Pričaš o pameti a nepismen si. Al bukvalno. I dabogda se tebi zabio brat musliman s kamionom u porodicu seljačiću. Pa aminaj mrtvoj materi svojoj.Brcanskamalta je napisao/la:Glup odgovor u skladu sa levelom pameti kojom raspolazes...Klao bi muslimane a ovo nista...cadillac je napisao/la:Drži se bauštele, Junije Palmotiću.Brcanskamalta je napisao/la: Eno u Visegradu hiljade desnicara i fasista se okupilo sto ne ides klat
Dabogda ti se porodici desilo sve ono sto fasisti propagiraju po Visegradu...A ti ziv bio sve gledao .Amin.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Strasno jer sumnjam u neciju narav?Boze sacuvaj.Usput ja ne podrzavam SDA minder politiku,tako da fasisticki epiteti padaju u voduMarsal je napisao/la:Strašno.ASD je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Nek Kojovic pokusa uraditi nesto u RS i ja cu mu u potpunosti vjerovati.Sumnjam da je srpski pijun koji dolazi da gradi suzivot tamo gdje su bosnjaci vecina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Posto se ponasas ko cetnik ,vjerovatno i jesi ,to je idealan scenarij za tvoju porodicu.
Ti pretstavljas ono najbolje u lazi zvanoj "tuzlanska tolerancija i socijaldemokratija".
To postoji doduse za sve,osim muslimana. Od gradonacelnika do takvih ko ti,za nas samo mrznja .Kada prica tuzlak@ o toleranciji i nekoj tuzlanskoj ljevici samo mu tvoje postove zaljepiti...Dabogda ti tuzlak @ ovakva "ljevica"na vrata pokucala.
Neka neka se vidi u kakvoj lazi Tuzlanski muslimani zive...Sto vas vise ima Iman nam je sve jaci Imsallah.
Ti pretstavljas ono najbolje u lazi zvanoj "tuzlanska tolerancija i socijaldemokratija".
To postoji doduse za sve,osim muslimana. Od gradonacelnika do takvih ko ti,za nas samo mrznja .Kada prica tuzlak@ o toleranciji i nekoj tuzlanskoj ljevici samo mu tvoje postove zaljepiti...Dabogda ti tuzlak @ ovakva "ljevica"na vrata pokucala.
Neka neka se vidi u kakvoj lazi Tuzlanski muslimani zive...Sto vas vise ima Iman nam je sve jaci Imsallah.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Pazite rasprave dva akademika.cadillac je napisao/la:Pričaš o pameti a nepismen si. Al bukvalno. I dabogda se tebi zabio brat musliman s kamionom u porodicu seljačiću. Pa aminaj mrtvoj materi svojoj.Brcanskamalta je napisao/la: Glup odgovor u skladu sa levelom pameti kojom raspolazes...Klao bi muslimane a ovo nista...
Dabogda ti se porodici desilo sve ono sto fasisti propagiraju po Visegradu...A ti ziv bio sve gledao .Amin.

@BosniaBoston, naravno da je strasno. Cuj da uradi nesto tamo. Pa moze medju Bosnjacima. Jel ti stvarno vjerujes da oni mogu tamo biti faktor? Sto vec nisu? Sa politikom koju zastupaju,njima su tamo vrata zatvorena do nekih boljih vremena. Ali to nije do njih i tu je kvaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
@Kajzer Ako je karadzic i SDS mogao da im zaboravljenu vatru(cetnistvo) da aktivira za godinu,moze i NS drugu zaboravljenu
(jugoslavenska tolerancija) za jedno 7-8.Trebaju pokazati strpljenje,jasno je da tamo preko noci nema promjene
(jugoslavenska tolerancija) za jedno 7-8.Trebaju pokazati strpljenje,jasno je da tamo preko noci nema promjene
#Punoljetstvo
- ASD
- Kontakt:
Nema govora, strasan zlocin. Ali opet ne mozes kriviti citav jedan narod za to, niti mozes kriviti sve gradjane Visegrada, ove trenutno uglavnom Srbe.jasmin10 je napisao/la:Eto, recimo na mjestu gdje se danas postrojavaju četničke bradonje, njihovi ideološki (i familijarni preci) su 1943. godine, baš tu, baš negdje u ovo vrijeme na Višegradskoj ćupriji, ubili čak desetero djece i suprugu Hasana Tufekčića, rođenog 1905. godine u Višegradu.
