Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 12 mar 2019, 15:20

Sage je napisao/la:Ma samo otcjepljenje RS odnosno otcjeplenje nas, FBiH i zid od 6 metara po liniji taman kroz moju kucu. Ko ostane ovamo, ostao.
Pa da zivim u dzamahiriji, neka onda ovako.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2019, 15:20

Ima i nase gamadi isto takve ko i ovaj gore, al' sad nakon ove slike sto je Sarma stavio vidim da nije dobar lik tako da mi je sve jasno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2019, 15:24

ASD je napisao/la:
Sage je napisao/la:Ma samo otcjepljenje RS odnosno otcjeplenje nas, FBiH i zid od 6 metara po liniji taman kroz moju kucu. Ko ostane ovamo, ostao.
Ti stvarno imas problem momak.

On topic: Zao mi je svakog povratnika. Ti ljudi su prepušteni sami sebi i za mene jedine iskrene patriote.

Edit: Hajde prestanite da relativizirate i izjednačavate sve fašiste u ovom trenutku. Ovo je napad jednog, ocito četnika i mentalno bolesnog čovjeka, na drugog povratnika. Isto se relativiziralo za Višegrad.

Bitno je nazvati stvari pravim imenom.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 mar 2019, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 mar 2019, 15:25

ASD je napisao/la:
Kakva dzamarhirija, šta lupaš gluposti, jedini koji i imaju kakvu takvu opoziciju i kakve takve građanske stavove su mahom bošnje, to se vidi i po rezultatima na izborima gdje smo razdvojeni na milion partija, druga je stvar što SDA ima armiju uhljeba koji glasaju za njih i što je opozicija qrac od ovce pa ti dođe na isto,.

U RS opozicija ne postoji, na nivou entiteta možda ali neki državni stavovi su isti, hrvati u BiH jedino znaju za HDZ i opozicija im je stran pojam,.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 mar 2019, 15:25

harden je napisao/la:Ima i nase gamadi isto takve ko i ovaj gore, al' sad nakon ove slike sto je Sarma stavio vidim da nije dobar lik tako da mi je sve jasno.
Evo jednog lokalnog slucaja.

slika

Ironicno je sto je lik pred cijim se vratima ovo naslo Srbin koji je bio u ARBIH, a vjerovatno osobe koje su ga pisale nisu.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 mar 2019, 15:33

Brojke ne lazu - rusenje vjerskih objekata je cin kojim se zeli izbrisati povezanost te tradicija nekog naroda. Za vrijeme agresije u BiH sruseno je preko 530 dzamija.

S druge strane bilo je rusenja pravoslavnih bogomolja i do 4x manji, znaci nekih 130-ak, ali generalno, bilo ih je manje.

Drugi i onaj bolniji metod je genocid i etnicko ciscenje.

Nisam bezveze pominjao preko 170k angazovanih vojnika a brojke uz rezerve i podrsku su itekako zastrasujuce.

Poenta - bilo je zlocina na obje strane, sto je za svaku osudu ali treba razluciti - odbranu domovine i planski napad na istu, agresivnu politiku te jednostavno predociti konacno stanje pa makar brojala svaka zrstva radi prikaza rezultata cijelog krvoprolica.
Kada njihov fasizam izumre i mi cemo bit drugaciji jer fasizam zasluzuje samo silu
Zbog svega navedenog ovo sto korisnik @Brcanskamalta napisa itekako stoji.

Naravno, ne treba blatiti jedan cijeli narod ali intenzitet nije jednak na obje strane, niti je ikad bio. Istorija ne laze.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 mar 2019, 15:38, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 mar 2019, 15:33

Tipicni Bosnjo! Sad cete hladno izjednaciti nas i njih, govoriti kako se to desava i jednima i drugima, bas kao sto i za rat kazu "ginulo se na obje strane". U ratu smo se trebali predati i pustiti da nas cetnici pobiju, a sad trebamo forsirati suzivot s njima i govoriti da izuzetaka ima svugdje. Naravno, debili kao ovaj su izuzeci u srpskom narodu, ono sto bi se reklo 'jedan u milion'...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 mar 2019, 15:36

Brcanskamalta je napisao/la:Gdje Tuzlak da mu proda dvije kile multikulture i pola kile gradjanske opcije.
Đe ste ti i onaj mundžos Hendo da mu pomognete. Mislim glasali za ste za SDoooooo i to je nešto. Glupane.

