FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

escobarpablo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la escobarpablo » 11 jun 2017, 12:35

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje :kafa:
đe ti je buĐet za Ordagića pićiću udbaški :mrgreen:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 11 jun 2017, 12:38

Pantelija je napisao/la:
BA1997 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ocu od Nedima je FKS pogrešna adresa gdje će tražiti ogromne cifre. Umjesto da se koncentriše na svoj napredak, već misle na pare. Ako ovako nastavi, Nedim će završiti karijeru i prije nego što je počeo i to zbog svog oca i pohlepe. Ma gdje god bio, nijedan klub ne pristaje na neko ucjenjivanje.
klub njega ucjenjuje ne on njih
cime ga ucjenjuje klub?
Daje mu ugovor na duzi period, ima jos godinu ugovora.
Ako momak nece da produzi, klub je DUZAN da nekoga drugog umjesto njega forsira i zaradi na njemu jer se fudbal danas igra od novca i koliko zaradis, a forsirati nekoga ko nema vise ugovor je besmileno... dakle, momak ako hoce da produzi ok, ako nece, boze moj ima ko hoce a njemu sretno na tribinema

FK SARAJEVO IZNAD SVEGA
moras malo uloziti da bi na kraju zaradio

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2017, 12:39

Ovako su i za Halilovica pisali novi Mesi svaki dan u novinama,portalima itd a Pjaca,Brozovic i drugi mnogo mnogo bolji igraci .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 12:41

bordobijeli je napisao/la:Ovako su i za Halilovica pisali novi Mesi svaki dan u novinama,portalima itd a Pjaca,Brozovic i drugi mnogo mnogo bolji igraci .
To je to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2017, 12:41

Saida u Simin Han.Prve dvije sise Federacije nek se udruze.

Podrska predsjedniku :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 jun 2017, 12:45

Svaka cast Upravi na ovom potezu za ugovore pomenutih igraca, a sto se tice ovog Nedima dobro ovaj gore napisa ko je Nedim Hadzic, talenata kao on je bilo i bice, on jos nije formiran igrac, izdominirao je omladinske selekcije istina ali seniorski fudbal je nesto drugo. Sinoc sam pisao za onog malog iz Celika Masic cini mi se preziva se, gdje je danas taj momak, a razvaljivao je u omladinskoj ligi u nasoj drzavi, takodje u jednoj sezoni dao 40, 50 golova pa evo nista o njemu se ne pise vise. Ovo sto mu klub trenutno nudi je sasvim dovoljno dok ne dokaze da vrijedi vise, pitajte pojedine nase igrace kolike su im plate bile u ostalim premijerligaskim ekipama dok nisu dosli kod nas, evo npr Hodzic u Radniku. To neko lupanje cifri veze sa vezom nema kao ono maloprije da je nekom u kantonalnoj ligi plata 8 milja.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jun 2017, 12:48

escobarpablo je napisao/la:
đe ti je buĐet za Ordagića pićiću udbaški :mrgreen:
Punac is on fire xD

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jun 2017, 12:53

Valentin :D :thumbup:

izgleda da je sve Denchi slago kad je reko da nece taj mali da igra za FKS... ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jun 2017, 12:55

Sad ce se javiti forumas YNWA da ti objasni par stvari za Ordagica. :mrgreen:

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 jun 2017, 12:55

Ne kontam ove mlade igrace, ne odigras ni pola sata za prvi tim a trazis neke velike pare, pa jedan Rasford je prvu sezou igrao s amaterskim ugovorom i pri tom bio jedan od glavnih igraca Manchestera. A kod nas izgleda vecina djece igra fudbal samo da zaradi pare a karijeru ko hebe, zato smo daleko i dogurali. Ne znam ali ovakvim ponasanjem Nedim najvise sebi steti, koji god se igrac kao mlad dizao u nebesa i uzimao velike pare, nije uspio, uvijek ispliva neko iz drugog plana kome je bitno da se dokaze i da igra, koji uci na tudim greskama.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jun 2017, 13:06

