geykoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 02:17
Izdrži babuka!
Amare, lopove i grobaru, gmazu debeli i ubleho, neznalice i hohstapleru, odlazi iz svetinje!!!
I neka ti se geyko iz Londona pridruži, jedino je on veća ubleha od tebe!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
geykoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 02:17
Izdrži babuka!
Amare, lopove i grobaru, gmazu debeli i ubleho, neznalice i hohstapleru, odlazi iz svetinje!!!
I neka ti se geyko iz Londona pridruži, jedino je on veća ubleha od tebe!!
Nije, kaze pored Mesnice trazi jos 2 zakupljena poslovna prostora koja ce njemu na racun uplacivati rentu a ne klubu.
Svrakindolac je ovaj sto snima videa. Takvog ga dozivljavam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
Vidim ja fali nestoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
Ljepotica kojoj smrdi iz ustaredbull93 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:40Vidim ja fali nestoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
![]()
Bgm tesko. Losi su na gostovanjima pravo. Neka me demantuju danas.
Oni su jedini navijači koje puca trip da se nešto pitaju.
Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:48Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Sta rade legendi kluba cccc najtrofejnijem im treneru, covjeku koji emotivno zivi Zelju...
Je li moguce ovo? Kakve su pridike drzali za Husrefa, mislio sam da barem imaju tu neku odanost legendama svojim...Sram vas i stid strumpfovi, nista vam sveto nije.
Amare izdrzi...jesi strumpf al imas podrsku barem pokojeg pitara, kad te vec tvoji sahranise...
Idem piti kafu.
Mi smo svog otjerali da ne bi igrao ulogu amara.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:43Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:48Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Sta rade legendi kluba cccc najtrofejnijem im treneru, covjeku koji emotivno zivi Zelju...
Je li moguce ovo? Kakve su pridike drzali za Husrefa, mislio sam da barem imaju tu neku odanost legendama svojim...Sram vas i stid strumpfovi, nista vam sveto nije.
Amare izdrzi...jesi strumpf al imas podrsku barem pokojeg pitara, kad te vec tvoji sahranise...
Idem piti kafu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.