Rasprave su bespotrebne,logicno da danas bilo ko ,ko izvuce povoljan rezultat sa Barcelonom,slavi u najmanju ruku kao da je titulu osvojio.Radi se o 2 giganta,sada je samo stvar navijackog opredjeljenja.Moze neko voljeti Milan,i neka ga voli.To sto Barsa igra prelijep fudbal,za razliku od onog sto Milan prikazuje,nekada daje rezultata,a nekada ne.Realnost je takva da su svi klubovi trenutno miljama ispod Barce,pocetak je sezone i dosta se tu stvari uklapa.Ima novih igraca,povvrede,promjenjena fromacija,prilagodjavanje Fabregasu.Ja mogu da razumijem,isfrustriranost ljudi Barcinim uspjesima i onda nakon sto ljudi odigraju jednu ili dvije lose utakmice,dodju i pametuju o nekakvim institucijama,i traze razloga da smire svoje napacene duse.Prokletstvo koje se veze uz nekoga ko je najbolji godinama,je to da ce se javljati mase i mase ljudi koji ce navijati protiv ,samo da bi bili u kontri.Neko ko iskreno voli Barcelonu i godinama prije ,ko je sa njom prozivljavao i lose stvari i podredjen polozaj,moze zaista uzivati u svemu sto je Barca uradila i sto ce uraditi.Ja stvarno nemam problem sa ova dva kiksa,jer znam kada se momci zahuktaju da ce ovi dusebriznici opet kose cupat.Znam da ljudi na provokaciju zele odgovoriti pitanjem sta je to Milan pokazao jucer.Po meni spretno i sretno iskoristio Barceloninu uspavanost.Nedostajalo je i jednim i drugim par igraca.Smatram da ce opet stvari doci na svoje mjesto,sreca je Milanova sto je grupa relativno lagana i sto ova dva duela nece puno odlucivati.U svakom slucaju cestitke Milanu na osvojenom bodu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE