Znam - imate, ali nije bas da to vasem klubi pomaze, jer imate ubjedljivo najnesposobnije ljude oko ulagaca. Slicno kao na forumu, najvece debile sa komentarimajurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2025, 00:37KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2025, 00:28Par dana ranije:Mi imamo kralju investitora čije se bogatstvo procjenjuje na 770 miliona dolara i Mirvica i partnere. I to nije sve, nastavit će se…
Nevjerovatni suNema para brate, nece niko da prica direktno da nekog ne uvali u probleme, svako je cuo od nekog u povjerenju. Al nema love, nisu samo igracima plate upitne nego i nase obaveze prema poslovnim partnerima itd. U teskom smo qrcu, ukratko.![]()
Mjesec poslije :
A tebi nek Argentina kaze imamo li ili nemamo para. Nije tajna da je doslo do zastoja u placanju i da imamo problema sa likvidnošću ali za to postoji razlog. Evo pozivam uvazenog forumasa Argentinu nek ti kaze![]()
Sto cu ja pisati o vama, ne vozaju kompleksi da pisem o drugim klubovima, s druge strane nije mi toliko bitno i vazno da iznosim na forum, u prevodu boli me briga. Vas klub, vasa stvar, ne znam sto se vi brinete o nama toliko. Imate bjegunce, Ajle i niz 'legendi' u klub, dovoljno tema da ne pisete non stop o nama, da nekad neki post bude i o vasem klubu. Znam da je tesko bez Zelje, ali morate pokusati