Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: Chat
Drazi mi je Abu Hamza koji na pravdi boga je godinama zatvoren bez ikakve optuznice nego bilo koji cetnik ustasa ili lazne multikulti podvale...
Opasnost za nacionalnu sigurnost..zasto...sto se borio za BiH....yebo te takav lazni suzivot.
Opasnost za nacionalnu sigurnost..zasto...sto se borio za BiH....yebo te takav lazni suzivot.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Razlucio sam bogomolje zbog brojki ali sve to je nasa tradicija, bilo samostan u Konjicu ili dzamija u B. Luci.Što je najgore u Tuzli je VRS granatirala i oštetila pravoslavnu crkvu
Imas deftere te npr. izvjestaj P. Masarechije upucen Vatikanu 1625. u kojem pominje 300k katolika i 150k (+) pravoslavaca na ovim prostorima.
Neki svjesno zele izbrisati slicne podatke... Sto je najgore i onaj dio domacih Srba vjeruje da ima vise veze sa Srbijom, a jedan od razloga je SPC. Tu se krije cijeli problem etiketiranja koje je naravno potpomognuto SDA krezubama, i tako dobijes cijeli mozaik podjela.
Jedini izlaz iz ove vukojebine (za one koji nece napustiti zemlju) je nekakva nova generacija koja ce se skolovati u takvom sistemu, u kojem ce istoriju uciti iz istog udzbenika.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 mar 2019, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Osim13 je napisao/la:

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zašto Informer šuti, dokle će se tolerisati hajka pomahnitalih mudžahedina na Renatovom profilu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa da li su braca Bosnjaci makar izveli napade preko drustvenih mreza ?Osim13 je napisao/la:Zašto Informer šuti, dokle će se tolerisati hajka pomahnitalih mudžahedina na Renatovom profilu?
Cyber napadi i sabur u realnom zivotu su nasi zastitni znakovi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Je li neko imao problem da mu Paypal ne pošalje konfirmacijski kod na mobitel? Ukucao sam broj i resendam više puta ali ništa ne stiže
Walk on
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko sam skontao to nikome ne radi iz nekog razloga. Mislim nikome u BiH.313 je napisao/la:Je li neko imao problem da mu Paypal ne pošalje konfirmacijski kod na mobitel? Ukucao sam broj i resendam više puta ali ništa ne stiže

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećemo više nikad.xaviesta je napisao/la:Izvinite Srbi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Sage je napisao/la:Teško Bogu s nama ovakvima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pravda za Renata, pravda za sve naše krmke, ovaj, decu, ovaj...xaviesta je napisao/la:Izvinite Srbi.
Kakav istina o cemu pričas ti ? Pa imas li oci i uši ?44Bertans je napisao/la:Ista priča svugdje. Na bošnjačkim portalima i forumima postoji jedna istina, na srpskim druga, hrvatskim treća. Gotovo po pravilu **** je onaj drugi i za sve je kriv onaj drugi. Mjeri se ****.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smrdko Komsic kaze da jedinu obavezu prema BH bloku imaju u kantonu Sarajevo. Znaci kao necemo iz BH bloka ali cemo uci sa SDA i HDZ u vlast na ostalim nivoima. Ne postoji veci demagog od Smrdka. Svaka cast Smrdko, Kakir je ponosan. 

- Marsal
- Kontakt:
Makar neće KS razrušit, a bolje od njega nije ni za očekivati.tuzlak1987 je napisao/la:Smrdko Komsic kaze da jedinu obavezu prema BH bloku imaju u kantonu Sarajevo. Znaci kao necemo iz BH bloka ali cemo uci sa SDA i HDZ u vlast na ostalim nivoima. Ne postoji veci demagog od Smrdka. Svaka cast Smrdko, Kakir je ponosan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Komšić se može zahvaliti nakaradnom izbornom sistemu, inače bi vidio predsjedništvo jedino čekajući tramvaj na stanici ispred.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da hoce i ovi u TK iz kantonalnog odbora uci pa da se i u SDP zna ko je pravi ko krivi. Bolje bi se docekalo 2022. znajuci da je ispravan samo Kojovic i pola SDP-a.
Uz Hadzikadica.
Uz Hadzikadica.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.