FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon godinu dana u Sloveniji ili Moldaviji vratit će se Kovačević u ovaj cirkus od lige, možda u Mladost Doboj Kakanj, a možda i u Slogu Simin Han ako uđu.
Mujakića na 3. štopera.
Mujakića na 3. štopera.
SARAJEVO
Nije to ovaj Rustemovic,nego moj drug iz srednje Dino Hrustemovic (pravo ime),tada je nastupao u Juniorima Sarajeva....nemoj da ispadne da sam ga je prizvao hahaa....High je napisao/la:Sad sam u pretraživačko polje foruma ukucao Hrustemović i evo ko ga je i kad prvi put spomenuo.emir18 je napisao/la:Recimo mali Gljiva koji je reprezentativac,Murga koji ce biti strasan igrac,Plakalo, Dino Hrustemovic ( momak koje bas dobro poznajem isli zajedno u razred igra stopera),pa u mladjim kategroijama da ne nabrajam.![]()
Napisano je 2013. godine!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Koji to igrač u kantonalnoj ligi prima 8000 ? Koji to klub u kantonalnoj ligi ima te parePrimorac je napisao/la:za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 kmHordasIstok je napisao/la:pa 80% lige prima po milju platu i to dobri igraci ti bi da junioru das 4 milje km ili 12 milja halo ba nije mesi da mu toliko das a ne obicni momak koji jos nije sazrio za seniorski tim nismo u toj situaciji da se razbacujemo sa parama za fule i dizanje cijena i plata igracima

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Jos jedan prosjecan igrac. Zavrsice u Slobodi ili Borcu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovo ako je tacno ondabelosevic28 je napisao/la:Mihojevic je igrao za 900 KM, sad ima MALO vise nego sto se nudi Nedimu, i kaze: ''Produzio bih ugovor ako treba i pod istim uslovima, jer mi je Sarajevo pruzilo priliku, a ja to ne zaboravljam.'' Ja vjerujem da ce se s Hadzicem naci kompromis ali da ce mu ovo ostati ''mrlja'' koju istok nece zaboraviti.
Btw, sta je s Crnkicem?

Sarajevo ovim mladim igracima treba da bude odskocna daska, a ne kasica prasica, to ako mlad igrac ne zna zavrsit ce kao i Radovac.
Kova, sretno i ARRIVEDERCI.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Javis se na FB i dobijes sve potrebne dokazeFrancescoTotti je napisao/la:ovo ako je tacno ondabelosevic28 je napisao/la:Mihojevic je igrao za 900 KM, sad ima MALO vise nego sto se nudi Nedimu, i kaze: ''Produzio bih ugovor ako treba i pod istim uslovima, jer mi je Sarajevo pruzilo priliku, a ja to ne zaboravljam.'' Ja vjerujem da ce se s Hadzicem naci kompromis ali da ce mu ovo ostati ''mrlja'' koju istok nece zaboraviti.
Btw, sta je s Crnkicem?![]()
Sarajevo ovim mladim igracima treba da bude odskocna daska, a ne kasica prasica, to ako mlad igrac ne zna zavrsit ce kao i Radovac.
Kova, sretno i ARRIVEDERCI.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
jeste ako je ta kantonalna liga ustvari 3.liga Njemacke, onda ti vjerujempitic je napisao/la:Koji to igrač u kantonalnoj ligi prima 8000 ? Koji to klub u kantonalnoj ligi ima te parePrimorac je napisao/la:za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 kmHordasIstok je napisao/la:pa 80% lige prima po milju platu i to dobri igraci ti bi da junioru das 4 milje km ili 12 milja halo ba nije mesi da mu toliko das a ne obicni momak koji jos nije sazrio za seniorski tim nismo u toj situaciji da se razbacujemo sa parama za fule i dizanje cijena i plata igracima
ps. po ovom Husarinom komentaru bih pretpostavio da se igracima nude ustvari manje plate ali i dodatni bonusi ovisno od ucinka, sto je mozda davno trebalo uvesti
https://prnt.sc/fihskx
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evolution87 je napisao/la:Jos kad bi to doslo sms-om vecina bi nas bez mobitela ostala.joker90 je napisao/la:Samo još fali da osvane članak "Sarajevo i Rustemović produžili uspješnu saradnju na još 2 godine"..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i trebaju se premije uvesti, kako odigras i kakav si toliko ces i dobiti a ne 10 milja ni za sta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kad vidim šta Husara piše, sve više volim i poštujem ovog Dušana mašinu!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Crnkić gdje je ? Zna li neko ?
Faktički mi smo u odnosu na prošlosezonsku ekipu samo Dulju zamjenili sa Mićom.
Ne bi me iznenadilo da Crnkić uđe u sredu a ostalo sve ostane isto. Sa Sarićem i Perom iza.
Faktički mi smo u odnosu na prošlosezonsku ekipu samo Dulju zamjenili sa Mićom.
Ne bi me iznenadilo da Crnkić uđe u sredu a ostalo sve ostane isto. Sa Sarićem i Perom iza.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E čuj ""vizuelnih" premija HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHTHEC je napisao/la:
https://prnt.sc/fihskx
Yebem ja tog igrača koji dopusti da mu ovaj nepismeni seljober odlučuje o karijeri i životu u jednu ruku

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ode za parama tu mi ne možemo ništa.Rahma je napisao/la:Kovacevicu nabijem te na ****, mrs u picku materinu!
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Pumpanje cijene, kakva qrceva Belgija... Nece on daleko vjeruj mi. Sreca pa Valentin to sasijece u korjenu.pitic je napisao/la:Ode za parama tu mi ne možemo ništa.Rahma je napisao/la:Kovacevicu nabijem te na ****, mrs u picku materinu!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Žao mi je zbog Kovačevića, mislim da smo mogli, a i trebali ga zadržati.
-
- Kontakt:
Sudeci po ovom sto Husara pise, sto pojedinci traze a ne dobiju i otvorenom tjeranju Saida(smanjena plata ili OUT), klub napokon pocinje da posluje onako kako treba! Pruzi nesta pa ces biti nagradjen ili odj.ebi ako kontas uzimati pare pa ici na shishe.
Valetine samo nastavi, povukao je par dobrih poteza! KLUB IZNAD POJEDINCA!
Valetine samo nastavi, povukao je par dobrih poteza! KLUB IZNAD POJEDINCA!
- Evolution87
- Kontakt:
Sretno Kovi. Trebali su mu ponuditi novi ugovor kad se povrijedio tad mi mozda i produzio sad je to vec kasno. Ovo mu je mozda i zadnja prilika da uzme finih para na ruke i obezbijedi sebe koliko toliko, tako da ga u potpunosti razumijem.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sistem kakav je dinamo godinama imao, plata ti je 3000 a moze ici do 7 000,sve je do tebe iekipe i rada...
Naravno,nekima se to ne svidja, jer , valja onda trcati, truditi se ,raditi
Naravno,nekima se to ne svidja, jer , valja onda trcati, truditi se ,raditi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Razmišljam Duljević nije produžio i ide na pripreme, a ostali ne idu koji nisu produžili. Već je odbio Alaves kako su mediji prenijeli to možda govori i da postoje šanse da produži pa bilo to nešto i minimalno 

SRETAN BROJ - 1725