Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Valjda se zna vec da Thuram i Luiz moraju biti u prvih 11
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tiram i Lokateli po meni moraju svaku pčinjati i dalje ne mirišem ovog Luiza, nadam se da sam u krivu, ali do sada ništa nije pokazao
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sta je trebao da pokaze u 20min u prosjeku Luiz?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:21Tiram i Lokateli po meni moraju svaku pčinjati i dalje ne mirišem ovog Luiza, nadam se da sam u krivu, ali do sada ništa nije pokazao
Pa valjda je logika, majku mu, ako nam je vezni red bio OCAJAN prethodnih sezona, ako si trazio pojacanja i ako si platio i doveo lika, da mu das sansu da pocne u prvih 11!! Pa ako bude los, mijenjaj ga i klupiraj.Svi ostali koju su dovedeni kao pojacanja odmah su imali tekme u prvih 11.On nije.
I hajde sto gura Locatellia prije njega, nego gura i McKenniea kojeg je do juce otpisivao. Pa gdje je tu razum? Ili mozda vec sad da konstatujemo da je Luiz los i da smo fulali i "bacili" 50mil ili koliko vec i da su svi ovi u klubu (Locatelli, Thuram, McKennie i Fagioli) bolji!? Onda Giuntolia treba poceti prozivati, jer je to ozbiljan promasaj!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Očigledno se drugi na treningu boljim pokažu, pogotovo Tiram i Lokateli pa eto i Fadžoli.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:09A sta je trebao da pokaze u 20min u prosjeku Luiz?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:21Tiram i Lokateli po meni moraju svaku pčinjati i dalje ne mirišem ovog Luiza, nadam se da sam u krivu, ali do sada ništa nije pokazao
Pa valjda je logika, majku mu, ako nam je vezni red bio OCAJAN prethodnih sezona, ako si trazio pojacanja i ako si platio i doveo lika, da mu das sansu da pocne u prvih 11!! Pa ako bude los, mijenjaj ga i klupiraj.Svi ostali koju su dovedeni kao pojacanja odmah su imali tekme u prvih 11.On nije.
I hajde sto gura Locatellia prije njega, nego gura i McKenniea kojeg je do juce otpisivao. Pa gdje je tu razum? Ili mozda vec sad da konstatujemo da je Luiz los i da smo fulali i "bacili" 50mil ili koliko vec i da su svi ovi u klubu (Locatelli, Thuram, McKennie i Fagioli) bolji!? Onda Giuntolia treba poceti prozivati, jer je to ozbiljan promasaj!
Ako je jedan Mekeni bolji od tebe na treningu ja bih sam napustio klub.
O Kopu da ne pričam koji je naš najbolji vezni igrač.
Međutim tek je sezona počela treba mu dati vremena, ali kako stvari izgledaju ne vjerujem da će biti starter pored Tirama i Lokatelija
MANIJACI JUG 1987
Spam
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 24 jun 2025, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Savona, fagioli, mckenie....

Mota baš tvrdoglav.
Motta nastavlja Allegrievu matricu svjesnog izvođenja lošijih igrača, pogotovo neobjašnjivo je to u u najslabijem dijelu ekipe godinama, vezi.
Sto se tice Savone, momak niti smrdi niti mirise, možda treba da ga neko na ovom nivou dobro ispreskace pa da shvati da nije još spreman. Ali hajde da nas razuvjeri. Fagioli i McK na ekipu koja bez problema igra egal tekme s Realom, ne djeluje mi to pametno, bar jedan od Luiz-Thuram je morao poceti.
I u ligi smo imali priliku vidjeti koliko sporo i nikako ulazimo u tekme s Fagioliem i Amerom, taj dvojac ne ulijeva sigurnost skupa.
Sto se tice Savone, momak niti smrdi niti mirise, možda treba da ga neko na ovom nivou dobro ispreskace pa da shvati da nije još spreman. Ali hajde da nas razuvjeri. Fagioli i McK na ekipu koja bez problema igra egal tekme s Realom, ne djeluje mi to pametno, bar jedan od Luiz-Thuram je morao poceti.
I u ligi smo imali priliku vidjeti koliko sporo i nikako ulazimo u tekme s Fagioliem i Amerom, taj dvojac ne ulijeva sigurnost skupa.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
U **** materinu ako je teža povreda
MANIJACI JUG 1987
Kakav peh, čovjek igra briljantno mjesecima. Nadati se da nije duze, idu repke pa je to spas.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 okt 2024, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Najaci igrac se povredi i to preglupo ...samo da nisu ligamenti
Ode koljeno...daj Boze da je ovo krace od nekoliko mjeseci...ako su ligamenti, kraj karijere
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ide Konsesao, šteta i za Gonzaleza koji ****
MANIJACI JUG 1987
Sta je ovo upm
Ccc, jbmti sunce ko je nas kleo ovih godina, nije dangubio
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno imamo potpunu kontrolu, jedino Jildiz i Mekini nevidljivi, Kop i Fadžoli najrazigraniji
MANIJACI JUG 1987
Dobro djelujemo jer je pristup potpuno drugačiji od ranijeg shvatanja fudbala, napadamo s više igrača, kombinatorika u zadnjoj trećini cesta, visoko stojimo. Ovako ne bi pristupao ni raniji puno jači Juve, nema sanse da bi Juve imao posjed u Njemačkoj.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 21:23Realno imamo potpunu kontrolu, jedino Jildiz i Mekini nevidljivi, Kop i Fadžoli najrazigraniji
Da nije Koop ubrljao onu akcijui dao lijevo Yildizu zabili bi ono.
Ali povrede su problem za nastavak, smanjuje se mogućnost izmjena. Ali bar imamo u centru alternativa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 okt 2024, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.