Ja ne znam da li ljubav je ovo ili ludilo?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 11 jun 2017, 13:07

mensur55 je napisao/la:Ne kontam ove mlade igrace, ne odigras ni pola sata za prvi tim a trazis neke velike pare, pa jedan Rasford je prvu sezou igrao s amaterskim ugovorom i pri tom bio jedan od glavnih igraca Manchestera. A kod nas izgleda vecina djece igra fudbal samo da zaradi pare a karijeru ko hebe, zato smo daleko i dogurali. Ne znam ali ovakvim ponasanjem Nedim najvise sebi steti, koji god se igrac kao mlad dizao u nebesa i uzimao velike pare, nije uspio, uvijek ispliva neko iz drugog plana kome je bitno da se dokaze i da igra, koji uci na tudim greskama.
imo covjek amaterski ugovor sa platom od 10-20 hiljada funti

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 13:07

Ne znam odakle vam info za te silne pare niko nije trazio nikakve velike pare nije trazio ni kad je sam placao trenera,kupovao hranu sebi placao prevoz sam zato ne valjaj te gluposti sto neko rece talenata ce biti i bez nedima samo nije u redu sto ga ucjenjuju poz za sve normalne forumase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 13:08

BA1997 je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Ne kontam ove mlade igrace, ne odigras ni pola sata za prvi tim a trazis neke velike pare, pa jedan Rasford je prvu sezou igrao s amaterskim ugovorom i pri tom bio jedan od glavnih igraca Manchestera. A kod nas izgleda vecina djece igra fudbal samo da zaradi pare a karijeru ko hebe, zato smo daleko i dogurali. Ne znam ali ovakvim ponasanjem Nedim najvise sebi steti, koji god se igrac kao mlad dizao u nebesa i uzimao velike pare, nije uspio, uvijek ispliva neko iz drugog plana kome je bitno da se dokaze i da igra, koji uci na tudim greskama.
imo covjek amaterski ugovor sa platom od 10-20 hiljada funti
Uporedi Sarajevo i Manchester :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 13:13

Primorac je napisao/la:Ne znam odakle vam info za te silne pare niko nije trazio nikakve velike pare nije trazio ni kad je sam placao trenera,kupovao hranu sebi placao prevoz sam zato ne valjaj te gluposti sto neko rece talenata ce biti i bez nedima samo nije u redu sto ga ucjenjuju poz za sve normalne forumase
Znaš li koliku je platu imao Cimirot, koliko je plaćao stan,privatnog trenera, a na kraju sarajevo uzelo 2.5 miliona maraka i uzet ce skoro još toliko
Ali Cimirot je sutio, radio, poštovao klub i nije na grbači imao menadzera i roditelje koji su stavljali druge stvari ispred karijere
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jun 2017, 13:15

Pantelija je napisao/la:
Primorac je napisao/la:Ne znam odakle vam info za te silne pare niko nije trazio nikakve velike pare nije trazio ni kad je sam placao trenera,kupovao hranu sebi placao prevoz sam zato ne valjaj te gluposti sto neko rece talenata ce biti i bez nedima samo nije u redu sto ga ucjenjuju poz za sve normalne forumase
Znaš li koliku je platu imao Cimirot, koliko je plaćao stan,privatnog trenera, a na kraju sarajevo uzelo 2.5 miliona maraka i uzet ce skoro još toliko
Ali Cimirot je sutio, radio, poštovao klub i nije na grbači imao menadzera i roditelje koji su stavljali druge stvari ispred karijere
Ali Cimi nije imo Primorca komšiju :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 13:16

DenchiNL je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Ali Cimi nije imo Primorca komšiju :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
I jos je imao tu platu dok je bio razvijen igrac i dok je igrao svaku utakmicu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jun 2017, 13:17

Gdje je i sta radi Nasimento Marsijano? :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jun 2017, 13:19

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: Znaš li koliku je platu imao Cimirot, koliko je plaćao stan,privatnog trenera, a na kraju sarajevo uzelo 2.5 miliona maraka i uzet ce skoro još toliko
I jos je imao tu platu dok je bio razvijen igrac i dok je igrao svaku utakmicu.
A nije ni imo 3 zastupnika da ga guraju na forumima, igro momak fudbal....baš amaterski :D :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 13:20

Pantelija je napisao/la:
Po tvome ispada ko **** igraca nek se pati vazno je lovu uzeti na njemu aferim strucnjak

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.