Ono što sam predpostavljao...OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni ovaj HSV šuhveli.
... Ostvarilo se.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će St.Pauli da zavuče !

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ono što sam predpostavljao...OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni ovaj HSV šuhveli.
... Ostvarilo se.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će St.Pauli da zavuče !
kak su je onda osvojili??Willy je napisao/la:Bravo topnici, Barsa ga ispušila.![]()
Pod Gvardiolom u nokaut fazi lš još nisu zabilježili pobjedu.
Dobili 15 razlike klocevi.. 72 KM na marku.. -.-Arsenal - Barca neparan broj golova
Siena - Partizan preko koševa
Melzer - seppi 1
Roma - Sahtar preko kornera
Lopez manje
James manje
MIami 2
Braunschweig - Dusseldorf (+16,5) 1
Jaruga je napisao/la:đeste šupci![]()
mislim da Raonic ima stila da jos jednom zvizne samarcinu Verdasku.
nije mu Verdo mog'o nista na servisu.i treba ga igrat gdje god je kvota preko 2 na njega. ima stofa da od klasicnog udaraca bude i dobar teniser.
![]()
![]()
trazenje duhova jos na gremiu us san martinu chiapasu veceras u copi libertadores. kvote po 10 - 15
sutra CSKA Moskva, Zenit, Leverzguzen, Kazan - eto i kazite ciki fala![]()
pusa
jedna mala anegdota - danas sam napravio par, ma malo vise od par glupih lajv kladjenjai onako dekintiran i jadan nadjem jos 35 eura po dzepovima i momacki se obradujem
Lapsus, htio sam reći u gostima., @Monolog je dobro shvatio šta sam htio reći.kivi je napisao/la:kak su je onda osvojili??Willy je napisao/la:Bravo topnici, Barsa ga ispušila.![]()
Pod Gvardiolom u nokaut fazi lš još nisu zabilježili pobjedu.![]()
ih jaruga sad bi jeo i nozne nokte od nervoze da sam je odigr'oWilly je napisao/la:hari ako ovo čitaš trpaj na Schiavone. Svima preporučujem da igraju na Kanepi i Pennettu.
Jaruga je napisao/la:ih jaruga sad bi jeo i nozne nokte od nervoze da sam je odigr'oWilly je napisao/la:hari ako ovo čitaš trpaj na Schiavone. Svima preporučujem da igraju na Kanepi i Pennettu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.