Ko će stati iza ovog čovjeka, SDA bira Dodikove u Dom Naroda? Ova država je **** i treba bježat.
Asteriks je napisao/la: S druge strane broj srusenih pravoslavnih bogomolja i do 4x manji, znaci nekih 130-ak.
Što je najgore u Tuzli je VRS granatirala i oštetila pravoslavnu crkvu :mrgreen:
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 12 mar 2019, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 mar 2019, 15:38

slika
slika
Lik nije sekunde tacan.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 12 mar 2019, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2019, 15:38

hahahahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2019, 15:39

Zaboravili ste jednu stvar, a to je da narod kojeg ima najvise uvijek treba da se najvise i trudi za opstanak drzave. Fasizmom na fasizam se samo degradira jos vise drzava. Ako kome odgovara fasizam kao odgovor Bosnjaka na fasizam Hrvata i Srba koji traje desetinama godina onda su to HDZ i SNSD. Bosnjaci moraju jednostavno propagirati multikulturalnost kako bi drzava opstala u ovom obliku.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 mar 2019, 15:40

kobe24 je napisao/la:Tipicni Bosnjo! Sad cete hladno izjednaciti nas i njih, govoriti kako se to desava i jednima i drugima, bas kao sto i za rat kazu "ginulo se na obje strane". U ratu smo se trebali predati i pustiti da nas cetnici pobiju, a sad trebamo forsirati suzivot s njima i govoriti da izuzetaka ima svugdje. Naravno, debili kao ovaj su izuzeci u srpskom narodu, ono sto bi se reklo 'jedan u milion'...
Bravo bravo . :salut:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 mar 2019, 15:42

tuzlak1987 je napisao/la:Zaboravili ste jednu stvar, a to je da narod kojeg ima najvise uvijek treba da se najvise i trudi za opstanak drzave. Fasizmom na fasizam se samo degradira jos vise drzava. Ako kome odgovara fasizam kao odgovor Bosnjaka na fasizam Hrvata i Srba koji traje desetinama godina onda su to HDZ i SNSD. Bosnjaci moraju jednostavno propagirati multikulturalnost kako bi drzava opstala u ovom obliku.
Trebamo,ali trebaju i drugi da stanu na taj vagon.A kad trebamo nesto uraditi onda smo mi najmnogobrojniji i najbitniji,a kad treba pare i funkcije podijelit onda 33%.Mislim stvarno
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 mar 2019, 15:46

BosniaBoston je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zaboravili ste jednu stvar, a to je da narod kojeg ima najvise uvijek treba da se najvise i trudi za opstanak drzave. Fasizmom na fasizam se samo degradira jos vise drzava. Ako kome odgovara fasizam kao odgovor Bosnjaka na fasizam Hrvata i Srba koji traje desetinama godina onda su to HDZ i SNSD. Bosnjaci moraju jednostavno propagirati multikulturalnost kako bi drzava opstala u ovom obliku.
Trebamo,ali trebaju i drugi da stanu na taj vagon.A kad trebamo nesto uraditi onda smo mi najmnogobrojniji i najbitniji,a kad treba pare i funkcije podijelit onda 33%.Mislim stvarno
Za te funkcije to je stranka kera s beretkom dala, u većinu državnih institucija se prima po popisu, recimo zajebancija je u Mupu TK ako si Srbin poso možeš uvijek dobit. Što na neke druge funkcije ide 33% Hrvata je jer SDA popušta HDZu i sve im daje samo da svoju Armiju uhljeba hrani.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2019, 15:50

