FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jun 2017, 10:08

DenchiNL je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa sto imamo trazit zajednicki jezik sa insanom u cijem svijetu zive igraci koji u kantonalnim ligama imaju platu od 8 hiljada kaemova. (:
Ja budaletine i izjave :facepalm: pa cijeli sda bi došo igrat kantonalnu jbt život :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Nisi znao da je Bake u slobodno vrijeme fudbaler u kantonalnoj??? :mrgreen: :urnebes:
Taman mu to da vrati kredit za stan :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 10:11

Mislio je na.godišnju platu, jer se pričalo o.godišnjoj plati
Ali ni to nije tačno.jer.u federalnoj su tolike plate ito one srednje i dobijaš samo dok sezona traje i dio Priprema a ne.12 plata
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2017, 10:16

Pantelija je napisao/la:Mislio je na.godišnju platu, jer se pričalo o.godišnjoj plati
Ali ni to nije tačno.jer.u federalnoj su tolike plate ito one srednje i dobijaš samo dok sezona traje i dio Priprema a ne.12 plata
Znaci provjereno ti govorim da u kantonalnoj ligi igraci igraju za pivu i desetku u pola somuna po utakmici :D
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 12 jun 2017, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2017, 10:16

Cijelo vrijeme sam mislio da ovaj Primorac naginje za Hadzica iz nekih normalnih razloga,ustvari mislio sam da vuce na to da se djeci treba dati sansa da se igra,i hajd ok mi je to bilo sve.Al sada vidim da on barata informacijama direktno, i zna cifre za malog,ide na pripreme ne ide(prije nego se zvanicno objavilo) .Ispade da frajko il mu je brat,il babo,il ima nekog udjela u vodjenju ovog malog.

Mi smo ovdje momak zbog Sarajeva ne zbog pojedinaca i niko nije veci od kluba.A ti u klub pa kukaj njima sto vam ne ispunjavaju zahtjevima,ogadit ces to djete ljudima sa tim guranjem.I talenat je samo nekih 10-15% garanta za uspjeh,imalo je Sarajevo i vecih talenata od malog. Ovo sto ti pises ovdje i sto on izvoljeva je sve u kontru malog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2017, 10:17

Primorac je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.
Evo nam i prognozera, vidim ja nešto fali :lol: Samo šibaj Evi

@Primorac vraćaj se na temu i zakuhaj. Svakako pola lažeš. :urnebes:
100% provjerena info...
Hadzic je pristao bio na platu od 1000km mjesecno sa tim bonusima ali da se stavi otpusna klauzula 250-300 000eura ili da 30% utakmica mora igrati u prvoj godini. Posto im je guzica u upravi zinula pa im i to malo i nisu dali klauzule mali je rekao nece ispod 2500km igrati. Posto je provjerena info sad komotno mogu upravi spominjati najmilije jer ce vjerovatno **** dobiti za malog. Tim parama bi se mogao obezbjediti jedan podobar kapitalac i njegova godisnja plata... Vidjet cemo iducu sezonu kako cemo varirati...
Evo ovaj post njegov je dokaz koliko je uprsva odradila dovar.posao cuj odredjuje cijenu za koliko cemo ga prodat il da igra 30 posto tekmi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2017, 10:25

Nema potrebe da pise ovdje neko ko ocigledno nije navijac sarajeva nego menadzer, agent,zastupnik...i da baca price....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 12 jun 2017, 10:28

Vodi ga u federalnu za 8 milja neka igra! :urnebes:

Mislim da ce pristati na ponuđene uslove i potpisati ugovor kad shvate da Ilievski nije Dino vagina.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2017, 10:28

Meni ga je ogadio, jer je to ocigledno grupa hohstaplera koji hoce da muzu Sarajevo. Ma mrs bagro, kakve ponude? Pa koliko ste zeljni para odveli bi ga u Kinu ako treba, da je bila neka ponuda. Benfica? Odlicna ekipa za mlade igrace i razvoj i sto nije otisao? Prerastao Benficu, rekli Portugalci Suarez od Bosne nisi ti za nas, ti trebas u Barcu ili Real.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 10:32

Sto bi mi.stavljali bilo kakvu klauzulu?
Znaš li da se.klauzulue stavljaju IZNAD vrijednosti igrača, ito dobro, pa ko voli neka izvoli. Npr higuainu 90 Mil.
Klub hoće da izvuče maksimum, klub živi od toga. On umjesto da radi i bori se za mjesto u timu, da je prvi na.pripremama, on se.gura oko ugovora, propušta pripreme i sebi sam skače.na glavu.
Negiranje godinu dana njemu bi bilo pogubno za karijeru, posebno jer je napadač.

