FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Raikkonen
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Raikkonen » 14 sep 2011, 13:49

senad_flamin je napisao/la:Ma ajde ba' prekinite bezveze ovo raspravljanje, zna se da je Barca iznad svih daleko...

Meni su veoma drag klub jer sam navijao za Barcelonu dok Rivaldo nije dosao u Milan :D
Ti babe nisi navijao za Barcu vec za Rivalda izgleda i ti nisi nikakav navijac jer ti je igrac ispred kluba ..znaci ode jedan igrac u drugi klub i ti mijenjas odmah klub ;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2011, 13:55

Raikkonen je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Ma ajde ba' prekinite bezveze ovo raspravljanje, zna se da je Barca iznad svih daleko...

Meni su veoma drag klub jer sam navijao za Barcelonu dok Rivaldo nije dosao u Milan :D
Ti babe nisi navijao za Barcu vec za Rivalda izgleda i ti nisi nikakav navijac jer ti je igrac ispred kluba ..znaci ode jedan igrac u drugi klub i ti mijenjas odmah klub ;)
Druze dok je Rivaldo igrao u Barci ja sam imao 8 godina i tad je dosao u Milan za koji navijam vec 10 godina,on otisao dalje ostao mi drag igrac a Milan zavolio ko svoje najblize
-RIVALDO-

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 sep 2011, 14:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma nije problem ko je nedostajao, vec komentari tipa zasicenje, nisu htjeli ovo ono, nikad ovi nisu rekli cestitam na bodu, ispalo je tako, nego uvijek je zasicenje.. I da nije sve u dodavanju pa Italija 4 puta osvojila prvenstvo svijeta sa istom taktikom, zabijes gol i u odbranu, ali ovi novokomponovani strucnjaci bi da se to ne racuna, moras napadati 90 minuta, moras imati 1312 pasa, i tek tad smijes osutati na gol, ljepota fudbala i jeste u tome da svako ima drugaciji stil igranja, i svi u odbranu je neki stil igranja, i to vrlo dobar protiv stila Barcelone..
cek ti pricas nesto ? kad si ti rekao cestitam na tituli ovoj, cestitam na tituli onoj ? ili je uvijek bilo sudija je ovo, sudija je ono, uefa ovako, uefa onako.. nemoj bezze pricat :roll:

milanu svaka cast na bodu, branili su se perfektno ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 sep 2011, 14:43

Rasprave su bespotrebne,logicno da danas bilo ko ,ko izvuce povoljan rezultat sa Barcelonom,slavi u najmanju ruku kao da je titulu osvojio.Radi se o 2 giganta,sada je samo stvar navijackog opredjeljenja.Moze neko voljeti Milan,i neka ga voli.To sto Barsa igra prelijep fudbal,za razliku od onog sto Milan prikazuje,nekada daje rezultata,a nekada ne.Realnost je takva da su svi klubovi trenutno miljama ispod Barce,pocetak je sezone i dosta se tu stvari uklapa.Ima novih igraca,povvrede,promjenjena fromacija,prilagodjavanje Fabregasu.Ja mogu da razumijem,isfrustriranost ljudi Barcinim uspjesima i onda nakon sto ljudi odigraju jednu ili dvije lose utakmice,dodju i pametuju o nekakvim institucijama,i traze razloga da smire svoje napacene duse.Prokletstvo koje se veze uz nekoga ko je najbolji godinama,je to da ce se javljati mase i mase ljudi koji ce navijati protiv ,samo da bi bili u kontri.Neko ko iskreno voli Barcelonu i godinama prije ,ko je sa njom prozivljavao i lose stvari i podredjen polozaj,moze zaista uzivati u svemu sto je Barca uradila i sto ce uraditi.Ja stvarno nemam problem sa ova dva kiksa,jer znam kada se momci zahuktaju da ce ovi dusebriznici opet kose cupat.Znam da ljudi na provokaciju zele odgovoriti pitanjem sta je to Milan pokazao jucer.Po meni spretno i sretno iskoristio Barceloninu uspavanost.Nedostajalo je i jednim i drugim par igraca.Smatram da ce opet stvari doci na svoje mjesto,sreca je Milanova sto je grupa relativno lagana i sto ova dva duela nece puno odlucivati.U svakom slucaju cestitke Milanu na osvojenom bodu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 sep 2011, 16:10

