Da, ono što čini razliku između vas i nas.

Kompletna ova situacija ti je dokaz koliko nesretni prosjaci pate da budu kao mi. Ovih dana su postali sve ono za što su nas prozivali zadnjih 10 godina i tako pojeli svojih go.vana dovoljno za čitav život, iako im nije prvi put da ih jedu na isti ovaj način jer smo ovo već vidjeli na slučaju Cerić i slučaju Diglišić, samo što su tad jeli go.vna za dž.
Ne razumijem poentu?
Opusteno sta se lozite,kad mozete i vi svasta iznositi, ne pecajte se onda kad neko uzvrati.huntingseason je napisao/la: ↑28 dec 2025, 02:58Ne razumijem poentu?
Tradicionalno, na Hasetov turnir dolazi mladja raja, cime prikazujemo snagu i brojnost mladjih na sjeveru.
Samim tim da ti mislis da je ovdje grupa, a ne omladina govori to da smo uspjeli u svom cilju, da prikazemo da imamo najjaci podmladak u drzavi.
Zasto se pravis budala kad znas ko je kod vas glava…DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 dec 2025, 02:45Da, ono što čini razliku između vas i nas.Pablo11 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 02:31Koja ironija, zar ne?DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:46
Jbg, neko na tribinu iz školskih klupa, neko iz zatvorskih ćelija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takodjer saznajemo, da Fk Zeljeznicar, navodno, ima pravo da zadrzi humanitarni broj na Pomozi.ba, kao garanciju u slucaju povlacenju strateskog partnera, a u vezi nesmetanog tekuceg poslovanja...jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:32Po njihovim komentarima vidim koliko im je bilo tesko sve ove godine i koliko su patili. I koliko žele biti nalik nama. Nevjerovatno.
Zato sam i prestao komentarisati prvi put u zivotu osjetim sažaljenje za veću grupu ljudi. Neka ih nek se vesele nisu dugo.
To nije odgovor na pitanje
Pa sta mu jeDoktorXabaras je napisao/la: ↑28 dec 2025, 07:19
Znam, onda gledaj ga lafčino, vidiš ga. Das ist Sarajevo.
Pa to je jedino ostalo, pravit se budala.luckystrike je napisao/la: ↑28 dec 2025, 09:10Kad decenijska filozofija spadne na moretel' spavat' i još kmečite.
Vi ste željini, željezničar je Mirvicev!!luckystrike je napisao/la: ↑28 dec 2025, 09:10Kad decenijska filozofija spadne na moretel' spavat' i još kmečite.