FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husara je bace mo ti mamu,nisu mu nudili manji ugovor nego si ti zelio pare mamu ti je bem ustaaa lopovskuu
ma s Husarom nemamo nista vise, koliko znam Hodzic ga je odj.ebao tako da moze samo da sere po fb-u
Pyro is not a crime !
Sretno nasem Sarajevu,a Kovama i ostalim klincima i palcima vozdrica. Samo Klub je bitan. Igraci su prolazni.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
U Dusanovom ugovoru sa Husarom stoji da ugovor vazi dok traje profesionalna karijera fudbalera sto ne bi smjelo pisati i taj ugovor nije validan.
To je robovlasnicki ugovor i klupski advokati jedva cekaju da preda Dusana na sud da mu obore ugovor.
Ali nije njemu toliko krivo sto je izgubio Dusana nego sto su mu vrata Sarajeva zatvorena.
Evo i Bilalagic odveo Mulalica u Mladost, i tu je izgubio, nece moci Husara ni tu igrace voditi.
Ostao mu je jos samo Zrinjski.
To je robovlasnicki ugovor i klupski advokati jedva cekaju da preda Dusana na sud da mu obore ugovor.
Ali nije njemu toliko krivo sto je izgubio Dusana nego sto su mu vrata Sarajeva zatvorena.
Evo i Bilalagic odveo Mulalica u Mladost, i tu je izgubio, nece moci Husara ni tu igrace voditi.
Ostao mu je jos samo Zrinjski.
- escobarpablo
- Kontakt:
Apsolutno sam na strani uprave u ovom. Očekujem još jače napade od strane uhljeba, menadžera i taldzija kojima se sisa sa koje su nemilosrdno dojkili, ukinula.
Igrački ćemo se morati mnogo da pojacamo, inače opet patnja.
Igrački ćemo se morati mnogo da pojacamo, inače opet patnja.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja se nadam da je zadnji vezni. Sa ovim rosterom necemo izdrzati pet kola + prvo predkolo.RedEvil je napisao/la:Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik

Ma zna on sve,samo suti,Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja se nadam da je zadnji vezni. Sa ovim rosterom necemo izdrzati pet kola + prvo predkolo.RedEvil je napisao/la:Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik

grb sto kuca,umjesto srca
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bez pojacanja ce se posrat na sve ove dobre poteze koje su povukli.
Sarajevo NE SMIJE jos jednu sezonu zavrsiti bez titule prvaka!!!
Sarajevo NE SMIJE jos jednu sezonu zavrsiti bez titule prvaka!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ostali su igraci koji su igrali, osim Duljevica. Ovi sto se pominju da idu nije neka steta.
Nemojte crnjacit ostao je kostur ekipe. Ono sto bi bilo.dobro jeste da se dovede par igraca koji su kvalitetom iznad onih u nasoj ekipi. Ako.se ovo ne moze onda popuni je sa mladim igracima koji ce ulazit sa klupe.
OBAVEZNO istrpit Calu minimum do kraja sezone. Onaj ko misli i prica da bi smjenom trenera sa ovakvim igrackim kadrom napravio nesto vise, taj sigurno ne misli dobro Sarajevu.
Nemojte crnjacit ostao je kostur ekipe. Ono sto bi bilo.dobro jeste da se dovede par igraca koji su kvalitetom iznad onih u nasoj ekipi. Ako.se ovo ne moze onda popuni je sa mladim igracima koji ce ulazit sa klupe.
OBAVEZNO istrpit Calu minimum do kraja sezone. Onaj ko misli i prica da bi smjenom trenera sa ovakvim igrackim kadrom napravio nesto vise, taj sigurno ne misli dobro Sarajevu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Žao mi je što Kovačević ide. Ove sezone je trebo ostvarit potpunu afirmaciju i promovisat se među najbolje stopere lige. Međutim, ako su tačni ovi uslovi koje je postavljao, hvala, doviđenja i prijatno.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Mislim da ovi menageri prave najveci pritsak i losu atmosferu ,preko portala i nekih novina puste svoju pricu raja nasjedne eto negative . klub iznad svih menagera,igraca,muljatora,agenata i ostalih parazita koje samo interesuje lova a nikakav napredak FKS i njegovih igraca .
Od zadnjem veznom, desetki, stoperu i napadacu.RedEvil je napisao/la:Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik
Za stopera nije zurba jer ima Pero kao treca opcija, ali zadnji vezni, desetka i napadac su prioriteti i sto prije ce pokusati to zavrsiti.
Najgore je sto svi malo bolji igraci cekaju nesto za vani, ili lupaju cifre a nama se zuri.
- ThrillerHz
- Kontakt:
E moj Kova kakav si papak na kraju ispao, ali sta da se radi, sami smo krivi i Travnika si izradio i ispao papak, pa sto ne bi i prema nama isti bio.
Ocigledno ovi igraci sto su jednom izradjivali svoje klubove da predju u Sarajevo istu metodu i u nastavku koriste
Ocigledno ovi igraci sto su jednom izradjivali svoje klubove da predju u Sarajevo istu metodu i u nastavku koriste

