FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 20:38

Od kad je ova uprava dosla i Miske, Zeljo je nastao. Da nije bilo Misketa mi bi se ugasili kao Bosna. Sram nas bilo :mrgreen:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 okt 2016, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 20:40

Ne mogu ni ja da se pomirim sa tim da svaki put kada uzmem janjetinu uvijek bude skoro 300g ako ne i vise kostiju i masti koje realno necu pojesti ali opet platim, ista stvar ko i sa danasnjom tekmom, ma hajde ba ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 20:42

Sram vas bilo jos trazite da znate rezultat prijateljske, bagro jedna. :D
Vasa je kao navijaca da ustane, date pare ljudinama u klubu da prave tribinu, pa kad im se digne napravit ce se. Cuj da pratite rezultate, samo dajte pare za stolicu stoko jedna :D
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 okt 2016, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 08 okt 2016, 20:48

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 okt 2016, 20:57

Monci je napisao/la:Koje sraanje od uprave, sve smo to imali prije nego su došli i jbt ukinuše nam.Sram da ih bude!!!
Kako smo samo kratke pameti, pa unazad dvije godine nismo imali nikakve informacije, niti web stranice, niti fan shopa, niti ikakvih informacija...
Opet kažem situacija po pitanju tog segmenta je više nego loša ako je poredimo sa ozbiljnim klubovima (ne baš sa M.City-jem hahaha) ali sigurno daleko iznad one koju smo imali prije 3-4 godine.
Na žalost tu klub očito nije spreman da izdvoji 2-3 plate, napravi ekipu koja bi vodila računa o IT-ju, web-u, pa i jednog novinara koji bi sve te informacije prikupljao i informisao navijače.
Sada opet dodjemo do jednostavne formule, omjer ulozenog i dobijenog. Jednostavno.
Kud ces bolji marketing. Slazem se ja da smo na tom polju jako napredovali isto tako i sve je naprdovalo kao sto sam rekao danas, za dvije km ako placas dopunu ili pretplatu a cak i dzaba preko mesengera dobijes textualni. Ali to ocigledno nije ni blizu dovoljnog.
I ne serem ja na upravu vec necu da se pomirim da u vremenima kada znam kakvu je stolicu jutros Angeline Jolie imala, totalno nebitna info, a da nemam nikakvu info za utakmicu koju je moj klub igrao, makar bila i pripremna. Uskratiti navijacima bilo kakvu informaciju za mene ne da je neshvatljivo, vec ne zelim da se to desava.
Nemoj/te gledati moje pisanje kao kriticko vec kao pricu navijaca i iz nje se mogu izvuci pouke kako da nam bude bolje. Ako shvatas sta zelim reci.

Nisam te citirao da ti repliciram zbog pisanja vec se samo nadovezujem na pricu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 okt 2016, 21:01

Ma ok samo pročitaj moj cijeli post....i vidi šta sam ja drukčije rekao od toga što kažeš. Jbt ovdje ljudi pročitaju prvu rečenicu i ako im se ne svidi yebo sve ostalo, opleti....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 okt 2016, 21:09

Monci imali smo mi stranicu i prije pet godina. Vodio onaj novinar Aletic, na radiosarajevu radi. Nista nismo napredovali. Dvije hiljade mjesecno bi osiguralo da imamo mnogo toga sto neandertalac pise. Nije puno, a nama ce znaciti mnogo. Ne treba sve shvatati ko pljuvanje, imamo valjda pravo na **** forumu reci sta nam se ne svidja.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 okt 2016, 21:11

Monci je napisao/la:Ma ok samo pročitaj moj cijeli post....i vidi šta sam ja drukčije rekao od toga što kažeš. Jbt ovdje ljudi pročitaju prvu rečenicu i ako im se ne svidi yebo sve ostalo, opleti....
Isto tako i ti. Na kraju cak i naglasavam da se nadovezujem, ako si dosao do njega.

Ps. Izvini za smajli svega mi slucajno.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 08 okt 2016, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 okt 2016, 21:18

plavousrcu je napisao/la:Monci imali smo mi stranicu i prije pet godina. Vodio onaj novinar Aletic, na radiosarajevu radi. Nista nismo napredovali. Dvije hiljade mjesecno bi osiguralo da imamo mnogo toga sto neandertalac pise. Nije puno, a nama ce znaciti mnogo. Ne treba sve shvatati ko pljuvanje, imamo valjda pravo na **** forumu reci sta nam se ne svidja.
Definitivno..pa pročitaj šta sam ja napisao. Iako ima značajnog napretka još uvijek je sve katastrofa.Klub MORA napraviti TIM za te stvari. Jedan novinar, jedan IT manager, i treći kao vođa tog tima, i koordinator sa upravom i ekipom. I ova trojica se ne bi odvajala od ekipe, pripreme, treninzi, utakmice, uvijek uz njih i info iz prve ruke. I onda krenuti putem kako @Neandertalac kaže da nas zasipaju vijestima svakodnevno. Iz raznih segmenata. Po meni sve ispod internet prenosa utakmice danas je katastrofa. Sa jednom iznimkom. Kada trener kaže nema, onda nema...
Znači nisam ni ja zadovoljan,tačnije nezadovoljan sam, ali neću reći da se ne radi i da nekog napretka nema, jer to nije istina.
I druže što se mene tiče svako ima pravo u skladu sa pravilima foruma da piše što želi.Ja rijetko kada komentarišem, vodim se svojom glavom niti ZA nekoga niti PROTIV nekoga....SAMO ŽELJO :salut: :salut: :salut:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 21:23

:lol:
1921'

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 okt 2016, 21:26

Šta je šega jarane?

