Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: Chat
Gdje Tuzlak da mu proda dvije kile multikulture i pola kile gradjanske opcije.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Marsal
- Kontakt:
Ma sad kad razmislim ovaj Bosnjo je izrazito dobro postupio, svaka njemu cast.
A da smo generalno pizde, pizde smo i ezdea mentalitet nas je ucinio takvim, sta reci o narodu koji slavi okupatora i ubicu ponosnog Huseina kapetana. Nema se tu sta pricati dalje.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
tuzlaka niko ni ne smatra ozbiljnim, nemoj ga prizivat molim te, valja opet citat ublehe o braci srbima jedinstvu, bratstvu, mrtvom titi, pokojnoj jugoslaviji itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Popusti me.Brcanskamalta je napisao/la:Gdje Tuzlak da mu proda dvije kile multikulture i pola kile gradjanske opcije.
Isti si qrac ko i ovaj.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Evo ga javlja se...Eno ja isti ko ovaj cetnikavenija je napisao/la:tuzlaka niko ni ne smatra ozbiljnim, nemoj ga prizivat molim te, valja opet citat ublehe o braci srbima jedinstvu, bratstvu, mrtvom titi, pokojnoj jugoslaviji itd.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Samo vidi koliko je lajkova od strane Srba dobio na ovu objavu. Isto ovako misli 95% njih u RS-u i 90% u Srbiji.Marsal je napisao/la:Glupo je porediti jednog mentalno zaostalog lika sa ostatkom Srba.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Marsal
- Kontakt:
Brate prije par godina mojoj komsinici koja je Srpkinja iz Kraljeva je debil psovao majku cetnicku u prodavnici, a ona udata za muslimama i citav rat provela u bolnici pomazuci ranjenike. Je li mislis da nije bilo debila koji nisu svrsavali na to, ismijali je svi redom kad je uplakana izlazila iz prodavnice.kobe24 je napisao/la:Samo vidi koliko je lajkova od strane Srba dobio na ovu objavu. Isto ovako misli 95% njih u RS-u i 90% u Srbiji.Marsal je napisao/la:Glupo je porediti jednog mentalno zaostalog lika sa ostatkom Srba.
Je li to znaci da 90 posto nas dijeli misljenje tog maloumnika. A da ih ima pun qrac debila, ima ih. Ima svugdje. Mislis da nema pun qrac Svaba koji mrze sve redom npr, naravno da ima, ali kod njih ima mnogo vise ljudi koji su odmah spremni djelovat zbog bilo kakvog vida diskriminacije. Kod nas nema, kod nas se diskriminacija podrzava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ti bi najsretniji bio da im bez rijeci legnemo pod noz...tuzlak1987 je napisao/la:Popusti me.Brcanskamalta je napisao/la:Gdje Tuzlak da mu proda dvije kile multikulture i pola kile gradjanske opcije.
Isti si qrac ko i ovaj.
Ma udari ti njega sa kilom suzivota i frtalj multikulture

Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tako je jedan komsija (balija) dobacivao jednoj hrvatici,pa sam ga prebio.Kasnije su ga sve komsije udarale.
!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zna se ko je potpisao RS, zna se ko je unistio povratak, zna se ko ima mogucnost da nesto uradi i nikada nista ne uradi.Brcanskamalta je napisao/la: Ti bi najsretniji bio da im bez rijeci legnemo pod noz...
Ti zivis u Austriji, ja u BIH. Kraj price.
Debila ima na obje strane. Eno neko je spomenuo Hatića, i on je isti qrac ko ovaj parmak, sto ne znači da 90% nas razmislja kao Hatić, a ni 90% njih kao ovaj lik. Kod nas je problem sto su ovakvi likovi slobodni da rade sta hoće i kako hoće bez da ih iko s vrha zaustavi u tome dok ne bude prekasno.
Nadam se da će ga murija dobro nalomiti u stanici, krme pogano.
Nadam se da će ga murija dobro nalomiti u stanici, krme pogano.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uđite na profil ovog međeda, prije jedno mjesec sam mu gledao postove.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ja zivim u BiH momcino...U Austriji obidjem posao jednom u mjesecu i to je to.tuzlak1987 je napisao/la:Zna se ko je potpisao RS, zna se ko je unistio povratak, zna se ko ima mogucnost da nesto uradi i nikada nista ne uradi.Brcanskamalta je napisao/la: Ti bi najsretniji bio da im bez rijeci legnemo pod noz...
Ti zivis u Austriji, ja u BIH. Kraj price.
Drugo,sda je kriva sto su oni cetnici...aha...
Kraj price
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Zato kažem doviti Allahu velikom da nas satare kakva atomska sve, Balkan je veći kancer i od Indija haman 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas tako!bodi123 je napisao/la:Debila ima na obje strane...
Ovaj covjek se prepao, ne treba ga napadati...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I ovaj lik je cka, ja ne bih skinuo tu zastavu kad bi me rastavio na dijelove pored kamiona tu. Majku ti zaostalu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je razlika u jeziku mrznje? Jezik mrznje je jezik mrznje bez obzira sa koje strane dolazio. Ako ti zagovaras fasisticke ideje nista se ne razlikujes od drugih.Brcanskamalta je napisao/la: Ja zivim u BiH momcino...U Austriji obidjem posao jednom u mjesecu i to je to.
Drugo,sda je kriva sto su oni cetnici...aha...
Kraj price
Uz to generalizujes, ovaj lik je ocito polu-retardiran u najmanju ruku i pravi svaki dan novo sranje. Sto se mene tice drzim se normalnih ljudi kojih ima ali su tihi dok jedna budala moze nadjacati 50 normalnih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima debila itekako na obje strane,ali na istocnoj ima vise takvih.Bez uvrede
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro veli Marsal, kukavicki mentalitet. Vidi se covjeku u ocima da je Bosnjo. Nikad od nas nista.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave, VivaLaStella i 8 gostiju.