno.sanji je napisao/la:Jesi duhovit. Sta se ti imas uopste javljati. Jesam li ja tebe pitao za tvoje misljenje. Neko malo na Oca Vam nesto kaze i djeca se odmah jalvjaju. P.S. Dzeko je napadac, imao je dobre dvije asist, ali to mu nije posao, zavrsnica jako losa kod onog suta. Pssssst sine.SamoZeljo je napisao/la:Ma sta nam rece?sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Covjek sa dva poteza odlucio utakmicu a ti fol nesto pametujes!!
PSSSSSSST! NIJEDNE VISE!![]()
(veze ti nemas)
nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.panties je napisao/la:i opet mahalaska prica![]()
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.