FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta mislite ko bi nas mogao napustiti zimus ? I hoce li Miro produziti ugovor ili cemo izgubiti i njega ne daj Boze ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma normala. Al` za 17 vijek. Do sada bi golub pismonosa dva puta otisao do dole i vratio se.Incognito87 je napisao/la:nije profesionalno, ali nije ni strašno kako se predstavlja
Jos jednom, dokle god nam na ovakvim sitnicama dokazuju da smo mi navijaci qarne i klub ce nam biti sasvim prosjecan u ovom jadu i bijedi od lige.
Evo vidis npr potrcku Larsu@ je normala da jedan obicni `mali do palube`, potpisnik vecine promasenih transfera, jedan sasvim nebitan lik koji nicim ne doprinosi a kostao nas je vremena, novca, stprljenja, napredka, bude u klubu i javno ismijava sve koji kazu nesto protiv njega.
U pravu si Lars@
Dejan Nikolic, legenda!
Sad ce zimski prelazni pa mozes raditi ono sto najbolje znas, boomati do besvjesti na pitarskom portalu nasih medijskih partnera.
Izvoli nastavi cackati, ima toga jos...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jes meni lijepo kada kolega @Neandertalac piše isključivo igri i ekipi jer ga isključivo to zanima. Čovjek od riječi svaka čast...
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa htio sam pisati ali sam kao i svi ostao uskracen za sve informacije, kao da i nismo igrali.Monci je napisao/la:Jes meni lijepo kada kolega @Neandertalac piše isključivo igri i ekipi jer ga isključivo to zanima. Čovjek od riječi svaka čast...
I zbog provokacije se samo nadovezao.
Ako ti je zasmetalo, izvini ti i ostali koje to ne zanima.
Moze neko postaviti sastave, rezultat, ostale informacije ako ima negdje da su objavili. Hvala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma nemam ja problem da svako piše šta želi, pravo da ti kažem, i ja tako radim. Neki smatraju ovdje da sam taj nakav plaćenik ili šta god to značilo, ali libo me taki, imam svoj stav, daleko od upravljačkih struktura Želje kilometrima, pišem iz svoje glave, i iznosim informacije koje imam, isključivo provjerene. Međutim ne đasvi mi se da neko piše malo jedno, pa malo drugo,licemjerno znaš kolega...na kraju može i tako svakom svačije, ali eto onako samo kažem...
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta je licemjerno? Sto sam iznosio svoje misljenje glede nedostatka informacija za danasnju prijateljsku ili moja reakcija na post dokazanog provokatora?Monci je napisao/la:Ma nemam ja problem da svako piše šta želi, pravo da ti kažem, i ja tako radim. Neki smatraju ovdje da sam taj nakav plaćenik ili šta god to značilo, ali libo me taki, imam svoj stav, daleko od upravljačkih struktura Želje kilometrima, pišem iz svoje glave, i iznosim informacije koje imam, isključivo provjerene. Međutim ne đasvi mi se da neko piše malo jedno, pa malo drugo,licemjerno znaš kolega...na kraju može i tako svakom svačije, ali eto onako samo kažem...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne bih dalje komentarisao, izvini i na ovome. Neće se ponoviti. Pozdrav i živ bio...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Znam i slazem se donekle, nebi drugacije inace opstali, ali opet za nas kojem na prvom mjestu nije ni Messi ni Ronaldo pa ni Dzeko mogao bi barem jednom u dvije sedmice "pasti" fin novinarski clanak, ne treba to biti Zeljo svaki put, dajte jednom o komsijama, Zrinjskom, bh. ligi opcenito, sta vi mislite ima li pomaka i napredka u ovih 11.kola lige 12. od predhodnih sezona, sta ocekujete itd. nema bolan ni novinarstva kod nas kao nekad, vjeruj mi, tebe i kolegu ti Mlacu cijenim kao istinske sportske novinare, prvesntveno sto ste se obojica dokazali ti dok je Amar bio tu a on dok je radio za novine kojih vise nema, kad vidim sad za sta je zaduzen ne mogu da vjerujem.aleksandar_veliki je napisao/la:Tri recenice u vrh glave cu vezano za ovo sto je Hrasno napisao. Sve dok je krajnjem konzumentu interesantniji Messi, Ronaldo ili Dzekin promasaj od kolumne Edina Avdica o ABA ligi bice mu servirano ovo prvo. Logika. Licno se ne upustam u neke vele analize igre ovog ili onog jer smatram da nisam strucan za to i nemam problem to sebi priznati. Cak mislim da malo bh. novinara je strucno analizirati igru Pjanica sinoc. Lupio sam ali znate na sta mislim. Novinarski esnaf u BiH je najjadniji esnaf, vise zavisti u zivotu ne mozete vidjeti. Evo mojim momcima se desilo da u Briselu nemaju prevoz s terena gdje je repka trenirala, tu su bile kolege koje su imale prevoz i mjesta u sutomobilu ali nisu ih htjeli dopeljati do hotela.