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 okt 2016, 21:27

Vidjeh Zebu danas na Vilsonovom setalistu sa zenom hoda, hajde Zeba parafiraj!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 21:31

Shega mi sve, ama bas sve, podsjecate me na dvojicu penzionera iz moje kafane koju dodju jednom u mjesecu kada prime penzije, Hamo i Feriz :mrgreen: i tako jedan ddrugog bockaju, svadjaju se, prepiru se itd. ali uvijek u granici kulture
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 okt 2016, 21:34

z1921 je napisao/la:Vidjeh Zebu danas na Vilsonovom setalistu sa zenom hoda, hajde Zeba parafiraj!
Postoji li mogucnost da se vrati on ? Mislim da bi bio dobro pojacanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 okt 2016, 21:38

LjoZee je napisao/la:
z1921 je napisao/la:Vidjeh Zebu danas na Vilsonovom setalistu sa zenom hoda, hajde Zeba parafiraj!
Znam da zeli zavrsiti karijeru u Zeljeznicaru, neki rekose da ce se vratit na zimu kod nas pa sad...vidjet cemo
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 okt 2016, 21:42

z1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Znam da zeli zavrsiti karijeru u Zeljeznicaru, neki rekose da ce se vratit na zimu kod nas pa sad...vidjet cemo
Ako se vrati to ce biti super,ali onda opet imamo viska bar jednog igraca jer su tu Secerovic,Radinovic,Bekric,Markovic,Blagojevic. Po meni treba se zahvaliti Secerovicu jer on najmanje doprinosi igri i svemu kad igra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 okt 2016, 21:44

Secerovic je zadnji vezni, Zeba centralni vezni znaci tu je sa Bekricem i Radinovicem (iako je Radinovic zadnji vezni al igra fino centralnog). Moje misljenje jeste da se Bekricu zahvalimo a nek Zeba igra prvu postavu, na klupi Radinovic.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 okt 2016, 21:44

Hrasno1921 je napisao/la:Shega mi sve, ama bas sve, podsjecate me na dvojicu penzionera iz moje kafane koju dodju jednom u mjesecu kada prime penzije, Hamo i Feriz :mrgreen: i tako jedan ddrugog bockaju, svadjaju se, prepiru se itd. ali uvijek u granici kulture
Ma ja to ne doživljavam tako ocm. Mislim da ovdje ima momaka koji kada hoće mogu sasvim normalno i kulturno raspravljati i razmjenjivati mišljenja o našem Želji i svemu oko njega. Međutim neki su (bar po meni, a dozvoljavam da griješim) i previše opterećeni Željinom upravom. Većina negativno.
Ne znam zašto a pravo da ti kažem i ne zanima me. Ja mogu reći za sebe, i evo kao papagaj se ponavljam...razmišljam svojom glavom, meni iskreno niti smrde niti mirišu. Da su napravili iskorake u nekim stvarima jesu, da su fulali u nekim drugim takođe jesu. Europu moraju obezbjediti i ako ne uspiju( mada ne želim niti da pomislim na to) moraju otići kada bi Alienz Arenu do maja napravili. Vrlo jednostavno. I ja sam totalno nezadovoljan jer danas nije bilo niti informacija iz Međugorja, a kamo li nešto više (tekstualni na oficijelnoj stranici...ili stream možda?)ali ne treba dramu od toga praviti i yebati im od do....nije vrijedno...
Sigurno će nam svima biti lakše ako se u ovom momentu na čuveni "sportski segment" fokusiramo, aBd dobijemo komšije i krenemo ka definitivnom oporavku ekipe.To nam treba i to je jedino važno. Yebo ba sada fan shop ili prenos tekme sa Splitom.Nebitn skroz u ovim okolnostima.
Mislim da će se svako ko nema interesa i oraha u džepu složiti sa mnom. Ostalima ne mogu pomoći jbg....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 21:45

z1921 je napisao/la:Secerovic je zadnji vezni, Zeba centralni vezni znaci tu je sa Bekricem i Radinovicem (iako je Radinovic zadnji vezni al igra fino centralnog). Moje misljenje jeste da se Bekricu zahvalimo a nek Zeba igra prvu postavu, na klupi Radinovic.
Otjerat iz ekipe igraca koji se uvijek samo vracao u Zelju, da bi vratili nekog koji je promjenio sve moguce klubove u BH. :damn: :damn:

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 okt 2016, 21:47

Bravo @Monci!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, traktori46 i 45 gostiju.