prevedi na bosanski, da i ja razumijemZOI84 je napisao/la:alaselametPauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.
Nazalost Dzeko nema mentalitet napadaca svjetske klase i nece to nikad ni imati.
Pogledajte samo Ibrahimovica, Balotellija, Ronalda i mnoge druge..oni uvjek vjeruju u sebe bez obzira na sve, a Dzeko samo gleda nesto u zemlju, spustio glavu dole.
Digni glavu gore Dzeko i nemoj se kriti!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ako united izgubi od basela pravice im i oni drustvo u europa ligi.panties je napisao/la:ma napoli igra bas onako...srce na terenusedra je napisao/la:Znaci city ce kako stvari za sad stoje zavrsiti u euro ligi...nije ni to lose...
Gledam malo ovaj Napoli,jbg,ljudi stvarno igraju za desetku..
A Dzeko,asistencije su ok.i to se broji ali ostalo....
zao mi je sto nece city proc zbog dzeke al eto... doduse onda su favoriti da uzmu europa ligu...
a sto ne mogu ovih komentara, dzeko depresivan, gleda u pod, ni s kim se ne druzi, izgubio samopouzdanje (na drugim mjestima ista prica). sve vidovite dzemile
gube 0:2 trenutno

Bas si strucnjak!Pauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.
Nazalost Dzeko nema mentalitet napadaca svjetske klase i nece to nikad ni imati.
Pogledajte samo Ibrahimovica, Balotellija, Ronalda i mnoge druge..oni uvjek vjeruju u sebe bez obzira na sve, a Dzeko samo gleda nesto u zemlju, spustio glavu dole.

Nemoj Boga ti vise.
Idi spavaj mali, vrijeme ti je.
evo gledam upravo rezultate. neka, sami su krivi sebi i jedni i drugi.calcio je napisao/la:ako united izgubi od basela pravice im i oni drustvo u europa ligi.panties je napisao/la:ma napoli igra bas onako...srce na terenusedra je napisao/la:Znaci city ce kako stvari za sad stoje zavrsiti u euro ligi...nije ni to lose...
Gledam malo ovaj Napoli,jbg,ljudi stvarno igraju za desetku..
A Dzeko,asistencije su ok.i to se broji ali ostalo....
zao mi je sto nece city proc zbog dzeke al eto... doduse onda su favoriti da uzmu europa ligu...
a sto ne mogu ovih komentara, dzeko depresivan, gleda u pod, ni s kim se ne druzi, izgubio samopouzdanje (na drugim mjestima ista prica). sve vidovite dzemile
gube 0:2 trenutno
...
prevedi na bosanski, da i ja razumijem[/quote]Pauk je napisao/la:alaselametZOI84 je napisao/la:
Alaselamet na Bosanskom znaci alaselamet

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
lupašPauk je napisao/la:prevedi na bosanski, da i ja razumijemZOI84 je napisao/la:alaselametPauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.
Pauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.
Kako da te neko shvati dobronamjerno kad dvije tako kontradiktorne stvari napises u dvije recenice?
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pao u depresiju jer je igro keca na VillarealPauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.

Nek si ti docekao svojih pet minuta. Boze sto nemogu negativaca.Pauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Alaselamet na Bosanskom znaci alaselametharishp je napisao/la:prevedi na bosanski, da i ja razumijemPauk je napisao/la:alaselametZOI84 je napisao/la:

nikad cuo, al dobro ja sam dijasporac

-------------------Begović------------------
Najbolji strijelac ekipe sa najmanje minuta od svih napadaca, u najjacoj ligi svijeta,veceras 2 asistencije i kazes da nije svjetska klasa???????Pauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.
I da se jos ukopas poredis ga sa Balotelijem,a da stvar bude jos gora smatras ga svjetskom klasom.........Ne kontam..
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Znaci i Man Utd osatje u Europa Ligi ?
jap, oba mancestera outtwostepsfromhell je napisao/la:Znaci i Man Utd osatje u Europa Ligi ?
...
Jesi duhovit. Sta se ti imas uopste javljati. Jesam li ja tebe pitao za tvoje misljenje. Neko malo na Oca Vam nesto kaze i djeca se odmah jalvjaju. P.S. Dzeko je napadac, imao je dobre dvije asist, ali to mu nije posao, zavrsnica jako losa kod onog suta. Pssssst sine.SamoZeljo je napisao/la:Ma sta nam rece?sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Covjek sa dva poteza odlucio utakmicu a ti fol nesto pametujes!!
PSSSSSSST! NIJEDNE VISE!![]()
(veze ti nemas)
Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...
Hajd' pljujte,niste odavno
Vidjelo se da je razočaran izmjenom i to je to,kakvo samopouzdanje i bakrači.

Vidjelo se da je razočaran izmjenom i to je to,kakvo samopouzdanje i bakrači.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Tebi nikakav prevod pomoći ne možePauk je napisao/la:prevedi na bosanski, da i ja razumijemZOI84 je napisao/la:alaselametPauk je napisao/la:Protiv Chelsea, ce Dzeko 100% biti na klupi.

Lik da dvije fenomenalne asistecije, i on tebi nikad' neće biti igrač svjetske klase ...
Idi zakolji se mokrom kiflom ...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
toolyo je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...

nevjerovatno kakav sebicnjak. ovo bi bio go 100%
...
Ako neko nesto kaze na Edina sa argumentima, odmah veze nema o nogometu. Ovo je show ovdje.
Na žalost mnogo djece obitava na ovom forumu, samim ti mi je sve manje interesantna diskusija ovdje...
Da nije Džeke Citi nebi dao 2 gola... dovoljno rečeno.
Da nije Džeke Citi nebi dao 2 gola... dovoljno rečeno.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...