Može, ionako smo tanki sa lijevim krilima.Zukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/stanisa-m ... ler/298743
Njegov menadzer gura ga nama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 kmHordasIstok je napisao/la:pa 80% lige prima po milju platu i to dobri igraci ti bi da junioru das 4 milje km ili 12 milja halo ba nije mesi da mu toliko das a ne obicni momak koji jos nije sazrio za seniorski tim nismo u toj situaciji da se razbacujemo sa parama za fule i dizanje cijena i plata igracima
Joj primorca jest navalio
Klub ispred svih. Malom Hadzicu a i ostalim klincima, ako su bitnije cifre od igranja, nikad od njih igraca...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Klub ispred svih. Malom Hadzicu a i ostalim klincima, ako su bitnije cifre od igranja, nikad od njih igraca...
koliko vidim on je desno krilo a ttu imamo šlauufača lelića i hebibovićaZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/stanisa-m ... ler/298743
čukarički ima mozda i najbolju skolu fudbala u srbiji, strasne igrace izbacuju ovaj je ddesnjak, dakle desno kriloi automatski je bolji od covjeka koji ne moze dobaciti do gola
vezni nam ne treba nabijat cemo naprijed na ahmeta

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
prijatelju nisu cifre u pitanju nego odnos uprave prema igracima neki mogu raditi šta hoce a onda se kola lome na mladim igracima koje uprava ucjenjuje i to je ono najgore i zalosno19FKS46 je napisao/la:Joj primorca jest navalio![]()
koji mogu raditi sta hoce?Primorac je napisao/la:prijatelju nisu cifre u pitanju nego odnos uprave prema igracima neki mogu raditi šta hoce a onda se kola lome na mladim igracima koje uprava ucjenjuje i to je ono najgore i zalosno19FKS46 je napisao/la:Joj primorca jest navalio![]()
Mozda u Svicarskoj.Primorac je napisao/la:za tvoju info igrac u kantonalnoj ligi prima 8000 kmHordasIstok je napisao/la:pa 80% lige prima po milju platu i to dobri igraci ti bi da junioru das 4 milje km ili 12 milja halo ba nije mesi da mu toliko das a ne obicni momak koji jos nije sazrio za seniorski tim nismo u toj situaciji da se razbacujemo sa parama za fule i dizanje cijena i plata igracima
Spustite se malo na zemlju, kakvih 8 hiljada, nijedan igrac u Zrinjskom nema tu platu,Trenutno u ligi mozda imas 5-6 igraca koji imaju 8 hiljada i vise.
Ova uprava je u teskoj situaciji, jer kako produziti sa igracima koji su tu igrali za 2-3 hiljade godinama, a gledali kako su neki prolaznici i igraci od kojih nije bilo nikakve koristi uzimali 10+ hiljada mjesecno ? Normalno da ce i oni traziti veliku lovu, pogotovo Kovacevic, koji nikad i nije imao status kakav zasluzuje kod nas, iako je bolji od mnogih igraca koji su se gurali.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Stani malo bit ce sjajno ako nam se desi slucajno
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Daj bolan zapeo si bezveze, ili napisi ko radi sta hoce i kako hoce ili nemoj nista pisati. Sve neke nepotpune informacije. Ako ti je interes FKS, napisi istinu pa kakva god da je. Nemoj polovicnih informacija. Po tvojoj prici, tebi je interes samo malo Hadzic. Demantuj nas ako nije takoPrimorac je napisao/la:prijatelju nisu cifre u pitanju nego odnos uprave prema igracima neki mogu raditi šta hoce a onda se kola lome na mladim igracima koje uprava ucjenjuje i to je ono najgore i zalosno19FKS46 je napisao/la:Joj primorca jest navalio![]()
Po meni ne možes čovjeku kojeg planiraš prodat za 500.000 ponuditi 12.000. Sa druge strane, momku obećas nastupe, neke bonuse po golu, nastupu i to može ispast okej.
Grijeh bi bio zbog nesposobnosti pregovaranja izgubiti takvog talenta.
Grijeh bi bio zbog nesposobnosti pregovaranja izgubiti takvog talenta.
Uh, dobro je.. Ne sekirajte se više.. Sad ce ga njuska ubijediti da je kod njih bolja atmosfera i da potpise za njih..kinosvra je napisao/la:Danas poslije Cenana, Gotal je isao na razgovor sa Ihtijarevicem.
Razgovarali su o uslovima, Gotal bi kako kaze radije u Sarajevo nego kod kona pa cemo vidjeti.
Mi mu sigurno mozemo dati bolje uslove.
To sto ce bit najbolji strijelac lige, yebo to

IDEMO PONOVO!
Ja mislim da trebamo dovesti veznog 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ivetić, Mihojević, Radovac, Sarić, i možda čak Anđušić. Igrao je desetku već kod Čale, šta mu fali preć malo nazadDenchiNL je napisao/la:Ja mislim da trebamo dovesti veznog

Ma jok ba, moze Marko pokriti nedostatak Rustema.. Stvarno ne vidim potrebu.. Pare preusmjeriti na Metropolis.. A potrebnije nam je kriloDenchiNL je napisao/la:Ja mislim da trebamo dovesti veznog

IDEMO PONOVO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi su ostali koji su se spominjali ovdje ovaj je zlatanZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/stanisa-m ... ler/298743
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zabio goll u finas SP, dosta brz i dobar sa loptom... mada mi je cudno da se nije UVALIO U ZVEZDU, partizan ili vojvodinuMortemHz je napisao/la:Kakvi su ostali koji su se spominjali ovdje ovaj je zlatanZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/stanisa-m ... ler/298743
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaju oni boljihPantelija je napisao/la:zabio goll u finas SP, dosta brz i dobar sa loptom... mada mi je cudno da se nije UVALIO U ZVEZDU, partizan ili vojvodinuMortemHz je napisao/la:Kakvi su ostali koji su se spominjali ovdje ovaj je zlatanZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/stanisa-m ... ler/298743
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
A na koliko hadzicu nude novi ugovor?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad krecu na Jahorinu, hoce li negdje biti spisak igraca koji su otputovali.