Jel to onaj sto ne skida suncane nikad i kad je nocna

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svaka čast za potezMejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:00Pozdrav svima, ukratko : nisam se oglašavao predugo na forumu, prvo jer nemam vremena ispratiti sve, drugo jer se neke stvari jednostavmo u Tuzli kao gradu ne mogu ispravit. Želim se zahvaliti svima na do sada napisanim postovima, jer sam iz većine vaših postova našao inspiraciju da napišem većinu saopštenja za Fukare. Hajmo reći da sam spona između vrha grupe i 90% izdatih saopštenja do sada.
Želim vam reći da je prijedlog za skupštinu bio da se ona sastoji od 9 osoba na papiru. Obični a4 papir, ispisan hemijskom olovkom koju dotična 2 gospodina nisu htjela potpisati. Na papiru je 5 potpisa ukljucujuci Gradu i Karica. Želim naglasiti da vaše objave pratim i da dosta informacija možemo i odavdje izvući.za kraj imamo 4 igrača TC koja bi trebala doći, ali mi nije rečeno o kome se radi.
1. Sastanak je bio organizovan u idućem sastavu :slatina87 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:50Svaka čast za potezMejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:00Pozdrav svima, ukratko : nisam se oglašavao predugo na forumu, prvo jer nemam vremena ispratiti sve, drugo jer se neke stvari jednostavmo u Tuzli kao gradu ne mogu ispravit. Želim se zahvaliti svima na do sada napisanim postovima, jer sam iz većine vaših postova našao inspiraciju da napišem većinu saopštenja za Fukare. Hajmo reći da sam spona između vrha grupe i 90% izdatih saopštenja do sada.
Želim vam reći da je prijedlog za skupštinu bio da se ona sastoji od 9 osoba na papiru. Obični a4 papir, ispisan hemijskom olovkom koju dotična 2 gospodina nisu htjela potpisati. Na papiru je 5 potpisa ukljucujuci Gradu i Karica. Želim naglasiti da vaše objave pratim i da dosta informacija možemo i odavdje izvući.za kraj imamo 4 igrača TC koja bi trebala doći, ali mi nije rečeno o kome se radi.
![]()
Imam nekoliko pitanja pa da odgovoriš ako budeš mogao/znao
1. Otkud u Skupštini Grado Karić Aco i Buci? Zašto se nije moglo izglasat povjerenje UO, ako su svi ostali bili ZA, ispunjen je uslov za dvotrećinsku većinu i prema Statutu to je dovoljno da se izglasa.
2. Kakvu vi PRAVNU garanciju imate da neće doći do fuzije , promjene grba i sl. Jer to što je on usmeno iznio kao plan i što je reko da neće bit fuzije možemo nabit na qrc. Ako bude imo većinu u Skupštini i svoje ljude vrlo lako se to može izglasat, a budući da vi, grad i UG kao neki potencijalni oponenti Azmiru (ako pomisli na fuziju) uopšte niste složni.
3. Zašto se ide s prijedlogom o samo 9 članova Skupštine, kad u svakom klubu ima po 40 , 50 članova minimum?
4. Da li ste vi za to da član UO može bit i član Skupštine?
Predstavnik RSD Sloboda na društvenim mrežama otvoreno podržava protivnike Azmira,takođe i neki drugi su dušmani kluba,da li je to u redu i da li nam takvi misle dobro?MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:031. Sastanak je bio organizovan u idućem sastavu :slatina87 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:50Svaka čast za potezMejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:00Pozdrav svima, ukratko : nisam se oglašavao predugo na forumu, prvo jer nemam vremena ispratiti sve, drugo jer se neke stvari jednostavmo u Tuzli kao gradu ne mogu ispravit. Želim se zahvaliti svima na do sada napisanim postovima, jer sam iz većine vaših postova našao inspiraciju da napišem većinu saopštenja za Fukare. Hajmo reći da sam spona između vrha grupe i 90% izdatih saopštenja do sada.
![]()
Imam nekoliko pitanja pa da odgovoriš ako budeš mogao/znao
1. Otkud u Skupštini Grado Karić Aco i Buci? Zašto se nije moglo izglasat povjerenje UO, ako su svi ostali bili ZA, ispunjen je uslov za dvotrećinsku većinu i prema Statutu to je dovoljno da se izglasa.
2. Kakvu vi PRAVNU garanciju imate da neće doći do fuzije , promjene grba i sl. Jer to što je on usmeno iznio kao plan i što je reko da neće bit fuzije možemo nabit na qrc. Ako bude imo većinu u Skupštini i svoje ljude vrlo lako se to može izglasat, a budući da vi, grad i UG kao neki potencijalni oponenti Azmiru (ako pomisli na fuziju) uopšte niste složni.
