Ako bude igrao ovako ili bolje zasluzuje i u repku da ga guramo...muhamedhulk je napisao/la:Plata je sasvim ok, akp je istina. Mali je zasluzio sve i marku! Za nadati se da ce i ove sezone biti na nivou, pa nek' ide na ljeto za mil cifruharis004 je napisao/la:Sad husara piše otvoreno da je Dušanova plata 5.000 mjesečno. Po meni, višak informacija za ljude oko kluba.
I ta informacija i ono u vezi sa Hadžićem..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas, Mićo je ok ali ne smije na njemu zavrsitiFrancescoTotti je napisao/la:Bez pojacanja ce se posrat na sve ove dobre poteze koje su povukli.
Sarajevo NE SMIJE jos jednu sezonu zavrsiti bez titule prvaka!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
STOP tepanju igracima !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
5000 bruto, što u netu iznosi dosta manjeharis004 je napisao/la:Sad husara piše otvoreno da je Dušanova plata 5.000 mjesečno. Po meni, višak informacija za ljude oko kluba.
I ta informacija i ono u vezi sa Hadžićem..
Bilbija u FKS: da ili ne 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jednostavno, ako bude k'o sto je bio u Sarajevu prije par godina onda definitivno ne, ako bude k'o sto je u Zrinjskom onda da..Mokes je napisao/la:Bilbija u FKS: da ili ne
Otkuda sad pa toMokes je napisao/la:Bilbija u FKS: da ili ne
Sarajevo ljubavi moja!
UPRAVA KAPA DO PODA
Niko ama bas niko nije veci od kluba !
Kova CIGANE kako te stid nije ! Nisi se zalio na pare kad si povredu imao ?! ako nista duzan si makar sezonu odradit... kako se Benko revansirao sto je sjedio na klupi 6mj ....
Mali Hadzicu 17 ti je god malo ti milja maraka ....
Jesi talenat al i Radovac je bio pa .... gdje srljas 17 ti je god .... ccccc
Vec zaradjujes vise od mame i tate ... treba da si ponosan na sebe i da treniras i guras naprijed pa kad budes davao preko 10 golova u sezoni onda ces dobit koliko ti je zelja ...
Saide ako stvarno volis Sarajevo kako govoris da volis napusti ga sam nemoj da kvarimo misljenje o tebi .... Hvala ti legendo za sve nikad zaboravljen neces biti i tvoj doprinos klubu ..... al buraz ti vise ne licis na fudbalera ... da si imalo profesionalac makar bi gledao da si u liniji et da si nalik na sportistu ....
Valentine ljubim te u celo ! Kako se pokazu nek toliko bonusa dobiju ! tako treba ! plate na minimum pa nek pobjedama i golovima zasluze bonuse !
DOSTA JE BILO UHLJEBLJAVANJA U FK SARAJEVO ..... MOMCI VRIJEME JE DA SE ZASLUZE TE PLATE !
Ja sam odusevljen ovom politikom .... samo jos ocekujem ta pojacanja i

Niko ama bas niko nije veci od kluba !
Kova CIGANE kako te stid nije ! Nisi se zalio na pare kad si povredu imao ?! ako nista duzan si makar sezonu odradit... kako se Benko revansirao sto je sjedio na klupi 6mj ....
Mali Hadzicu 17 ti je god malo ti milja maraka ....

Vec zaradjujes vise od mame i tate ... treba da si ponosan na sebe i da treniras i guras naprijed pa kad budes davao preko 10 golova u sezoni onda ces dobit koliko ti je zelja ...
Saide ako stvarno volis Sarajevo kako govoris da volis napusti ga sam nemoj da kvarimo misljenje o tebi .... Hvala ti legendo za sve nikad zaboravljen neces biti i tvoj doprinos klubu ..... al buraz ti vise ne licis na fudbalera ... da si imalo profesionalac makar bi gledao da si u liniji et da si nalik na sportistu ....
Valentine ljubim te u celo ! Kako se pokazu nek toliko bonusa dobiju ! tako treba ! plate na minimum pa nek pobjedama i golovima zasluze bonuse !
DOSTA JE BILO UHLJEBLJAVANJA U FK SARAJEVO ..... MOMCI VRIJEME JE DA SE ZASLUZE TE PLATE !
Ja sam odusevljen ovom politikom .... samo jos ocekujem ta pojacanja i