nema potreba za bilo kakvim brigama, sinoc je milan imao nevjerovatnu srecu i to je jedini razlog za to sto su uzeli 2 boda, a i nasi nisu normalni igrali kako znaju, nije bilo one svjezine i razigranosti, al tako je to kod nas na pocetku sezone, ekipa se polako dize iz sedmice u sedmicu, uvijek na pocetku zabiljezimo poneki kiks, guardiola pametno dozira formu i ja uopste ne brinem.

belaj je samo sto smo izgubili iniestu i alexixa na duzi period, ali i to nije toliko strasno ako ne bude novih povreda, ima ih ko zamijeniti itekako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 sep 2011, 16:15

Romariooo je napisao/la:nema potreba za bilo kakvim brigama, sinoc je milan imao nevjerovatnu srecu i to je jedini razlog za to sto su uzeli 2 boda, a i nasi nisu normalni igrali kako znaju, nije bilo one svjezine i razigranosti, al tako je to kod nas na pocetku sezone, ekipa se polako dize iz sedmice u sedmicu, uvijek na pocetku zabiljezimo poneki kiks, guardiola pametno dozira formu i ja uopste ne brinem.

belaj je samo sto smo izgubili iniestu i alexixa na duzi period, ali i to nije toliko strasno ako ne bude novih povreda, ima ih ko zamijeniti itekako
pa i nemamo bas neke zamjene..za iniestu imamo,a za alexisa nemamo...pedro,vilja,messi i to je to..affelaya ne brojim u napad,moze igrat na krilu ali nije to to..
s toga mozemo se nadat da ce doticna dvojica se razigrat i probudit ili ce messiju ostat da sam nosi barcu ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 14 sep 2011, 16:59

Najjaci su mi ovi forumski strucnjaci :mrgreen:
pogotovo ovaj gore sto hoce biti realan pa napise kako su ostali timovi miljama ispod :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 sep 2011, 17:38

groka12 je napisao/la:
ma najgore je sto niste realni bez obzira za koga navijali, jednostavno kad vam se neka ekipa provuce opisujete je kako je opisujete, a kad vi imate srecu na svoju stranu ( sto je zaista rijetkost ), pucate pozitive na stranu barse u identicnoj situaciji kao sto je ova
realno barca igra katastrofalno za razliku od prosle sezone, kad su man united ispeglali s lakocom u finalu, koji je u to vrijeme relativno jaci od danasnjeg milana
barca nema igre nego dosadno dodavanje oko kaznenog prostora protivnicke ekipe, i bezidejno trazeci izlaz svodi se na lucidnog messija da sta uradi, ako sto uradi, sto u proslom mecu nije urodilo plodom, mada danas donekle jest
ako ubrzo ne pokazu napredak u igri, u konkurenciji kakvu imaju ove godine, sezone mogu provesti na drugom mjestu
Nemoj ti mene stavljati u neke tam kontekse kad nisi ni proćitao nijedan moj post , ja sam govorio o tome ( kad su izvučene grupe ) kako bi nas milan mogao iznenaditi , nigdje nisam spomenuo da ćemo ih zgaziti itd.
Jedino mogu biti nerealan kad pišem o realu ( nastojim da i to iskorijenim ).
I hajd ti meni objasni kako drugačije igrati kad ne možeš loptu provuči kroz 8,9 igrača koji su koncentrisani na 30 metara od svog gola ( govorim o sinoćnjoj utakmici ) , a nemaš bogzna kakve dalekometne šutere.
Za igru se slažem , ali sezona nije kako treba otpočela , sjetimo se samo prošlogodišnjeg herculesa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 14 sep 2011, 23:11

Raikkonen je napisao/la:Smijesni ste kao navijaci.....prije tekme ste govorili 5 komada, razbijanje staraca, katastrofa itd a sad kad se tekma zavrsila i niste uspjeli da dobijete ekipu koja je dosla prakticno bez pola tima (6 kljucnih igraca je bilo povrijedjeno Ibra,Robinho,Mexes,Taiwo,Flamini,Gattuso)tu serete nesto.Mogu vam samo reci jedno AC MILAN JE ZA BARCU INSTITUCIJA.Mene bi bilo stid traziti alibi u nekim stvarima a ljudi igrali bez pola tima eeeee zamislite se malo SMIJESNI STE BRE LJUDI
bre na cemu si ti???