3. Zašto se ide s prijedlogom o samo 9 članova Skupštine, kad u svakom klubu ima po 40 , 50 članova minimum?
4. Da li ste vi za to da član UO može bit i član Skupštine?
Predstavnik grada Tuzla - 2x osobe ( ne želim javno iznositi imena, dvije ženeske osobe su u pitanju )
Predstavnik RSD Sloboda - Ademir Hajdarhodzic
Predstavnik FK Sloboda - Eldar Jusufovic
Predstavnik UG Veterani FK Sloboda - Gradimir Crnogorac
Predstavnik UG Prijatelji FK Sloboda - Aleksandar Jovic, Mario Lovric
Predstavnik UG Fukare Tuzla - vođa
Predstavnik Azmira Husića
Skupština kluba ne postoji, odnosno prestala je sa radom prošle sedmice, zato je za početak potrebno formirati skupštinu od minimalno 9 članova ( što ne znači da će ostati toliko )
2. Azmir je sam od toga odusta nakon konsultacije sa scojim advokatima, jer priča da ako se 2 kluba spoje i da se brišu dugovi ne pije vode. U slučaju fuzije bi sva dugovanja ostala i ne bi se sa time ništa postiglo. Za ostalu garanciju se mora pobrinuti buduća Skupština.
3. Ovo sam ukratko objasnio u prvom odgovoru.
4. Mi se nismo oglašavali po pitanju ko može, a ko ne činiti Skupštinu kluba, trenutni cilj je organizovati UO i zakonski imati broj skupštinaea da bi se mogli pripremati za novu sezonu, a o idućim koracima će se raspravljati.
Nadam se da sam uspio odgovoriti na pitanja, ako imaš još slobodno napiši.![]()
Ljudi ovdje slabo pamte to je glavni problemMejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:031. Sastanak je bio organizovan u idućem sastavu :
Predstavnik grada Tuzla - 2x osobe ( ne želim javno iznositi imena, dvije ženeske osobe su u pitanju )
Nije mi bilo jasno otkud 9 ljudi kad je posljednja obavijest iz Kluba bila da se radi o 7 novih ljudi. Dalje ako su i Buci i Aco i Mario protiv, to je opet malo da se obori prijedlog što znači da je bar još jedan član bio protiv.MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:031. Sastanak je bio organizovan u idućem sastavu :
Skupština kluba ne postoji, odnosno prestala je sa radom prošle sedmice, zato je za početak potrebno formirati skupštinu od minimalno 9 članova ( što ne znači da će ostati toliko )
2. Azmir je sam od toga odusta nakon konsultacije sa scojim advokatima, jer priča da ako se 2 kluba spoje i da se brišu dugovi ne pije vode. U slučaju fuzije bi sva dugovanja ostala i ne bi se sa time ništa postiglo. Za ostalu garanciju se mora pobrinuti buduća Skupština.
4. Mi se nismo oglašavali po pitanju ko može, a ko ne činiti Skupštinu kluba, trenutni cilj je organizovati UO i zakonski imati broj skupštinaea da bi se mogli pripremati za novu sezonu, a o idućim koracima će se raspravljati.
Predstavnik RSD Sloboda na društvenim mrežama otvoreno podržava protivnike Azmire,da li je to u redu i da li nam takav misli dobro?
Grado i Karić su nova 2. Nema na čemu, hvala na podršcislatina87 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:18Nije mi bilo jasno otkud 9 ljudi kad je posljednja obavijest iz Kluba bila da se radi o 7 novih ljudi. Dalje ako su i Buci i Aco i Mario protiv, to je opet malo da se obori prijedlog što znači da je bar još jedan član bio protiv.MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:031. Sastanak je bio organizovan u idućem sastavu :
Hvala na izdvojenom vremenu , i samo nastavite sa transparentnim radom, jer su samo kod nas sastanci , odluke , plate igrača i sl tajne.![]()
U tuđe glave ne možemo ući, teško je u ovom trenutku govoriti i etiketirati ko šta misli. Žalosno je što udruženja nisu ujedinjena i da zajedno rješavamo problem. Ne mora biti Husić, može biti bilo koji čovjek koji je spreman da uloži i pomogne klubu, nažalost takvih ljudi nema puno, a ni drugi nisu bas željni i puni elana da pomognu.
Toliko je sposoban da su ga morali vratiti i staviti da odlucujesuperior1982 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:29Kako je Eldar Jusufović predstavnik FK Sloboda kad je dao ostavku i potpisao otkaze?
https://www.fksloboda.ba/vijesti/eldar- ... mEE8E6v3iJ
Koga oni zahebavaju i dokle misle da mogu to raditi?
Ljudi hebu,ne vade.
Ovaj predstavnik RSD Sloboda javno ponižava Azmira,kakve su ovo igre?
O Aci,Mariju i drugim ne bih trošio vrijeme ni živce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.