1946~
Sad husara piše otvoreno da je Dušanova plata 5.000 mjesečno. Po meni, višak informacija za ljude oko kluba.
I ta informacija i ono u vezi sa Hadžićem..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mozes li ti meni objasniti zasto je Mujakic potpisao, ako je Pero treca opcija.kinosvra je napisao/la:Od zadnjem veznom, desetki, stoperu i napadacu.RedEvil je napisao/la:Svrakindolac o kojim,, kapitalcima'' govori predsjednik
Za stopera nije zurba jer ima Pero kao treca opcija, ali zadnji vezni, desetka i napadac su prioriteti i sto prije ce pokusati to zavrsiti.
Najgore je sto svi malo bolji igraci cekaju nesto za vani, ili lupaju cifre a nama se zuri.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Moje vidjenje situacije:
Ugovori vecinom od 1.7. prestaju vaziti, tako da ce tek tad dolaziti igraci veceg kvaliteta.
Do tada se koristi ista ekipa, uz evo Micu sto je stigao ranije.
Druga stvar, trener kad bude znao ko ostaje sve, moci ce reci koji profil igraca mu treba.
A Evropa se moze izgurati sa ovim kadrom trenutno, tj. to prvo kolo. Kasnije..vjerovatno ce jos neko sletiti.
PS. Kolike su sanse da ovaj Karic iz Vukova dodje?
Ugovori vecinom od 1.7. prestaju vaziti, tako da ce tek tad dolaziti igraci veceg kvaliteta.
Do tada se koristi ista ekipa, uz evo Micu sto je stigao ranije.
Druga stvar, trener kad bude znao ko ostaje sve, moci ce reci koji profil igraca mu treba.
A Evropa se moze izgurati sa ovim kadrom trenutno, tj. to prvo kolo. Kasnije..vjerovatno ce jos neko sletiti.
PS. Kolike su sanse da ovaj Karic iz Vukova dodje?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Plata je sasvim ok, akp je istina. Mali je zasluzio sve i marku! Za nadati se da ce i ove sezone biti na nivou, pa nek' ide na ljeto za mil cifruharis004 je napisao/la:Sad husara piše otvoreno da je Dušanova plata 5.000 mjesečno. Po meni, višak informacija za ljude oko kluba.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Valjda sad ne bude morao Zijo galamiti da se vraca nazad.muhamedhulk je napisao/la:Plata je sasvim ok, akp je istina. Mali je zasluzio sve i marku! Za nadati se da ce i ove sezone biti na nivou, pa nek' ide na ljeto za mil cifruharis004 je napisao/la:Sad husara piše otvoreno da je Dušanova plata 5.000 mjesečno. Po meni, višak informacija za ljude oko kluba.

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 42 gosta.