Pazite ovo, ubili su mu pet sinova i pet kćeri. A onda po damarima krvavog povijesnog kontinuiteta, od petero djece iz drugog braka, četnici su mu 1992. ubili još troje djece, koja su nosila imena ubijene braće i sestara u Drugom svjetskom ratu.
Dakle, u dva rata (Drugom svjetskom ratu i ovom posljednjem klanju) četnici su Hasanu ubili trinaestero djece i suprugu.
Malo li je za jednu porodicu?!
Eto, tu na tim kostima, danas se četnici postrojavaju i pjevaju biće opet pakao i krvava Drina! Slobodno i legalno.
Malo li je Gospode???
Mozes kriviti samo one koji su te zlocine cinile ili su mogli sprijeciti to a nisu.
I sve one koji podržavaju zlocince i ova okupljanja.ASD je napisao/la:Nema govora, strasan zlocin. Ali opet ne mozes kriviti citav jedan narod za to, niti mozes kriviti sve gradjane Visegrada, ove trenutno uglavnom Srbe.jasmin10 je napisao/la:Eto, recimo na mjestu gdje se danas postrojavaju četničke bradonje, njihovi ideološki (i familijarni preci) su 1943. godine, baš tu, baš negdje u ovo vrijeme na Višegradskoj ćupriji, ubili čak desetero djece i suprugu Hasana Tufekčića, rođenog 1905. godine u Višegradu.
Pazite ovo, ubili su mu pet sinova i pet kćeri. A onda po damarima krvavog povijesnog kontinuiteta, od petero djece iz drugog braka, četnici su mu 1992. ubili još troje djece, koja su nosila imena ubijene braće i sestara u Drugom svjetskom ratu.
Dakle, u dva rata (Drugom svjetskom ratu i ovom posljednjem klanju) četnici su Hasanu ubili trinaestero djece i suprugu.
Eto, tu na tim kostima, danas se četnici postrojavaju i pjevaju biće opet pakao i krvava Drina! Slobodno i legalno.
Malo li je Gospode???
Mozes kriviti samo one koji su te zlocine cinile ili su mogli sprijeciti to a nisu.
- ASD
- Kontakt:
Druze, o cemu ti pricas.BosniaBoston je napisao/la:@Kajzer Ako je karadzic i SDS mogao da im zaboravljenu vatru(cetnistvo) da aktivira za godinu,moze i NS drugu zaboravljenu
Najveci problemi su BiH su korupcija, nepotizam, lopovluk, ratni profiteri na visokoj nozi i tako dalje. Tim tempom ce nestati i Bosnjaci i Srbi i Hrvati.
Iseljavanje iz zemlje je ogromno.
SDA, SDS, HDZ imaju faktor nacionalizma koji ih drzi na vlasti.
Evo konkretno, ja sam ovdje stavio vijest o jednom ozbiljnijem problemu kako BiH Univerziteti gube akreditaciju. Najskolovaniji su ugrozeni time i bukvalno niko nista nije napisao o tome.
Medjutim, ove bradate spodobe su citavu drzavu digle za tastature.