Klub je iznad svega i neka Nedim dobro razmisli sta radi. Ima najbolje uslove za treniranje, ima ekstra platu za svoje godine, priključen je prvom timu, ako je kvalitet, igrat će, i škoro je sam se.izborio za mjesto u.timu i tada nije bilo članaka za petobu.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 jun 2017, 10:33

Ovakvi menadjeri, porodica ili komsije unistavaju te mlade igrace uz jos koji placen text na ovim portalima, dominacija u omladinskoj ligi ne mora nista da znaci, bilo je igraca koji su izdominirali te omladinske lige pa ih danas nigdje nema. A ovom malom Nedimu samo mogu biti teret te sve price i novinski clanci jer navijaci ce imati velika ocekivanja od starta, ima ljudi koji ga nisu nikad ni pogledali, a vec bi ga u prvom timu zacementirali u prvoj postavi, jer eto nase je dijete koje razvaljuje satro. Dao Bog da on u Barseloni zavrsi sto se mene tice, ali ovo sto u ovom trenutku rade i ucjenjuju klub moze na kraju samo njemu stetiti jer talenata na ovim prostorima je bilo i bice.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 jun 2017, 10:41

Pantelija je napisao/la:Sto bi mi.stavljali bilo kakvu klauzulu?
Znaš li da se.klauzulue stavljaju IZNAD vrijednosti igrača, ito dobro, pa ko voli neka izvoli. Npr higuainu 90 Mil.
Klub hoće da izvuče maksimum, klub živi od toga. On umjesto da radi i bori se za mjesto u timu, da je prvi na.pripremama, on se.gura oko ugovora, propušta pripreme i sebi sam skače.na glavu.
Negiranje godinu dana njemu bi bilo pogubno za karijeru, posebno jer je napadač.

Klub je iznad svega i neka Nedim dobro razmisli sta radi. Ima najbolje uslove za treniranje, ima ekstra platu za svoje godine, priključen je prvom timu, ako je kvalitet, igrat će, i škoro je sam se.izborio za mjesto u.timu i tada nije bilo članaka za petobu.

Zimus je Čala htio malog voditi na pripreme, ali njegovi "prijatelji" su ga umjesto na pripreme vodali po bjelom svjetu.
Bez priprema ga nije bilo ni blizu klupe. Sada opet umjesto da ide na pripreme "pregovara".
Znači još jedna sezona u juniorima, nakon toga može u kantonalnu ili na klupu u federalnu.
Još jedan propali talenat, volio bih da griješim, ali to je realan scenario.

High

Post Postao/la High » 12 jun 2017, 10:44

Ima li kakvih novosti, osim ovih gluporija imbecilnih menadžera? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jun 2017, 10:45

@primorac
Posljednje upozorenje, bez vrijeđanja forumaša

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 10:46

Esport je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Sto bi mi.stavljali bilo kakvu klauzulu?

Zimus je Čala htio malog voditi na pripreme, ali njegovi "prijatelji" su ga umjesto na pripreme vodali po bjelom svjetu.
Bez priprema ga nije bilo ni blizu klupe. Sada opet umjesto da ide na pripreme "pregovara".
Znači još jedna sezona u juniorima, nakon toga može u kantonalnu ili na klupu u federalnu.
Još jedan propali talenat, volio bih da griješim, ali to je realan scenario.
A u tom grmu leži zec

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jun 2017, 11:24

Nasa djeca :bow: :bow: :bow:
Dragi Hase sta se ovo desava :facepalm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2017, 11:26

BordoBolesnik je napisao/la:Nasa djeca :bow: :bow: :bow:
Dragi Hase sta se ovo desava :facepalm:
pa momak htio da se oproba u evropi, a Sarajevo je i onako tu stvoreno da se samo na njega ceka... sta ce njemu pripreme sa prvim timom, momak u Krupi vukotica na leđa stavi i vodi loptu :kafa: i jos 2500 platicu... i 30% tekmi...
jel trazio da izvodi penale? :kafa:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 jun 2017, 11:27

:nedam:
THEC je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Primorac je napisao/la: za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 km
Koji to igrač u kantonalnoj ligi prima 8000 ? Koji to klub u kantonalnoj ligi ima te pare :?:
jeste ako je ta kantonalna liga ustvari 3.liga Njemacke, onda ti vjerujem

ps. po ovom Husarinom komentaru bih pretpostavio da se igracima nude ustvari manje plate ali i dodatni bonusi ovisno od ucinka, sto je mozda davno trebalo uvesti

https://prnt.sc/fihskx
Mater da mu je bila mudrija, abortirala bi ga.
4.10.2009.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 jun 2017, 11:41

kinosvra je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:O kakvim je bonusima rijec, moze li neko vise reci?
Bonusi su umjesto dosadasnjih rata koje su igraci dobivali neovisno o zaslugama, zimi po 10 milja, ljeti 15-20-30-50...zavisi kako ko, igrao ili ne sada dogovaraju sa igracima cifre po nastupu, pobjedi, nerijesenim rezultatima, trofejima, golovima, asistencijama.

Pa izvoli, igraj pobjedjuj, osvoji trofej i zaradi pare.
Svaki igrac koji bude igrao, i u tom mjesecu bude skupio nastupe i par pobjeda zaradit ce na platu jos milju, dvije, tri...kako ko.
Ovako već odavno rade u radniku iz bijeljine, zato ljudi i ginu svaku tekmu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jun 2017, 11:42

Mali nije odigrao ni 180 minuta za prvi tim a već je ogađen jedno 65% navijača Sarajeva... zbog gluposti koje prenosi njegov brat, otac, menadzer, komšija i šta ja znam već. Nadam se da ovo nije istina i da je mali pametniji od ovog Primorca.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 jun 2017, 12:17

FrancescoTotti je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Mislio je na.godišnju platu, jer se pričalo o.godišnjoj plati
Znaci provjereno ti govorim da u kantonalnoj ligi igraci igraju za pivu i desetku u pola somuna po utakmici :D
Jel i za Ramazan dobiju pivu? :D
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Fouzi1, Galantni, Google Adsense [Bot], NazorUso, PapakIzSa, Vanja8 i 96 gostiju.