Shvati i ovo ka molbom da se nesto procita, jednostavno ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ovdje se pravi tolika frka oko nedostatka informacija sa današnje tekme. Tekme koju smo lagano zijanili, i tekme koju smo igrali nakon dva treninga u četvrtak i dva treninga u petak. Ekipa preumorna. Da li je klub trebao organizovati bar neke osnovne informacije danas? Jeste, morao je pa možda i više od toga. Da li treba sada praviti neki strašni slučaj od toga? Ja mislim da ne treba. Možda je u ovom momentu pred derbi i bolje da što manje znamo. Ko zna? Neka mira i tišine oko ekipe. Prvenstveno vjerujem u trenera, njegov pristup,njegovo znanje i njegovu angažovanost. Mislim da će on to ekstra posložiti pred derbi, i očekujem povoljan rezultat.
I kao i uvijek ponavljam. Meni ova uprava niti smrdi niti miriše. Niti koristim svaku priliku da ih napadnem niti da ih branim. Ono što po mom nekom rezonu i iskustvu ima smisla podržavam, a ono što nema kontra sam njih. Bez ikakvih interesa, plaćenićkih ili kakvih već odnosa, drugarstva, poznanstva sa bilo kim od njh. Samo da smo načisto. Kada nekad kažem da su u pravu, to mislim zbog svog stava i razmišljanja, a nikad zbog njih. Isto tako i kada se ne slažem sa nekim od postupaka, ili svari koje rade...samo svojom glavom razmišljam, evo tako zadnjih 50 dinago Bgm....
I kao i uvijek ponavljam. Meni ova uprava niti smrdi niti miriše. Niti koristim svaku priliku da ih napadnem niti da ih branim. Ono što po mom nekom rezonu i iskustvu ima smisla podržavam, a ono što nema kontra sam njih. Bez ikakvih interesa, plaćenićkih ili kakvih već odnosa, drugarstva, poznanstva sa bilo kim od njh. Samo da smo načisto. Kada nekad kažem da su u pravu, to mislim zbog svog stava i razmišljanja, a nikad zbog njih. Isto tako i kada se ne slažem sa nekim od postupaka, ili svari koje rade...samo svojom glavom razmišljam, evo tako zadnjih 50 dinago Bgm....
Evo i ja gledam i ne vjerujemIncognito87 je napisao/la:jel' moguće da pravimo frku jer nema informacija sa prijateljske utakmice iz međugorja. do juče ligaške utakmice uz radio pratili i to uključenje bilo svakih 20 minuta
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
- Hrasno1921
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Koliko kosta odlazak u Medjugorje. Skupit cemo mi novce, kad mozemo za stolice mozemo i za **** izvjestaj. Stidite se idioti jedni.
Racunaj i na meso u povratku ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Koliko je meso u Medjugorju?Hrasno1921 je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Koliko kosta odlazak u Medjugorje. Skupit cemo mi novce, kad mozemo za stolice mozemo i za **** izvjestaj. Stidite se idioti jedni.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Pa zna li iko je li 3:0 protiv Splita.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kod Hercega cvaja, nego sam ja mislio na Gojka ko se bude vracao, kontas? jest da je trancika al Gojko je Gojkoamazon je napisao/la:Koliko je meso u Medjugorju?Hrasno1921 je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Koliko kosta odlazak u Medjugorje. Skupit cemo mi novce, kad mozemo za stolice mozemo i za **** izvjestaj. Stidite se idioti jedni.![]()
1921'
Jeste izgubili smo 3:0. Split krvnicki igrao protiv nas dok su nasi umorni bili. Odradili 4 treninga u 2 dana.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- amazon
- Kontakt:
Pa nismo puno izgubili. Ipak prijateljska, jos ulazimo u fazu priprema, noge su teske. Treniramo i dobar rezultat 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ma nije bitan rezultat hebo to. Ali kad napisu treniraju dva put na dan, umorni, pa zato izgubili, to je najsmjesnije od svega. Umjesto da pucamo od snage nakon priprema i 12 kola. Veceras serviraju pile s raznja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Dokle god nam ove stvari budu normalne, nema napretka.