Imal rasprava u kojoj Solinaš ne vadi ti mrziš muslimane argument.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Koliko neuporedivo. Kontam da se sprdas. Ljudi se sire tamo gdje njihova politika ima sansu da naidje na odobravanje. Imaju i tamo neko clanstvo i odbore pa ko zeli neka se uclani. Ovdje vazda ljevica kriva sto su ljudi ovdje po defaultu desnicari.BosniaBoston je napisao/la:@Kajzer Ako je karadzic i SDS mogao da im zaboravljenu vatru(cetnistvo) da aktivira za godinu,moze i NS drugu zaboravljenu
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa sta su cetnici,srbi ili marsovci.....Jesu to uradili u ime Srbije ili Saudijske Arabije....ASD je napisao/la:Nema govora, strasan zlocin. Ali opet ne mozes kriviti citav jedan narod za to, niti mozes kriviti sve gradjane Visegrada, ove trenutno uglavnom Srbe.jasmin10 je napisao/la:Eto, recimo na mjestu gdje se danas postrojavaju četničke bradonje, njihovi ideološki (i familijarni preci) su 1943. godine, baš tu, baš negdje u ovo vrijeme na Višegradskoj ćupriji, ubili čak desetero djece i suprugu Hasana Tufekčića, rođenog 1905. godine u Višegradu.
Malo li je Gospode???
Za genocid u Srebrenici bilo je potrebno angszovati oko 2.500 ljudi (minimum)...Jesu li oni srbi....ili su iz afrike. ...
Ja nisam nikada vidio desetina hiljada ljudi na protestima protiv rata i zlocina u BiH u Srbiji.
Znaci kolektivno podrzavaju...Koga ces kriviti nego Srbe....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ipak su po mom misljenju najdvolicniji ovi Bosnjaci sto velicaju tvrtka,bosansku drzavu,ljiljane a u isto vrijeme velicaju osmanlije koji su tu kulturu htjeli izbrisati,te su nacionalne ustanke pogusili.Ja sam bosnjak musliman i volim ljiljane i ostale bosanske simbole,ali se na pomen osmanlija gnusam
#Punoljetstvo
- ASD
- Kontakt:
Koji drugi argument da upotrebljava kad je otisao zaraditi za zivot u drzavi gdje muslimani ne drze ni 1% polozaja.Penaltiky je napisao/la:Imal rasprava u kojoj Solinaš ne vadi ti mrziš muslimane argument.
To ga izjeda, dobre su pare, ali svjestan je da je previse zatucan da moze zivjeti samo u uredjenom sistemu gdje ce mu drugi pokazivati prstom koji alat da uzima.
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, i ti si kao musliman kriv zbog ISIL-a, jel tako. To su ipak muslimani.Brcanskamalta je napisao/la:Pa sta su cetnici,srbi ili marsovci.....Jesu to uradili u ime Srbije ili Saudijske Arabije....ASD je napisao/la:Nema govora, strasan zlocin. Ali opet ne mozes kriviti citav jedan narod za to, niti mozes kriviti sve gradjane Visegrada, ove trenutno uglavnom Srbe.jasmin10 je napisao/la:Eto, recimo na mjestu gdje se danas postrojavaju četničke bradonje, njihovi ideološki (i familijarni preci) su 1943. godine, baš tu, baš negdje u ovo vrijeme na Višegradskoj ćupriji, ubili čak desetero djece i suprugu Hasana Tufekčića, rođenog 1905. godine u Višegradu.
Malo li je Gospode???
Za genocid u Srebrenici bilo je potrebno angszovati oko 2.500 ljudi (minimum)...Jesu li oni srbi....ili su iz afrike. ...
Ja nisam nikada vidio desetina hiljada ljudi na protestima protiv rata i zlocina u BiH u Srbiji.
Znaci kolektivno podrzavaju...Koga ces kriviti nego Srbe....
Kako mozes kriviti ljude koji nemaju veze s tim?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Muslimana je 2 milijarde,a Srba nema ni 10 miliona.To je razlika
#Punoljetstvo
Od muslimana zazire čitav svijet.
- ASD
- Kontakt:
Da je muslimana 10 miliona, sve bi se moglo kriviti zbog grupe od 2500 ljudi?BosniaBoston je napisao/la:Muslimana je 2 milijarde,a Srba nema ni 10 miliona.To je razlika
Bez obzira ako to cak i ne podrzavaju?
- BosniaBoston
- Kontakt:
I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.

#Punoljetstvo
Eto ti solinaša, nema razlike između njega i bin ladena. A bečlije sve trče da se s njim druže.BosniaBoston je napisao/la:I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 152 gosta.