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 sep 2011, 23:33

laki je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:Smijesni ste kao navijaci.....prije tekme ste govorili 5 komada, razbijanje staraca, katastrofa itd a sad kad se tekma zavrsila i niste uspjeli da dobijete ekipu koja je dosla prakticno bez pola tima (6 kljucnih igraca je bilo povrijedjeno Ibra,Robinho,Mexes,Taiwo,Flamini,Gattuso)tu serete nesto.Mogu vam samo reci jedno AC MILAN JE ZA BARCU INSTITUCIJA.Mene bi bilo stid traziti alibi u nekim stvarima a ljudi igrali bez pola tima eeeee zamislite se malo SMIJESNI STE BRE LJUDI
bre na cemu si ti???

on sve zna :D Al hajd pusti luzera :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 sep 2011, 23:41

laki je napisao/la:
bre na cemu si ti???
Raikonen koliko je meni poznato tvoja ekipa je suspendovana iz daljeg takmičenja u prvenstvu Rally vozača...Ono kao možete učestvovati ali vam se bodovi ništa ne pišu.Moj Raikonen đaba ga ti vozaš,ipak si u F1 bio institucija a sad si ne samo smiješan,nego tragikomičan si. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 sep 2011, 00:24

[youtube][/youtube]

haha odlican clip :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 sep 2011, 02:34

Ma bolje bi bilo da ne pametuje. Samo dva udarca u citavoj tekmi i oba gola, bolje mu je da bar jedan sut odbrani a ne da pametuje. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 15 sep 2011, 03:33

[youtube][/youtube]

Al' sam se slatko ismijao xD
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 15 sep 2011, 03:52

Robovlasnik je napisao/la:[youtube][/youtube]

Al' sam se slatko ismijao xD
Ovaj Henry je stvarno provala momak :) Sta onom malom uradi, izgubilo se djete :roll:
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nihco

Post Postao/la nihco » 16 sep 2011, 01:07

nevjerovatno,barcelona b je na 14. mjestu 2.spanske lige, 24 tima, a prosjek ekipe je 20 godina !!!??? legende......
Sent from my Commodore 64

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 sep 2011, 01:16

ma prosle sezone su zavrsili 3 mislim, ili 4...ekipa je bila malo starija, al nisu igrali razigravanje za prvu, valjda pravila nedopustaju...

ovo se itekako odrazava na prvi tim, jer imaju kvalitetne igrace koje mogu uzimati po potrebi, i sami ti igraci imaju dosta jaih utakmica prije prvog tima, gdje mogu skupiti dodatno iskustvo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 sep 2011, 10:30

Kako ste očajni sviju mi, šta njega ba boli ona stvar za Messija ??
Oboica su igračine, primaju odlične plate, igraju za velikane, ne kontam poentu ovog' skandiranja za Messija.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 sep 2011, 11:00

Jimmy from the hood je napisao/la:Kako ste očajni sviju mi, šta njega ba boli ona stvar za Messija ??
Oboica su igračine, primaju odlične plate, igraju za velikane, ne kontam poentu ovog' skandiranja za Messija.
Oko,nije tvoje da kontaš.Sve će ti se samo kazati. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 sep 2011, 20:51

Jimmy from the hood je napisao/la:Kako ste očajni sviju mi, šta njega ba boli ona stvar za Messija ??
Vidjeli smo dal ga boli Messi ili ne. :D A nisu iste igracine mada bi ti volio kao i sve i jedan frankovac. Messi je igracina koji :
godinama do ludila dovodi frankovce, godinama Real ponizava, godinama ih u po njihovog grada sam pobjedzuje, godinama ne prodze tekma u Madridu a da im on sam ne zavali jedan ili dva.... to ovaj drugi moze samo da sanja i nista od ovoga nije napravio. nisu isti. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.