Ne treba biti nesto posebno pametan za ovo, samo `prepisati` od najvecih. Za te velike i njihovu armiju navijaca ovakve stvari su nezamislive. Na njihovim internet stranicama skoro svakodnevno mozete pogledati razne stvari vezane za klub, intervjue sa igracima, legendama, uposleninicima, izvjestaje sa utakmica, treninga, zanimljive priloge, raznorazne stvari kreirane kako bi privukle i animirale navijace da sto masovnije, cesce i intenzivnije prate klub. Onda mozete pogledati razne marketingske aktivnosti, opet usko vezano za klub, stvari iz fan sopa, akcije, ili sponzorska oglasavanja.
Tu su cesto i dobrotvorne akcije, druzenja sa navijacima, eventi organizovani da se opet navijaci kao oni zbog kojih se u konacnici i igra fudbal sto vise i u vecem broju povezu sa klubom. Obavjestenja o treninzima, aktivnostima, planovima, pripremama, opravcima povrijedjenih igraca, onih na posudbi it itd. Svakodnevno se ove stvari osvjezavaju, ne sedmicno vec svakodnevno. Prije velikih utakmica navijaci se bombarduju ivjestajima, analizama, strucnim komentarima, prognozama, informacijama opcenito.
Navijaci na prvom mjestu.
Ovo je onako iz glave nabrajam stvari koje sam primjetio dok sam pratio Dzeku u Citiyu.
Nama normala sto su nam zabranili da gledamo treninge i sto nema cak ni tekstualnog izvjestaja pripremne utakmice a o live da i ne pricamo. Treba nam mir pred derbi. Ne znamo cak po zvanicnoj ni da su igrali.
Ma bravo.
Ne treba biti nesto posebno pametan za ovo, samo `prepisati` od najvecih. Za te velike i njihovu armiju navijaca ovakve stvari su nezamislive. Na njihovim internet stranicama skoro svakodnevno mozete pogledati razne stvari vezane za klub, intervjue sa igracima, legendama, uposleninicima, izvjestaje sa utakmica, treninga, zanimljive priloge, raznorazne stvari kreirane kako bi privukle i animirale navijace da sto masovnije, cesce i intenzivnije prate klub. Onda mozete pogledati razne marketingske aktivnosti, opet usko vezano za klub, stvari iz fan sopa, akcije, ili sponzorska oglasavanja.
Tu su cesto i dobrotvorne akcije, druzenja sa navijacima, eventi organizovani da se opet navijaci kao oni zbog kojih se u konacnici i igra fudbal sto vise i u vecem broju povezu sa klubom. Obavjestenja o treninzima, aktivnostima, planovima, pripremama, opravcima povrijedjenih igraca, onih na posudbi it itd. Svakodnevno se ove stvari osvjezavaju, ne sedmicno vec svakodnevno. Prije velikih utakmica navijaci se bombarduju ivjestajima, analizama, strucnim komentarima, prognozama, informacijama opcenito.
Ovo je onako iz glave nabrajam stvari koje sam primjetio dok sam pratio Dzeku u Citiyu.
Nama normala sto su nam zabranili da gledamo treninge i sto nema cak ni tekstualnog izvjestaja pripremne utakmice a o live da i ne pricamo. Treba nam mir pred derbi. Ne znamo cak po zvanicnoj ni da su igrali.
Ma bravo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Koje sraanje od uprave, sve smo to imali prije nego su došli i jbt ukinuše nam.Sram da ih bude!!!
Kako smo samo kratke pameti, pa unazad dvije godine nismo imali nikakve informacije, niti web stranice, niti fan shopa, niti ikakvih informacija...
Opet kažem situacija po pitanju tog segmenta je više nego loša ako je poredimo sa ozbiljnim klubovima (ne baš sa M.City-jem hahaha) ali sigurno daleko iznad one koju smo imali prije 3-4 godine.
Na žalost tu klub očito nije spreman da izdvoji 2-3 plate, napravi ekipu koja bi vodila računa o IT-ju, web-u, pa i jednog novinara koji bi sve te informacije prikupljao i informisao navijače.
Kako smo samo kratke pameti, pa unazad dvije godine nismo imali nikakve informacije, niti web stranice, niti fan shopa, niti ikakvih informacija...
Opet kažem situacija po pitanju tog segmenta je više nego loša ako je poredimo sa ozbiljnim klubovima (ne baš sa M.City-jem hahaha) ali sigurno daleko iznad one koju smo imali prije 3-4 godine.
Na žalost tu klub očito nije spreman da izdvoji 2-3 plate, napravi ekipu koja bi vodila računa o IT-ju, web-u, pa i jednog novinara koji bi sve te informacije prikupljao i informisao navijače.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Ovo je jako lijepo,ali necemo mi nikad biti na ovom nivou. I cuj prijateljska a igrali krvnicki. Da nije neprijateljska bila. Split je zadnji u hr ligi. Mora da smo preumorni biliNeandertalac je napisao/la:Dokle god nam ove stvari budu normalne, nema napretka.
Ma bravo.