Da je srece pa da igra bas br 10 iza spiceva i tako bi i vise sluzio Ronaldu nego ovako ove sezone vise igra defanzivno sinoc mozda izuzetak mali da je kod sebe zadrzavao loptu ali zasigurno jedan od boljih igraca ako ne i najbolji u ekipi samo sto mu se nedaje prava uloga kao pokretac napada i akcija u usluzi napadacima ove godine slabo ga golovi hoce iskljucivo iz razloga jer je vise povucen nazad i neigra blizu gola nazalost jos nema gola u prvenstvu.Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vodja ekipe, jednostavno zvijer
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Casillas "Ostavit cemo zivot na Camp Nou"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- raul-zakon
- Kontakt:
Nije mi zbog Mourinha, nije mi ni zbog navijača, ni zbog igrača, pa čak ni zbog mene samog, nego bih volio da se sutra desi čudo na Nou Campu samo zbog San Ikera...jer niko više, ni Mourinho ni Pepe(seljober), ni iko više nije ovo zaslužio, samo on...samo on je uspio zadržati gospodstvo u svem ovom haosu...JEDAN JE IKER !!! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- anonymousHD
- Kontakt:
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Gdje je moj ucenik Zole ?
Obraca mu se ucitelj Blanco trol lvl Infinite
Evo me haman pa infiniteMesut Ozil 10 je napisao/la:Gdje je moj ucenik Zole ?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj atmosfere ko na sprovodu.StevieM je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
[youtube][/youtube] 

Bgm Mourinhu polako i navijaci okrecu leđa. Marca mu je vec pokazala palac dole, znamo sta to znaci u Realu. Izgleda da su na njegovoj strani jos samo ovi nasi navijaci 

Don't hate what you don't understand.
- raul-zakon
- Kontakt:
I uprava.xaviesta je napisao/la:Bgm Mourinhu polako i navijaci okrecu leđa. Marca mu je vec pokazala palac dole, znamo sta to znaci u Realu. Izgleda da su na njegovoj strani jos samo ovi nasi navijaci

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Bravo. Uprava (Perez) je napravila presedan kad je u pitanju trener Reala. Dali su mu ogromne ovlasti kakve niko prije u Realu nije imao, potpunu slobodu kada su u pitanju transferi. To je razlog zbog cega su jos uvijek uz njega
Iako, nakon sutrasnje utakmice sve se moRe promijeniti, moze postati heroj ko zna

Iako, nakon sutrasnje utakmice sve se moRe promijeniti, moze postati heroj ko zna

Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 25 jan 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
[youtube][/youtube] 

- raul-zakon
- Kontakt:
Vjerujem u čuda, možda je jedno baš rezervisano za večeras u 21:00.xaviesta je napisao/la:Bravo. Uprava (Perez) je napravila presedan kad je u pitanju trener Reala. Dali su mu ogromne ovlasti kakve niko prije u Realu nije imao, potpunu slobodu kada su u pitanju transferi. To je razlog zbog cega su jos uvijek uz njega![]()

HALA MADRID !
HALA MADRID !
U 22 je tekma valjda?raul-zakon je napisao/la:Vjerujem u čuda, možda je jedno baš rezervisano za večeras u 21:00.xaviesta je napisao/la:Bravo. Uprava (Perez) je napravila presedan kad je u pitanju trener Reala. Dali su mu ogromne ovlasti kakve niko prije u Realu nije imao, potpunu slobodu kada su u pitanju transferi. To je razlog zbog cega su jos uvijek uz njega![]()
Iako, nakon sutrasnje utakmice sve se moRe promijeniti, moze postati heroj ko zna![]()
- raul-zakon
- Kontakt:
Moj kiks, jeste u 22:00, zbunio sam se jer na official website sam vidio samo 21:00 a nisam vidio CET. Sorry...Polo je napisao/la:U 22 je tekma valjda?raul-zakon je napisao/la:Vjerujem u čuda, možda je jedno baš rezervisano za večeras u 21:00.xaviesta je napisao/la:Bravo. Uprava (Perez) je napravila presedan kad je u pitanju trener Reala. Dali su mu ogromne ovlasti kakve niko prije u Realu nije imao, potpunu slobodu kada su u pitanju transferi. To je razlog zbog cega su jos uvijek uz njega![]()
Iako, nakon sutrasnje utakmice sve se moRe promijeniti, moze postati heroj ko zna![]()
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Čuda se desavaju ali ne ovaj put decki
Napasti, pokusati uzeti loptu, napraviti koju sansu za gol, neka bude i 5-0.. ali ne samo papansku postavu kao u zadnjem el clasicu.

Napasti, pokusati uzeti loptu, napraviti koju sansu za gol, neka bude i 5-0.. ali ne samo papansku postavu kao u zadnjem el clasicu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Raspad sistema definitivno. Epilog prosle utakmice protiv Barce, igraci otkazali poslusnost, Mourinhova postava protiv Bilbaa, zvizdanje navijaca i pres konferencija poslije utakmice - Mourinho vise ne kontrolise situaciju. Mediji su ga uhvatili na krivoj nozi, jos ako ga i veceras torpedira stalna musterija, a sve su sanse da hoce, ne znam sta vise ima trazit u Madridu. Cekamo jos samo bijele maramice na Bernabeu
[youtube][/youtube]
Raspad sistema definitivno. Epilog prosle utakmice protiv Barce, igraci otkazali poslusnost, Mourinhova postava protiv Bilbaa, zvizdanje navijaca i pres konferencija poslije utakmice - Mourinho vise ne kontrolise situaciju. Mediji su ga uhvatili na krivoj nozi, jos ako ga i veceras torpedira stalna musterija, a sve su sanse da hoce, ne znam sta vise ima trazit u Madridu. Cekamo jos samo bijele maramice na Bernabeu

"Velika trojka" - Perez, Murinjo i ROnaldo idu glaovm kroz zid. Dokazace oni nama da su oni najpametniji i najbolji na svijetu a da je citav svijed lud sto u njima ne vidi vrh. Samo do tada ce ih i istorija zaboraviti a ne samo navijaci i ostali.
p.s. Sto sad papak arogantno ne posalje pomocnog trenera na pressicu ? Nema Mo recept za sebe a tek Blaugranu koja je svj. godinama ipred njega.
p.s. Sto sad papak arogantno ne posalje pomocnog trenera na pressicu ? Nema Mo recept za sebe a tek Blaugranu koja je svj. godinama ipred njega.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Smaras mali... nikog ne zanima sta ces ti napisati, uzivaj u barsi ako mozesbparena je napisao/la:"Velika trojka" - Perez, Murinjo i ROnaldo idu glaovm kroz zid. Dokazace oni nama da su oni najpametniji i najbolji na svijetu a da je citav svijed lud sto u njima ne vidi vrh. Samo do tada ce ih i istorija zaboraviti a ne samo navijaci i ostali.

Nek' zabiju one marame u neku stvar. Pa imamo najgoru publiku moguću, podrška 0 %.. Fuj, gade mi se.. Dođu na utakmicu kao da je neka kazališna predstava a ne Classico.StevieM je napisao/la: Cekamo jos samo bijele maramice na Bernabeu
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.