Kad smo kod toga, treba i njemu ugovor produziti na vrijeme...ne cekati zimu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad za sad takve ugovore imaju Pero, Dusan i Mico jer su oni potpisali nove ugovore, i takvi ce se ugovori potpisivati i ubuduce, pogotovo sa domacim igracima.simidobar je napisao/la:Dal je moguce da smo i to docekali, svaka cast za upravu. Nesto sto ce popravit situaciju na terenu.kinosvra je napisao/la:Bonusi su umjesto dosadasnjih rata koje su igraci dobivali neovisno o zaslugama, zimi po 10 milja, ljeti 15-20-30-50...zavisi kako ko, igrao ili ne sada dogovaraju sa igracima cifre po nastupu, pobjedi, nerijesenim rezultatima, trofejima, golovima, asistencijama.zlo87 je napisao/la:O kakvim je bonusima rijec, moze li neko vise reci?
Pa izvoli, igraj pobjedjuj, osvoji trofej i zaradi pare.
Svaki igrac koji bude igrao, i u tom mjesecu bude skupio nastupe i par pobjeda zaradit ce na platu jos milju, dvije, tri...kako ko.
Njemu otkako je dosao svako 6 mj produzavaju ugovor, ali mislim da ce mu sad dati jednogodisnji ugovor jer je zasluzio.Zagor je napisao/la:Pa zar mu nisu produzili?
MortemHz je napisao/la:Oduvijek sam bio fan ovoga sa bonusom
Kakvi su ovo klosari treba im zabraniti da prilaze klubu udarat ih gdje god ih vidimo,i Kantardzic ne moze sad da radi sta hoce i da daje ugovore kakve hoce pa da on prvo profitira pa svi ostali malo morgen,Ilievski je iskusan lik i ima iskustva ko svi ovi zajedno i uspjeha u biznisu,kao i ovaj direktor Veleza,nema zajebancije sa njima,da su nam barem svi ovako sposobni.dynamodresden1 je napisao/la:ovoj dvojici zabraniti ulaz u kanton pizda li im materina ,a elvire nismo te zaobravili tebe itvojih najmilijih
Sta ce ba nj9h dv9jica pucat? Molim boga da ih na zapadu sretnem neku tekmu il prije tekme negdje mangupcine dvije kile sa krevetom,definit8vno navijaci moraju ove lihvare sibat 20 kilometara u krugu stadiona,vokri Husari nema mu vise veza u klubu da mu igracima daju cifre ppus njemu na ruke,Zeljo ga davno otkacio sto neko rece jos Zrinjskpg imadynamodresden1 je napisao/la:bas u inat ovom lihvaru sad kad se nista ne pita oni ce nekom pucat u koljenaZagor je napisao/la:Dusanu Hodzicu kapitensku dat!
Ma vidis kako pjene ovi kvazi menageri odma znas da stvari dobro ferceraju. Nego ne znam koliko imamo stranaca i dal Dusan,Saric imaju nase drzavljanstvo jer ako nemaju limit sa strancima je gotov,mozemo samo nase drzavljane dovest,i automatski su ti ruke vezane. Novakovic i Pavlovic nemaju za pvu dvojicu ne znamFrancescoTotti je napisao/la:TO JE TO. Bravo. Isto mislimo.esprit24 je napisao/la:Ja kako sam skonto, para ima, ali nema za razbacivanje kao u doba Ibraka kada se igracima davalo i po 50 do 70k za polusezonu. Svidja mi se ovo sa odlascima al ako ne dovedu dva tri kvalitetna pojacanja nek se yebu
Plusevi ove uprave: Produzavanje ugovora na vakat
Davanje normalnih ugovora svima, uz te bonuse koje su uveli
Konacno yebavanje znanja malim provokatorima s druge strane miljacke
Yebavanje i odyebavanje svakojakih polumenadzercica od kluba
Ovi stavovi (potpisi ugovor ili na tribine/mada su to syebali kod Duljevicevog slucaja, uz aminovanje Cale)
Ovaj transfer Mice kuzmanovic
Eh sad, ako ne upotpune prvi tim, ne dovedu POJACANJA, sto se mene tice popisam im se na sve ovo iznad jer Sarajevo mora osvojiti titulu ove sezone!
Ima jos vremena ljudi nemojte odmah pljuvat. Sacekajmo bar pocetak sezone jbt
Kako cu ga staviti u ekipu, nisam ga jos gledao.HordasIstok je napisao/la:Pa imas micu kuzmanovica na krilu brate
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Sve je to tacno. tako pise u savezu ako oni lazu onda i transfermarkt. kod nas samo Novakovic, Pavlovic i Liivak nemaju BIH pasosa.Zagor je napisao/la:Po ovome Dusan ima samo bosansko, sad mozda ovo nije tacno i mozda se ne misli tu na drzavljanstvo, ne znam. Znam samo da njemu stoji samo bh zastava, dok je recimo Saricu Hr i nasa, kao i Crnkicu Americka i nasa... Sad ko ce ti ga znat sta ovo znaci i da li je na kraju krajeva ovo tacan podatak. #samogovorim
Mislio sam u najdrazem dresu. Imas milion primjera, Ronaldo u drugoj ekipi dovedemo ga ne moze se sastaviti sa loptom. Ne treba se zalijetati, gadna je klima na Hasetu.HordasIstok je napisao/la:Pa cuj nisi ga gledo momak se sprdao sa dusanom u kupu brate na hasetu i u kaknju momak je najbolji igrac sa brkicem kad je mladost u pitanju mada i mlad je vidjet cemo ga sutra protiv svice optimistican sam kad je on u pitanju
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
100% provjerena info...pitic je napisao/la:Evo nam i prognozera, vidim ja nešto faliEvander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.Samo šibaj Evi
@Primorac vraćaj se na temu i zakuhaj. Svakako pola lažeš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.