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 mar 2019, 15:51

Tuzlak, to nije multikulturalnost, nego mlakonjski sindrom Bosnjaka. Takav je i Bakir bio na celu drzave, forsirajuci tu pricu u svakom mogucem intervjuu i obracanju. Konstantno se forsirala neka spika da se radi u interesu svih gradjanja drzave, pa ga neprijatelji s obje strane hladno iskoristise (da ne kazem nagu*ise). S tim se, naravno, i dalje nastavilo. Nas ima preko 50% u drzavi i opet se za sve moguce ovi drugi pitaju, a mi se samo pravdamo. :lol: Da sam ja Dzaferovic, javno i otvoreno bih pricao da su meni bitni samo Bosnjaci i da radim samo u njihovom interesu. Kad pokazes zube - svi pocnu da te postuju, a kad poginjes glavu i kad se u svemu drugima prilagodjavas, onda te ni rodjena mati ne dozivljava ozbiljno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2019, 15:59

kobe24 je napisao/la:Tuzlak, to nije multikulturalnost, nego mlakonjski sindrom Bosnjaka. Takav je i Bakir bio na celu drzave, forsirajuci tu pricu u svakom mogucem intervjuu i obracanju. Konstantno se forsirala neka spika da se radi u interesu svih gradjanja drzave, pa ga neprijatelji s obje strane hladno iskoristise (da ne kazem nagu*ise). S tim se, naravno, i dalje nastavilo. Nas ima preko 50% u drzavi i opet se za sve moguce ovi drugi pitaju, a mi se samo pravdamo. :lol: Da sam ja Dzaferovic, javno i otvoreno bih pricao da su meni bitni samo Bosnjaci i da radim samo u njihovom interesu. Kad pokazes zube - svi pocnu da te postuju, a kad poginjes glavu i kad se u svemu drugima prilagodjavas, onda te ni rodjena mati ne dozivljava ozbiljno.
Ruzna je situacija Bosnjaka jednostavno i ti ne mozes takvu pricu i filozofiju praviti jer mi se ne borimo u konacnici za raspad BIH. Najlakse je praviti tu destrukciju ali je nikada ne pravi neko kome je bitna drzava u ovom obliku. Konacni cilj je BIH kao drzava bez kantona i entiteta, kao sto je u 1992. predstavljeno gradjanska drzava. Neka oni uzimaju ove sitne stvari ali u konacnici ce BIH u EU npr. Pa to je pobjeda velika jer prije 5 godina su svi politicari iz RS i Srbije pricali kako je EU fasisticka tvorevina, cetvrti rajh i razne gluposti. Sad pricaju kako je Nato los, a za 5 godina ce trcati da potpisu pristup u NATO. Najlakse je biti destruktivan i baviti se djecijom politikom.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 mar 2019, 16:00

Drzava treba da bude jedinstvena,demokratska sekularna sa jednakim pravima za sve. a ne da opstane u ovom obliku.
Ovo gore nece biti nikada dok je ustasa i cetnika.Ako se moramo generacijama uvlaciti im u pakas nekom multikulturom i izvinjavat se samo zato sto postojimo ko im yebe mater na fasizam samo ekstremno.oni sva prava imaju u cjeloj drzavi mi ni na jezik ni na naciju i drzavu nam hoce uzeti..Ma zabij si multikulti u dupe.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 mar 2019, 16:02

kobe24 je napisao/la: Da sam ja Dzaferovic, javno i otvoreno bih pricao da su meni bitni samo Bosnjaci i da radim samo u njihovom interesu. Kad pokazes zube - svi pocnu da te postuju, a kad poginjes glavu i kad se u svemu drugima prilagodjavas, onda te ni rodjena mati ne dozivljava ozbiljno.
Džaferović, zubi

slika

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 mar 2019, 16:07

Ko bira SDOOO bira i četnike. Prodaju ublehe a uvijek su s njima radili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.