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Pa mozda da bude 4 stoper kad budu igrali izmedju sebe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozes li ti meni objasniti zasto je Mujakic potpisao, ako je Pero treca opcija.kinosvra je napisao/la:Od zadnjem veznom, desetki, stoperu i napadacu.RedEvil je napisao/la:Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik
Za stopera nije zurba jer ima Pero kao treca opcija, ali zadnji vezni, desetka i napadac su prioriteti i sto prije ce pokusati to zavrsiti.
Najgore je sto svi malo bolji igraci cekaju nesto za vani, ili lupaju cifre a nama se zuri.
Salim se.
Mujakic je izlazno godiste juniora, potpisali su ga jer vjerovatno ocekuju da ce od njega nesto biti i vjerovatno ce ga poslati negdje na posudbu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva od danas borave na Jahorini, gdje će u narednih deset dana obaviti pripreme za predstojeće takmičarske utakmice. Naša ekipa se okupila prije nekoliko dana nakon kratke pauze, a svoje utiske o prvim treninzima, te očekivanja od priprema na Jahorini, prenio nam je Zijad Švrakić, pomoćni trener u stručnom štabu Sarajeva.
"Prvi dani donijeli su uvodne treninge, kako bi se vratili u ritam poslije desetak dana pauze. Sve ide svojim tokom, prema planu i programu rada. Jedino nam stvara pometnju činjenica da imamo značajan broj omladinskih reprezentativaca, koji ne borave sa nama, ali će se priključiti ekipi po okončanju utakmica sa reprezentativnim selekcijama. Danas idemo na Jahorinu, na drugi dio priprema, gdje ćemo intenzivirati rad.", rekao je Švrakić, osvrnuvši se potom na značajan broj mladih igrača, koji borave sa prvim timom.
"Nakon par treninga, rano je donijeti neki sud, ali se potencijal vidi. Ovim momcima treba dati vrijeme i prostor, kako bi se uvjerili u njihove kvalitete."
Sarajevo će za nekoliko dana saznati svog protivnika u prvom krugu kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu. Pitali smo Švrakića, kojeg protivnika priželjkuje u prvoj rundi međunarodnog takmičenja.
"Nadam se lakšem protivniku i kraćem putu. Želja je proći taj prvi krug, to je najvažnija stvar u ovom trenutku i nakon toga, želimo pokušati da napravimo nešto dobro u Evropi. Nemamo mnogo vremena za analizu nakon što dobijemo protivnika, ali se nadam da ćemo izvući protivnika ne tako dalekog i ne tako jakog.", dodao je Švrakić.
"Prvi dani donijeli su uvodne treninge, kako bi se vratili u ritam poslije desetak dana pauze. Sve ide svojim tokom, prema planu i programu rada. Jedino nam stvara pometnju činjenica da imamo značajan broj omladinskih reprezentativaca, koji ne borave sa nama, ali će se priključiti ekipi po okončanju utakmica sa reprezentativnim selekcijama. Danas idemo na Jahorinu, na drugi dio priprema, gdje ćemo intenzivirati rad.", rekao je Švrakić, osvrnuvši se potom na značajan broj mladih igrača, koji borave sa prvim timom.
"Nakon par treninga, rano je donijeti neki sud, ali se potencijal vidi. Ovim momcima treba dati vrijeme i prostor, kako bi se uvjerili u njihove kvalitete."
Sarajevo će za nekoliko dana saznati svog protivnika u prvom krugu kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu. Pitali smo Švrakića, kojeg protivnika priželjkuje u prvoj rundi međunarodnog takmičenja.
"Nadam se lakšem protivniku i kraćem putu. Želja je proći taj prvi krug, to je najvažnija stvar u ovom trenutku i nakon toga, želimo pokušati da napravimo nešto dobro u Evropi. Nemamo mnogo vremena za analizu nakon što dobijemo protivnika, ali se nadam da ćemo izvući protivnika ne tako dalekog i ne tako jakog.", dodao je Švrakić.
Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zdrav i u formi, kvalitet neosporan! Ali ga ne očekujem u bordo dresu opet, nažalost.mensur55 je napisao/la:Komazec: Povratak u Evropu? Sve je moguće
Bujrum
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Iz koliko sansi?High je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iz jedne.Evolution87 je napisao/la:Iz koliko sansi?High je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Bilbija-DA
Sabrina/Tamara vs Zerina

Sabrina/Tamara vs Zerina

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sredit cemo ti probu onda. Kad moze Murga sto ne bi mogao i tiHigh je napisao/la:Iz jedne.Evolution87 je napisao/la:Iz koliko sansi?High je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene?Prvi gol iz prodora, sam završio, a drugi s jedne polovice na drugu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hadzija na insta stavio sliku kako igra tenis sa mamom
Mozda prelazi na tenis?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ajde kod nas brate !!!mensur55 je napisao/la:Komazec: Povratak u Evropu? Sve je moguće
Bujrum

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jesi to protiv @jokera igr'oHigh je napisao/la:Jutros sam na terminu dao dva fenomenalna gola. Ima li Hebibović šansu protiv mene?

@sekac, ma to mi onako cisto da vidim sta raja kaze.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: badboy, BeYaZ, Ferroviere1987, Fouzi1, misstianopenaldo, USB, Vanja8 i 36 gostiju.