Obriši se oko žvalja, pjenišThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:53Drago mi je što si se pronasao na koje samoprozvane "velikane" sam mislio. Nije baš puno bivših predsjednika kamatarilo svoj klubSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:45Gdje si ljubavniče, nismo te prepoznaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:39Dok u drugim samoprozvanim "velikanima" bivsi predsjednici uzimaju kamatu na posuđen iznos u Veležu bivši predsjednici iz ljubavi u doba najveće inflacije poklanjaju gradnju tribine. I hoće da uspoređuju našu ljubav i njihovu. Ne ide![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije 
Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?
Ne kontam na sta aludiras.prisonbreak je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:22Preslikana utakmica iz PL prije 15 godina, i onda se cudite kad Birac i Zrinjski stimaju, pa Zeljo je potpuno isto stimo i krao
Prvi korak i vec padoste na glavu
Nevjerovatno da sta god Nodi kaze, bude suprotno od toga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?
Imaju kone sprdali su se. Tako da nista te ne treba cuditi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 19:14Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Fk Željezničar.
Pa kreteni to vaši danas po Skenderiji pričaju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 19:14Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
E moj Hašišaru propali i zahrđali, ne možeš porediti ubicu sa momcima koji su ubijeni/žrtve.
Bolje da prčiš ti Avdu i on tebe, možda normalnije kakvo dijete ispadne.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mazlume niko ne može predvidjeti tu ludu milisekundu koja se desi čovjeku. Da može možda bi ova trojica momaka i ona nevina djevojka bili živi. Prestani sa tom debilskom pričom prčim ti majku glupu bezobraznu
Čuj ono bi nešto da prči.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 19:37Mazlume niko ne može predvidjeti tu ludu milisekundu koja se desi čovjeku. Da može možda bi ova trojica momaka i ona nevina djevojka bili živi. Prestani sa tom debilskom pričom prčim ti majku glupu bezobraznu
De bolan obriši se fino oko žvalja, pjeniš bezveze.
Evo neću više prenositi što vaši veterani po Skenderiji pričaju. Sram neka ih bude !
Ma Dino je Tobe u pokušaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nema veze brate halal im bio, svakako ih je Zeljo do sad najvise uzeo
Igraci mao uzdrmani atmosferom zbog skupstine i svega, a Iskra ce uzet turnir nasa plava brava svakako najbolje igraju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
NoDi haj molim te jedno dvije-tri godine navijaj za jufke. 
Ništa lično. Maler si
Ništa lično. Maler si
Ulazi li Zmaj od Sipova u upravu Zelje, kao poslovni partner Mirvica u tovu bikova?
Znači Sarajevo i Vratnik sutra u grupi igraju za trofej.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Poceo se bacati i identitet navijaca
Javite bistriksg, ako se pokajao.
Dan je pametniji od noci.
bbcode za sliku
bbcode za sliku🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Dobar je Nodi, samo ima prenose pocesto
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno razumljivo. Ljudi se više ne identifikuju sa klubom koji se odrekao svog identiteta i klupske filozofije. Posjeta od 400-500 ljudi na zadnjoj utakmici je jasna i nedvosmislena poruka navijača i njihov stav o privatizaciji.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 dec 2025, 20:23Poceo se bacati i identitet navijaca![]()
bbcode za sliku